NEXSMART Bewertungen 433

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

433 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stora lögnare

De annonserar varor som äe EXTREMT billiga, MEN de finns inte, ENORMT sätt att locka kunderna. Tur för mig att jag "betalat" via Klarna.........

2025-10-29: Mitt svar till lögnarens idiotiska svar.... inget svar, LÖGNARE....
"Om vi annonserar ett pris på en produkt, är det självklart det priset som ska gälla.
Du får därför gärna kontakta oss"....
Jag har aldrig påståt att ni ändrat priset. Jag skrev att ni ljuger om varorna. Ni "säljer" till ett löjligt pris för stt locka kunder MEN ni skickar inte dem...
Dessutom svarar ni INTE på mail.....

1. Oktober 2025

Hej Silvio,

Jag beklagar att höra att du har upplevt andra priser än de som finns tillgängliga på vår hemsida.

Du får därför gärna kontakta oss på service@nexsmart.se
Vi står redo att undersöka saken och se till att du också får våra produkter till ett bra pris!

Vi ser fram emot att höra från dig så att vi kan lösa detta tillsammans.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra att jag ser vem som ringer på dock…

Bra att jag ser vem som ringer på dock gillar jag inte att det plingar som i ett butik när man öppnar och stänger dörren. Funkar inte att stänga av detta plingande.

25. Oktober 2025

Hej Sussie,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med ringsignalen på ditt system.

Jag rekommenderar starkt att du kontaktar vår kundservice angående detta.
Vi finns här för att hjälpa dig på service@nexsmart.se
Vi kommer att göra allt vi kan för att hitta en lösning så att du blir helt nöjd med produkten!

Kom också ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt – detta gäller även om produkten har packats upp och testats. 😊
Om du vill använda din returrätt, vänligen meddela vår kundservice. De hjälper dig med information om hur du returnerar paketet och erbjuder en gratis returetikett.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kameran tappar internetuppkoppling…

Kameran tappar internetuppkoppling mellan varven och är inte pålitlig. Rekommenderas ej

30. September 2025

Hej Gunnar,

Vi är väldigt ledsna att läsa att du upplever problem med uppkopplingen på din kamera!

där vår kundtjänst står redo att hjälpa dig.
Har du redan kontaktat vår kundtjänst, tveka då inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Kom också ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Det gäller även om produkten har packats upp och testats. 😊
Om du vill utnyttja din returrätt behöver du på samma sätt uppmärksamma vår kundtjänst på detta. De kommer då att hjälpa dig med information om hur du returnerar paketet, samt erbjuda en gratis returetikett.

Vi beklagar ännu en gång att du har upplevt problem. Vi kommer dock att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig med en lösning! 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tar bra bilder men batteriet håller…

Nexsmart Patrol 4G
Tar bra bilder men batteriet håller inte vad som är utlovat.
Går offline när batteriet är under 50%.
Nu andra gången jag måste ladda upp den. Solpanelen som jag köpte med verkar inte hjälpa.

16. September 2025

Antwort von NEXSMART

Vi är väldigt ledsna att höra att du upplever problem med din kamera!

där vår kundtjänst står redo att hjälpa dig.
Har du redan varit i kontakt med vår kundtjänst, tveka inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Om du vill utnyttja din returrätt ska du på samma sätt göra vår kundtjänst uppmärksam på detta. De kommer då att hjälpa dig med information om hur du skickar tillbaka paketet samt erbjuda en gratis returetikett.

Vi är ännu en gång ledsna över att du har upplevt problem. Vi kommer dock att göra vårt absolut bästa för att hjälpa dig med en lösning! 😊

Otydliga manualer

Otydliga manualer, lätt att göra fel. Backup dålig, man kräver in video för att backupen skall förstå.

22. August 2025

Hej Jan,

Vi beklagar att höra att du upplever problem med funktionaliteten på din kamera!

där vår kundtjänst står redo att hjälpa dig.
Har du redan varit i kontakt med vår kundtjänst, tveka då inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Kom också ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Detta gäller även om produkten har varit uppackad och testad. 😊
Om du vill utnyttja din returrätt, ska du på samma sätt göra vår kundtjänst uppmärksam på detta. De kommer då att hjälpa dig med information om hur du returnerar paketet samt erbjuda en gratis returfraktsedel.

Genuin Produkt

Tycker att produkterna håller hög klass och är enkla att montera.
Enkla manualer för varje produkt.
Det som drar ner en stjärna är väl inte Nexsmart utan appen Smartlife man måste använda, den har en tröskel som man måste lära sig att komma över sedan går det rätt smidigt.

26. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra larm men ganska krångligt att…

Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån sig en hög signal när man slår på eller av larmet. Detta kan man enligt supporten inte göra något åt. Hoppas inte mina grannar stör sig för mycket på det!

23. Juli 2025

Hej Ulf,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis du har oplevet besvær med opsætningen af din alarm, men det glæder os at du har været i kontakt med vores kundeservice og fået det hele til at fungere :)

Hvis der måtte være andet vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os igen, på service@nexsmart.se - eller via vores livechat i tidsrummet 09 - 15 alle hverdage.

Venlig hilsen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

larmar då tejpen för dörrsensorerna…

larmar då tejpen för dörrsensorerna separerar
Dörrsensorerna har mycket dålig räckvidd, klarar abslut inte mitt 140 m2 enplanshus trots att centralenheten sitter exakt mitt i huset

18. Juli 2025

Hej Jan,

Vi är väldigt ledsna att höra att du upplever problem med din lösning!

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst på service@nexsmart.se där vår kundtjänst står redo att hjälpa dig.
Om du redan har varit i kontakt med vår kundtjänst, tveka inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Kom också ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Detta gäller även om produkten har packats upp och testats. 😊
Om du vill utnyttja din returrätt, vänligen meddela vår kundtjänst om detta. De kommer att hjälpa dig med information om hur du returnerar paketet samt erbjuda en gratis returetikett.

Vi är återigen ledsna att du har upplevt problem, men vi kommer att göra vårt absolut bästa för att hjälpa dig att hitta en lösning! 😊

Bra produkt

Bra produkt, bra små moduler, ganska lätt att installera, bra pris.
Appen är gratis där man styr larmet.

Borde finnas bruksanvisning på svenska.

I det stora hela så är jag förnöjd.

3. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr