precies zoals je van een bedrijf verwacht: na de bestelling geplaatst te hebben, duidelijke info ontvangen wanneer part afgestuurd werd met tracking info. Pfect.

De communicatie is vrij goed. Ik informeerde naar de compabiliteit van een onderdeel met mijn wasmachine en kreeg bevestiging. Op dat vlak zeker meer dan de drie sterren! Helaas gebruiken ze GLS als... Mehr ansehen

Företaget är dyrare än alla andra ca 30% och ljuger om leveranser. Lägger på luren när man klagar och hänvisar till till chatt där de inte vill förstår. Gjorde en beställning som skulle finnas i lag... Mehr ansehen

Zeer goed geprijsd en ook zeer schappelijke verzendkosten. Producten komen met GLS vanuit Denemarken, dus zijn wel ruim een week onderweg. Een ster aftrek omdat het nergens duidelijk wordt of het nu o... Mehr ansehen

3.5

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fijne service

Het bestelde artikel kwam mooi op tijd aan en na een paar kleine handelingen werkt onze oven weer als bedoelt

28. Oktober 2025

I didn't receive the code to pickup my…

I didn't receive the code to pickup my package for no reason. It was a very unpleasent process to communicate with DPD and eventually no help from DPD at all. I sent several emails to Nettoparts but no response yet. One week past. I am not sure if I can still get my package or my money back

21. Oktober 2025

Verkeerd artikel geleverd

Had een trommelrib voor een wasmachine besteld. Na enkele dagen werd er een totaal ander artikel geleverd. Direct een mail gestuurd, en na twee dagen nog maar een keer. Maar Nettoparts reageert niet op de mail.

15. Oktober 2025

gewoon goed

Duidelijke site, goede communicatie, snelle verzending, eerlijke prijzen, geen gedoe. Precies zoals je internetwinkelen wil hebben!

10. September 2025

9,99 voor een retour!! Kom op

Ik vind het heel raar dat ik voor 9,99 euro een retourlabel moet kopen om een artikel van 18 euro te retourneren! Laat maar. Dat weegt niet op tegen het aankoopbedrag voor een filter. Nooit meer nettoparts voor mij.

15. September 2025

Contact via Whatsapp is goed en betrouwbaar

Contact via Whatsapp is goed en duidelijk maar ik had een artikel besteld en dat was blijkbaar niet leverbaar maar werd niet gemeld, zag wel dat maar later dat het gecrediteerd was...verder levering is wat langer maar waarschijnlijk omdat dit bedrijf in het buitenland zit.

8. September 2025

Refund

Hello. I wrote to you that the address provided was incorrect, instead of Germany it was the Netherlands, and yet you sent the parcel, which I have not received, and I have not received any notification from you about the status of the parcel. I hope the money will be refunded to my account.

3. September 2025

Helaas niets ontvangen

Helaas, onderdeel nooit ontvangen. En NettoParts verwijst naar de courier, dus neemt er zelf geen enkele verantwoordelijkheid in. Dus ja, dan krijg je 1 ster.

1. Juli 2025

Prima bedrijf

Product was beschikbaar en verwerking en communicatie van de bestelling was goed.

27. August 2025

Geen enkelre reactie meer op emails

Geen enkelre reactie meer op emails. Ik heb iets besteld (website ziet er professioneel uit) , en ik vroeg hoe ik de betaling kon doen, en ze vertelden mij dat het blijkbaar al betaald was (ik vind echter niet op mijn rekeningen terug van een betaling). Wanneer ik vraag naar leveringstermijn, niets meer van reactie. Na verschillende reminders vermoed ik dat dit geen echt bedrijf is, maar een fake webshop.

18. August 2025