Nettpris.eu Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte dessverre nattbord x2 og kommoder 2 stk. i april, men ser jo fort etter noen søk her at det kan bli vanskelig å gå varene. Har forsøkt å komme i kontakt med Nettpris, men ingen respons.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er en falsk bedrift. Jeg har bestilt og betalt en hagebenk i april, har gjort utallige forsøk på å få kontakt, men får bare svadasvar og ingen varer. Må finne ut hvordan man anmelder nå.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte og betalte en høytrykksvasker 21. januar -25. Ifølge nettbutikken var det en ukes leveringstid. Purret både på mail og sms da varen ikke kom. Etter mye "om og men" fikk jeg endelig svar på s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her må man jo faktisk skrive en stjerne. Tenkte 0 hadde vært passende. Bestilt og betalt et skoskap i november 2024. Ingen informasjon om noe som helst. Ikke om ev.forsinkelser el. Fikk et svar på ma... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veldig skuffende og skal aldri handle…

Veldig skuffende og skal aldri handle hos dere ved Nettpris.eu!!?? Mvh

Hei Mensur,
Så leit å høre at du ikke er fornøyd i møte med oss. Jeg ser vi har fått en pakke i retur som uavhentet på posten.

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ slik at vi kanskje kan få gjort deg fornøyd :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke bra

Ikke bra. Dere sendte feil varer. Som ble sendt iretur.Sendte mail ringte Dere.
Men det ble heller ikke gitt beskjed til Klarna. Denne saken tok meg 3 uker å ordne opp i.

Hei Ottar Inge!
Vi er lei for at det tok tid. Dessverre er det en del arbeid knyttet til hver enkelt pakke. Når en pakke kommer i retur skal den returbehandles i tur og orden; og deretter skal faktura slettes.

Jeg ser denne returen er sluttført og faktura slettet 26.05 :)

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ hvis du har noen spørsmål :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kind of product was damaged and you did…

Kind of product was damaged and you did promise me to send a new instad of the damaged one and it was more than a month ago but you didn't do it. Unrespect company

Dear Mohamad,
We apologize that you have not received new item on warranty. I have checked with our warehouse; and it seems that the item has not been shipped your way. I have asked our warehouse to ship it out immediately; and you will receive it within a few days! :)

Please feel free to contact our customer service team at www.nettpris.eu or through direct message on facebook.com/nettpris

Best regards
Nettpris Customer Service

skuffande

Detta var skuffande

Hei Ørjan,
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med din vare. Av erfaring vet vi at det aktuelle produktet du har bestilt; kan være litt vanskelig hvis man ikke har noe erfaring med slike ting fra før.

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ så vil du få hjelp med installasjonen :)

Levering

Litt sen levering, ble både toll og mva

Hei Torill!
Det har ikke blitt lagt til noe ekstra på din ordre. Varene er ferdig fortollet inn i Norge; og sendes fra lager i Norge.

Både toll og MVA er medregnet i produktpris. MVA er spesifisert i fakturaen. Mulig der misforståelsen har kommet inn :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har enda ikke mottatt det jeg har…

Jeg har enda ikke mottatt det jeg har bestilt

Hei Ann Heidi!
Vi beklager at du ikke har fått levert siste del av din ordre. Dessverre gitt vi tom for delen; og med mye forsinkelser fra produsenter i Kina i kjølevannet av Covid-19 tar det lengre tid enn forventet. Vi har den aktuelle delen på vei inn til lager i nærmeste fremtid; og vil selvsagt sende den så fort praktisk mulig :)

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte via chat på nettpris.eu eller via facebook.com/nettpris/ hvis du ønsker oppdatering :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tar lang tid å få varen og siste…

Tar lang tid å få varen og siste leverte var en annen utgave enn bestilt

Virker litt lite profesjonelt

Hei!
Vi ser at du har fått levert en litt annen modell enn du bestilte. Det skal ha ligget en redegjørelse for dette med i pakken.

Vi er lei for at vi ikke fikk levert den eksakt samme varen; og ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss hvis erstatningsvaren ikke passer for deg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synd jeg ikke leste meg opp her inne…

Synd jeg ikke leste meg opp her inne før jeg handlet med dette useriøse firmaet. Bare det at de ikke har en telefon det går an å kontakte dem på, burde få en bjelle til å ringe. Kontaktes helst via Messenger på Facebook. Jeg kjøpte en elektrisk peisovn/viftetårn med fjernkontroll. Da jeg mottok pakken, så jeg med en gang at den var pakket om, med dobbelt opp med tape. Sansynligvis en tidligere reklamasjon. Fikk montert den og oppdaget snart at fjernkontrollen ikke virket. Temperaturen i displayet på ovnen viser feil temp. i rommet. Hadde lyst til å sende ovnen i retur og få en ny, men da måtte jeg altså betale kr. 250,- i returporto. Og siden jeg allerede hadde betalt kr. 250 i porto for å få den, ville jeg prøve å få en ny fjernkontroll. Hadde kjøpt nytt batteri til fjernkontrollen uten at det hjalp. De lovte å sende ny fjernkontroll, men den kom aldri. Etter en måned tok jeg kontakt igjen og fikk beskjed om at det ikke lot seg gjøre å skaffe ny fjernkontroll. Vi ble derfor enige om et avslag på kr. 250,- i prisen på ovnen. Altså det samme som portoen hadde kostet meg. Noen dager senere fikk jeg regning fra Klarna på kr. 250,- Men nå ble jeg sint. Bare det å ikke kunne ringe dem!!!! Men jeg fikk kontakt på chatten og ble lovet at regningen fra Klarna skulle slettes, noe de burde ha gjort med det samme. Så ønsker dere å unngå masse problemer og ergrelser, så styr unna. Når jeg nå leser disse andres erfaringer og vurderinger her, faller alt på plass. Hvordan kan disse få lov til å holde på med å forsure tilværelsen for folk?

20. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt useriøst firma og elendig…

Ekstremt useriøst firma og elendig kundeservice. Jeg bestilte et grytesett på 7-deler, en av delene var ødelagt. Jeg meldte fra og sendte bilder og de lovet å sende en ny del - den som var ødelagt, men det skjedde aldri. Har purret flere ganger uten svar. Skulle leste kundenes anmeldelser før jeg bestilte. Kommer aldri til å bestille fra dette firma igjen, det var første og siste gang!

19. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr LANGT unna dette firmaet !!

Styr LANGT unna dette firmaet !!
Ekstremt useriøst firma. Kjøpte en varmevifte som kun fungerte som den skulle i litt over 2 måneder etter monteringen. Nå bråker den så ekstremt mye at det ikke er mulig å bruke den, da jeg er redd den skal ta fyr og skape en brann da det virker som om det er et defekt lager ell.
Har nå holdt på i straks 5 uker siden jeg meldte inn reklamasjonen ( som det av en eller annen grunn ikke kunne gjøres pr. mail, men kun mulig via Messenger ), har purret på 4 ganger, med jeg får ikke noen avklaring på saken !! Ikke noe telefonnummer er oppgitt på Facebook-siden.
JEG er ikke ferdig med denne saken og skal ikke gi opp !!

22. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dette må være det største dritt…

dette må være det største dritt selskapet jeg noen sinne har hatt med å gjøre.
ikke holder de lovnader på når varer skal sendes, selv etter utallige lovnader.
så går produktet i stykker etter noen ukers bruk, da skal de sende ny vare uken etter, dette klarer dere heller ikke å gjøre. jeg ber om å få pengene tilbake, dette vil dere heller ikke gjøre, men vi får varen snart på lager igjen så du har den straks. Jeg har bare ventet på at den skal sendes i 2 uker allerede. spar dere selv for mye frustrasjon og heller velg å handle fra en seriøs aktør. Klarna burde virkelig avslutte samarbeidet med dette møkka selskapet

18. März 2021

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Kjøpte en kjøkkenmaskin i november. Raskt ble det sprekk i bunnen av glassbollen som var vasket skånsomt for hånden. Fikk spørsmål om jeg ville ha ny bolle, noe jeg selvsagt ville. Stor var min forundring da den ble sendt i oppkrav. Dette var en reklamasjon! Fikk beskjed at vedkommende skulle snakke med overordnede om dette. Etter dette ikke hørt noe mer. Føyer seg altså inn i rekken med dårlige anmeldelser.

1. März 2021

Har beställt GRYTSETT 7 delar

Har beställt GRYTSETT 7 delar. Jag är inte nöjd med produkten och vill returnera den. Jag har kontaktat de m via mail, via hemsida och via chatt också. Jag får inget svar. nu har det passerat 14 dagars ångerrätten också.

Värdelös butik och kundtjänst.
Jag rekommenderar absolut inte denna butik.
Ni får bara huvudvärk. de ska inte få en stjärna ens.

4. Februar 2021

Søppel firma

Søppel firma. Bestilte varmevifte fra dem i starten av januar, fikk aldri noe bekreftelse på bestilling eller sending. Hatt kontakt med dem flere ganger per uke og de svarer alltid at den sendes i løpet av dagen, fikk også dette svaret senest i dag.
Enkelte av mine meldinger overser de, jeg har nå gitt beskjed om at jeg ikke ønsker varen og om den sendes til meg blir jeg ikke å hente den.

1. Februar 2021

STYR UNNA!!

Bestilte en varmevifte, fikk ordrebekreftelse og alt så greit ut. Fikk mail etter noen dager med beskjed om at pakken var sendt, fakturaen fra Klarna ble samtidig aktivert. Men mailen inneholdt ingen sporingsinformasjon. Jeg ventet et par dager før jeg etterlyste mer informasjon, fikk til svar at det skulle jeg få på SMS. Da begynte jeg å bli skeptisk. Ventet et par dager til, og etterlyste på nytt sporingsinformasjon. Da fikk jeg til svar at de dessverre var utsolgt, men skulle få den inn uken etter. Da ba jeg om at ordren skulle kanselleres. Men da ble det stille gitt! Purret på etter et par dager, da fikk jeg beskjed om å slappe av for jeg hadde bedt om kansellering på fredag og de jobbet ikke i helgen. Jeg lot det gå til fredag igjen, ba på nytt om kansellering. Da ordnet det seg i løpet av et øyeblikk. Når jeg ser hva andre skriver her, så har jeg nok hatt flaks som slapp fra det så "lett". Mitt råd er: STYR FOR ALL DEL UNNA!!!

28. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 2 varme vifter for 1 måned…

Bestilte 2 varme vifter for 1 måned siden. Dagen etter bestilling fikk jeg mail om at varene ble sendt.
Spurte hver uke om jeg kunne få sporing og fikk de 2 første gangene ja den får du snart. de 2 siste gangene var ikke varene på lager og trøbbel med leveranse....
Sa da at dem kunne kansellere kjøpet. men da kunne jeg få rabatt. Sa nei takk, kanseller kjøpet. Da svarer dem at varene er hos meg i løpet av kort tid.
Jeg vil ikke ha varen lenger! Joda jeg lover den er hos deg snart...

Får faktisk ikke kansellert ett kjøp du ikke får.
Sendt inn klage til klarna og forbrukerrådet.

STYR UNNA!

26. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr