Nettpris.eu Bewertungen 232

TrustScore 1 von 5

1.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte dessverre nattbord x2 og kommoder 2 stk. i april, men ser jo fort etter noen søk her at det kan bli vanskelig å gå varene. Har forsøkt å komme i kontakt med Nettpris, men ingen respons.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er en falsk bedrift. Jeg har bestilt og betalt en hagebenk i april, har gjort utallige forsøk på å få kontakt, men får bare svadasvar og ingen varer. Må finne ut hvordan man anmelder nå.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte og betalte en høytrykksvasker 21. januar -25. Ifølge nettbutikken var det en ukes leveringstid. Purret både på mail og sms da varen ikke kom. Etter mye "om og men" fikk jeg endelig svar på s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her må man jo faktisk skrive en stjerne. Tenkte 0 hadde vært passende. Bestilt og betalt et skoskap i november 2024. Ingen informasjon om noe som helst. Ikke om ev.forsinkelser el. Fikk et svar på ma... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hei Per-Rune,
Vi beklager at du har opplevd det som vanskelig å få kontakt med oss! Vår kundeservice er via chat på nettpris.eu (mandag-fredag fra klokken 08-15) samt via direktemelding på facebook.com/nettpris (hvor vi svarer hele døgnet).

Gjerne nå ut til oss via overnevnte kanaler; så er kundeservice klare til å assistere deg :)

Nettpris kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for dårlig service og blir lovet…

Alt for dårlig service og blir lovet levering en dato og da jeg tar kontakt 4 dager etter lovt levering er det ca 1 uke før varen er på lager.
Det går under kategorien meget dårlig service etter mitt syn på saken
Hilsen misfornøyd kunde

Hei Simen,
Vi som er i bransjen; vet at en pakke aldri kan komme fort nok frem. Vi beklager at det ble noen dagers ekstra leveringstid på dette.

Vi har høyt volum på gryter; og det er et vedvarende problem i dagens marked å få tak i nok; fort nok; fra leverandørene nedover i Europa.

Vi håper du er godt fornøyd med produktet; og ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss om det skulle være noe :)

Ønsker deg en fin dag

Med vennlig hilsen^

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilling av 1 pk gryter

1 bestilling ble til at jeg fikk tilsendt dobbelt og 2 stk likelydende fakturaer. Kundeservice fikk ordnet opp i dette. Mangler fremdeles grytevotter og kjøkkenvekt som ble lovet ved bestilling.

Hei Ruth Heidi!
Vi beklager at vi ikke fikk fanget opp at det kom en dobbel bestilling. Men flott å høre at det løste seg greit :)

Grytevotter og kjøkkenvekten kommer kostnadsfritt i posten :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde god kommunikasjon med dere…

Jeg hadde god kommunikasjon med dere underveis før pakken kom og dere svarte raskt på alle spørsmål jeg stilte. Det var også rask levering😄Vil anbefale andre å handle der og det kommer jeg selv til å gjøre.

Hei Linn!

Ha en fin dag :)

Er bare fornøyd

Er bare fornøyd. Fikk det jeg bestilte og ingen problem.

Hei!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk ødelagt vare før 40dager siden …

Fikk ødelagt vare før 40dager siden eller mer. Fikk beskjed at nytt blir sendt og har ikke fått no ennå.

Hei Abdekaziz,
Vi finner ikke noe historikk på dette; men om du kontakter kundeservice; vil du få hjelp med dette :)

Ta kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille. Rask levering

Hei Riy,

Fint

Fint fornøyd

Hei Njomza,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har hatt problemer siden…

Jeg har hatt problemer siden februar,har dere langt oppi halsen. Gidder ikke å forklare mer. Ps.....har enda ikke fått det jeg bestillte!!!

Hei Eva Anita,
Jeg har sett over saken din hos oss; og vi kunne nok gjort ting bedre her! Vi har mottatt det ene settet i retur; og har fjernet det fra faktura. Vi vil kontakte deg vedr. eventuell ny vare i den eksisterende korrespondansen vi har.

Vi skal finne en løsning som vi håper retter opp din negative opplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ikke fornyet med massasje…

Jeg er ikke fornyet med massasje pistoler 😔

Hei Hakim!
Så leit at høre at du ikke er fornøyd med din massasjepistol. Den er veldig populær; og vi får generelt veldig fine tilbakemeldinger på den.

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ hvis du trenger hjelp med produktet :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overvåkningskamera, Nedsatt pris fra 2000 Kr

Nedsatt pris fra 2000 Kr. 1000 Kr. det er billig DET? søker litt på nettet så kan du få varen til 330 Kr. da ligger det litt hvite løgner i teksten, varen jeg kjøpte var ikke hvert prisen, kjøpte ett nytt en annen plass og 100 ganger bedre for samme summ. litt treg levering ellers er det ok. men det blir ikke flere handler på meg.

Hei Jan-Erik,
Det er nok slik at man finner mange produkter i forskjellige varianter og priser. Søker man spesielt til utlandet; kan man få veldig mange ting billigere; men man går oftest da glipp av både norsk kundeservice og gode rettigheter i Forbrukerkjøpsloven.

Vi håper derfor at du fortsetter å handle fra norske nettbutikker; ikke nødvendigvis fra oss :)

Vi takker for handelen og din vurdering; og ønsker deg veldig velkommen til å kontakte oss hvis du har noen spørsmål om ditt produkt :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte kjøkkenmaskin for en god stund…

Bestilte kjøkkenmaskin for en god stund siden. Bestilte i tillegg på en stålbolle, men den har jeg ikke fått..

Hei Kjersti!
Dessverre har vi fått store forsinkelser på stålbolle fra produsenten i Kina. De er imidlertid på vei inn innen kort tid; og blir sendt ut så fort praktisk mulig. Du skal ha fått tilsendt informasjon vedrørende dette.

Vi beklager forsinkelsen. Vi håper imidlertid du er godt fornøyd med kjøkkenmaskinen :)

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ hvis du ønsker oppdatering på leveransen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender feil vare og vil ikke ha i…

Sender feil vare og vil ikke ha i retur, egentlig helt utrolig:(

Hei Tomas,
Hvis vi har sendt deg feil vare; skal vi selvsagt ta den i retur og bytte den!

Ta kontakt med kundeservice via chat på nettpris.eu eller via direktemelding på facebook.com/nettpris - så får du hjelp med dette

Ni er best

Ni er best 👍👍👍

Hei Mats,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får aldri varen jeg har bestilt

Får aldri varen jeg har bestilt, men regninga kom først og blir ikke betalt før varen kommer

Hei Morten,
Ser du mangler ekstradelen til ditt produkt. Den aktuelle delen har blitt veldig forsinket fra produsent; men er i kommingen; og blir sendt så fort som praktisk mulig. Det skal være sendt ut informasjon til deg vedrørende dette.

Jeg håper imidlertid du er godt fornøyd med maskinen; og har glede av den :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Masse rot og ingen svar å få på…

Masse rot og ingen svar å få på komunikasjon

Hei Monica!
Vi beklager at vi ikke har vært gode nok i møte med deg! Jeg ser av kundenummeret ditt at det nok har blitt litt uoversiktlig hos oss i vårt møte med deg.

Jeg ser for øvrig at saken er løst. Vi håper du likevel er godt fornøyd med produktene :)

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ hvis du har noen spørsmål :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firma er ikke seriøst !

Dette firma er ikke seriøst !! Jeg angrer at jeg kjøpt fra dem😡

Hei Said!
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med ditt kjøp hos oss! :(

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ slik at vi kanskje kan få gjort deg fornøyd :)

Nettpris Kundeservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr