Obu na 1 maand terug gestuurd, reactie totaal schade, geen borg terug. Ik heb dit al vaker gelezen, naar het schijnt zit er een softwarefout in de kastjes waardoor ze als totaalschade worden aangeme... Mehr ansehen
Slecht bereikbaar, zeer vage facturatie en tot op heden aangeslagen in verkeerde gewichtscategorie terwijl we meerdere malen (laatste keer 24-07-2026) de gevraagde foto’s hebben doorgestuurd Niet v... Mehr ansehen
Je moet je bank machtigen om het geld af te kunnen trekken, dit hebben we gedaan, vervolgens hebben ze zelf problemen om het af te schrijven ( €47,50,- is geen wereldbedrag) krijg je betalingsherri... Mehr ansehen
Ik lees nu alle reacties en probeer een positieve reactie te vinden, maar ik zie het niet. Ik vind jammer dat overheid organisatie als rdw transport bedrijven doorverwijst naar zo een onprofessione... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
OBU werkt niet
OBU werkt niet. Als particulier kun je het kastje niet eens aanvragen, dus maar frauderen om toch een kastje te krijgen. Heb je er eentje, doet ie het niet. Helpdesk is Peppi en Kokkie, geen idee wat er aan te doen is.
Hoe is het mogelijk dat de RDW met dit bedrijf in zee is gegaan.....?
Nu al drie maanden bezig, van de week moeten we toch echt met de vrachtwagen op vakantie.
Alle correspondentie bewaren en de RDW maar aansprakelijk stellen bij een boete.
Gelukkig was dit allemaal ruim van te voren bekend, maar toch niet op tijd alles gereed hebben.
Onvoorstelbaar dat dit kan gebeuren.
Wel betalen, maar niet mogen rijden, lekker joh.
Website doet het niet meer
Website doet het niet meer? Bestaat dit bedrijf nog? Eigenlijk ging alles goed: bestellen, leveren OBU's, aanmelden vrachtwagens, incasseren gelden. Zelfs de klantenservice aan de tel gehad maar ik was blijkbaar de eerste die aangaf dat de website het niet meer deed..?
Het lukt ze niet om mijn gewicht juist…
Het lukt ze niet om mijn gewicht juist in het portal te registreren.
Volgens Nedlinq is een kopie kentekenbewijs niet voldoende.
Meerdere malen contact gehad. Ook uit pure wanhoop de RDW gebeld. Deze bevestigen mijn ergernis en erkennen mijn gelijk.
Nu toch maar een klacht in gediend.
Helaas alleen maar slechte ervaringen met Nedlinq.
Het hele systeem is ontzettend omslachtig en vanaf het begin hebben wij alleen maar problemen gehad. Het activeren van de account kostte veel tijd en ging allesbehalve soepel.
Tijdens de activatie hebben wij gekozen voor automatische incasso. Tot onze verbazing ontvingen wij vervolgens toch betalingsherinneringen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik opnieuw alle stappen moest doorlopen om automatische incasso in te stellen. Dat vond ik vreemd, want zonder die stappen hadden wij überhaupt geen account kunnen activeren.
Toen ik het proces opnieuw doorliep, moest ik ineens toestemming geven zodat een externe organisatie inzage kon krijgen in onze bankgegevens en transacties. Daar gingen wij uiteraard niet mee akkoord. Ik heb hierover opnieuw contact opgenomen met de klantenservice.
De klantenservice is overigens zeer slecht bereikbaar. De verbinding is vaak slecht, medewerkers zijn regelmatig onvriendelijk en vragen worden lang niet altijd beantwoord. Op mijn vraag of ik het openstaande bedrag gewoon handmatig kon overmaken, kreeg ik te horen dat zij geen bankrekeningnummer mochten verstrekken. Ook op de factuur staat geen bankrekeningnummer vermeld.
De medewerker gaf vervolgens aan dat hij mij per e-mail een "omweg" kon sturen om de automatische incasso alsnog te activeren. Dat gaat mijn verstand te boven. Waarom moet iets dat zo eenvoudig zou moeten zijn, op deze manier geregeld worden?
Al met al een zeer frustrerende ervaring. Het hele proces is onnodig ingewikkeld, de ondersteuning schiet tekort en het wekt bij mij weinig vertrouwen. Het voelt alsof je wordt gedwongen om een werkwijze te accepteren waar je als zakelijke klant helemaal niet op zit te wachten. Voor ons is dit absoluut geen positieve ervaring geweest.
Wat een puinhoop
Wat een puinhoop. telefonische support = call center waarbij medewerkers zelf al aangeven dat het aan alle kanten rommelt. Al twee weken bezig om nedlinq te vertellen dat het gehanteerde kilometer tarief en ook de factuur niet klopt. Verder sepa automatische incasso fout door onjuistheden van de kant van Nedlinq/portugese bank ook daarover melding gemaak via formulier op website maar geen reactie. Inmiddels klacht ingediend bij de RDW (vrachtwagenheffing.nl klacht-over-ons) Grote ergernis : afdeling financiën/administratie Nedlinq is niet telefonisch of via email te bereiken. Telefonische support is callcenter dus beperkt. Invullen van support formulier op website levert reactie van een BOT op. Kortom laten we maar gewoon weer wegenbelasting per maand/kwartaal/jaar betalen.
Meld problemen bij RDW via formulier
Op website van vrachtwagenheffing.nl staat een formulier. Hier kun je problemen melden. Zoek bij snel tolkastje nodig.
Ik kreeg snel na mijn melding bij RDW een reactie van Nedlinq op mijn openstaande vragen.
Het was volkomen hopeloos om de…niet bereikbaarheid,. het nief functioneren van de koppeling met de twee betaalmogelijkheden .
Het was volkomen hopeloos om de koppeling te maken. het heeft me 6 welken gekost. vele telefoontjes naar Nedlinq, maar in mijn wanhoop ook naar RDW en naar de Rabobank. Ik wilde Sepa doen, maar dat werkte niet. Gebeld. "Print het formulier uit en mail het naar ons, naar Sepa". Dat formulier is nauwelijks in te vullen. ( 2,7 mm ruimte om te schrijven !) Je kan het niet digitaal invullen. Ik heb het gescand en gemaild: Er kwam niks terug. Je kon hen niet emailen. Op de website was alleen één scherm: alles aangevint, behalve de betaal-modus afronden. De koppeling werd niet uitgevoerd. Toen beslotenm om het met Creditcard te doen. Ik heb wel 8 keer een cent overgemaakt. Werd nooit afgeschreven? Kon ook nergens op 'Afronden" klikken. Uiteindelijk zei iemand bij U: U moet eenRabo app hebben en dan de overmaking Bevestigen. Dat is dan uiteindelijk gelukt. Ik kan al een kleine maand niet met de vrachtauto rijden ! Doffe ellende. Ook zeer irritant: een machine die elke 25 seconden liegt: "Het is drukker dan normaal". Het is nooit drukker dan normaal: 20 minuten wachten, dàt is normaal bij U. Waarom moet je dat 40 keer horen van een machine die geen woorden goed kan uitspreken? Om verre landen is dit als martelmethode gebruikt ! En ''gotspe'' dan heeft U ook nog het lef om te vragenm of uw klanten tevreden zijn ! Ik kan me niet voorstellen dat U 1 tevreden klant hebt.! Waarom staat er niet in de toelichting dat er een Rabo App nodig is om te bevestigen ? Ik werkl nooit met een Rabo app, en had die dus niet. Tenslotte: U vraagt waar ik het meest ( on) tevreden over ben. ( Koppelen. Dat was onmogelijk) Dan vraagt U alleen naar de positieve eigenschappen van uw 'Koppelen' faciliteit. Waanzin. Tenslotte: Het blokje waarin ik commentaar klan geven kan slechts 3 woorden bevatten. Je moet veel moeiete doen omhet na te lezen. Dat is geen domheid ( voor één keer niet) Dat is opzet.
Verbeteren:
1 Het Sepa formulier diogitaal kunnen invullen.
2. In de onderste drie Sepa vargen woprden zaken gevraagd ( codes) die ik niet weet.
3. Uiteindelijk gaven ze het advies: uitrprinten en naar Sepa mailen. Heb ik gedaan . Weken lang niks gehoord. ( Het formulier heeft vakken van 2,7 mm hoog, daar moet je in schrijven! Onwerkbaar)
Dan maar met Creditcard betaald.
Maar de afronding mislukte steeds.
Uiteindelijk blijkt dan: Je moet een Rabo app hebben en daar de betaling van 1 cent nog een sBevestigen.
Ik was 2 maanden bezig ! Kan al 1 maand niet met de truck riijden .
Tip: zie boven: die irritante juffrouw anders in stellen.
Slechte telefonische bereikbaarheid
Slechte telefonische bereikbaarheid, terugbellen homaar. Belgische of slecht Nederlands sprekende klantenservicemedewerkers. Oplossend vermogen van een naaktslak!
Verkeerde indeling vrachtwagen en claimen betalingsachterstand terwijl er machtiging is afgegeven.
Een vrachtwagen van ons wordt in de verkeerde gewichtsklasse ingedeeld. Terwijl op de site van de RDW de juiste gewichtsklasse staat. Hier doen ze echter niks mee. Daarnaast krijgen we een email met de mededeling dat er een betalingsachterstand is. Dit terwijl we een SEPA machtiging hebben verleend die is verwerkt door de ban k en door Nedlinq is getest middels het afschrijven van 1 cent.
obu werkt niet krijg niemand aan de…
obu werkt niet krijg niemand aan de lijn
ik moest obu terugsturen maar nu krijg ik borg niet terug!!!
reden totale schade aan obu terwijl hij in dezelfde verpakking met schuim is teruggestuurd!!!
wat een slecht bedrijf dat de overheid met dit bedrijf in zee gaat niet normaal 22 mei besteld nu 20 juni en nog steeds geen werkende obu
Waardeloze service
Een robot zegt: “Druk 1 als u door wilt gaan in het Engels of regel je zaken online.” Moeilijk om een mens aan de lijn te krijgen. Wat een slechte klantenservice en nog slechtere contractnaleving. Alle juiste gegevens doorgegeven, wordt je zomaar in het hoogste tarief ingedeeld! Gebeld & gemaild om dit gecorrigeerd te krijgen. Nada. Vervolgens incasseert Nedlinq € 0,01 (de machtiging via bank geaccordeerd) en stuurt vervolgens een aanmaning dat de factuur niet tijdig betaald is. Dankjewel Nederlandse overheid voor dit debacle.
ben al sinds maart bezig met aanmelden…
ben al sinds maart bezig met aanmelden krijg medewerkers aan de lijn die nergens van weten en het is nog niet in orde ze hebben hier in nl het goedkoopste en slechtste bedrijf genomen begrijp niet dat niemand ingrijpt ook tln niet.
wat een totaal zinloze helpdesk /…
wat een totaal zinloze helpdesk / chatbot.
Dat ding begrijpt er niets van en een mens aan de lijn krijgen is praktisch onmogelijk.
Wat een Peppi en Kokkie-bedrijf...
Wat een Peppi en Kokkie-bedrijf...
Allereerst is het niet te bevatten dat dit bedrijf aangesteld is
door de RDW (in opdracht van onze overheid) om dit te regelen.
Kastje al op tijd besteld in April..!!! Da’s toch aardig op tijd of niet…?
Nu al maanden bezig met deze narigheid.
Meerdere casus in map te zien. Terugbellen na terugbelverzoek….ho maar.
Het gewicht van onze vrachtwagen staat op 655.350 kg en Euro emissieklasse op 0…?
Meerder keren toestemming gegeven om gegevens van RDW te mogen gebruiken.
Ik weet niet waarom, want al deze gegevens zijn gewoon openbaar.
Uiteindelijk RDW gesproken en heeft een escalatie-document richting Nedlinq gestuurd…..
en je raadt het al….geen verandering.
Denk dat ik binnenkort richting hoofdkantoor NedLinq Utrecht ga en kastje op de balie neerleg.
Zoek het maar uit… gauw naar een ander, een EETS-aanbieder.
Wat een Peppie en Kokkie's…!!
Eigelijk is 1 ster al te veel voor dit…
Eigelijk is 1 ster al te veel voor dit treurige bedrijf🙈 wij zijn al ongeveer 4 weken bezig een OBU te verkrijgen. Het registreren was al een dingetje. Ik geloof dat ik een bevestigingsmail of 6 gehad heb en tevens een afwijzingsmail ivm niet juist aangeleverde informatie een keer of 5. Mijn OBU is ook al 3 keer verzonden en weer retour gestuurd. Geen idee welk adres ze gebruikt hebben. Uit eindelijk een mail met track en tracé code gekregen en tevens ook een mail met de mededeling dat mijn geld terug gestort wordt. Ondertussen 6u en 39 minuten en 24 belverzoeken verder. En als je dat iemand aan de telefoon krijgt spreken ze gebrekkig Engels of zwakzinnig Nederlands. Gelukkig weten ze heel goed wat ze doen daar. Ik ben overgestapt naar DKV.
waardeloos bedrijf je belt nemen ze…
waardeloos bedrijf je belt nemen ze niet op 31 minuten / 17 minuten dan nogmaals bellen en dan terug bellen doen ze ook niet mails word ook niet opgereageerd.
rdw gebeld die zetten je op een lijst afwachten. denk dat weer niks word. word door de overheid aangegeven als betrouwbaar nou werkelijk echt niks van waar. zelfde soort kaliber
Bel het rdw mensen
Bel het rdw mensen. En maak een klacht. Volgende dag werk ik al gebeld, en alles goed geregeld.
Anders uren in de wachtrij, dagen wachten op je terug bel verzoek. Helemaal ruk dit bedrijf, dus nogmaals, lekker rdw in schakelen/ klacht eigen verzekering
Klantenservice is waardeloos
Moeten nog steeds 60 geregistreerde…
Moeten nog steeds 60 geregistreerde tolkasten van NedLinq ontvangen...
De coulance regeling van de overheid is reeds verstreken.
Geen reactie,op vragen
Geen reactie,op vragen, bellen niet terug.
Delen je in de zwaarste klasse in, en zwaarste klasse uitstoot, terwijl ze de gegevens zelf niet uit het rdw willen halen! Dat de overheid met deze partij in zee gaat is een schande!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.