Ik bestelde een WK 2026 Mystery Box waarin volgens de omschrijving een recent shirt van een deelnemend land zou zitten, maar in plaats daarvan ontving ik een oud uitshirt van jaren geleden dat niets m... Mehr ansehen
Wij bestellen regelmatig een mystery shirt voor onze 3 zonen en elke keer net zo nieuwsgierig wat er in het doosje zit. Overigens wordt door Gert Jan keurig bijgehouden welke shirts wij al jn ons bezi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Drama! In eerste instantie problemen met levering. (Pakket was kwijt/gestolen blijkt) Nu kreeg ik 3 opties. Na het doorgeven van de optie waarvoor ik kies, bericht gelezen maar geen bevestiging geha... Mehr ansehen
De nieuwe website is top ! Ook zeer tevreden met ontvangen shirt. Was n.l. jubileumshirt van Tenerife, waar wij afgelopen winter ook op vakantie waren. Heel treffend in dit geval. Kan Mystery Football... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mystery Football Shop levert officiële voetbalshirts van buitenlandse clubs in een Mystery Box voorzien van club & shirt info. Hiermee zorgen wij voor een unieke verrassing voor de echte voetballiefhebber. Daarnaast kunnen klanten een Mystery Box met een sjaal van een buitenlandse club bestellen. Ten slotte bieden wij ook zeldzame of speciale shirts aan in onze shop die direct aangeschaft kunnen worden in de beschikbare maten.
Nicolaas Beetsstraat 22 , 8914AR, LEEUWARDEN, Niederlande
- +31648164517
- info@mysteryfootballshop.nl
- mysteryfootballshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mooi shirt en goede service
Mooi shirt binnengekregen! Snelle levering. Helemaal top.
Top service en shirt begeleid met leuke…
Top service en shirt begeleid met leuke info over de club! Aanrader!
Mooi bedrijfje!
Ook leuk om een shirt cadeau te doen.
Wat een leuke concept
Wat een leuke concept. Mijn zoon was er heel blij mee.
Top shirt en hele snelle levering
Top shirt en hele snelle levering. Niet alleen de mystery boxen zijn top maar ook de shirts waarbij je al weet wat je krijgt zijn zeker de moeite waard. Kortom zeer tevreden en ik bestel hier vaker
Top bedrijf
Snelle service, binnen 3 werkdagen in huis! Zelf Burnley en bayer leverkusen binnen gekregen! Super blij mee en super kwaliteit! Zijn de echte shirtjes.
Top ervaring
Top, snelle levering, info rondom de club was ook interessant
Mystery shirt
Ik heb een mystery shirt gekregen van een vriend van mij. Ontzettend blij mee want het bleek 1 van de mooiste shirts van de Griekse competitie te zijn, PAOK Saloniki. Hij had het snel ontvangen. Echt leuk concept dit. Ik ga dit zeker ook eens een ander cadeau doen.
Top cadeaus
2 keer een shirtje gehaald! Wordt niet de laatste keer!
Top cadeaus!!!
Gr de Jong
Super snelle levering en beide keren…
Super snelle levering en beide keren een prachtig shirt mogen ontvangen! Fijn contact, snelle reactie. Aanrader! We bestellen zeker weer eens het is zo leuk om de doos te openen… super leuk concept !!
Top webshop
Goede persoonlijke klantenservice, snelle levering en leuke shirts!
Via deze weg een shirt van FC Dallas…
Via deze weg een shirt van FC Dallas kunnen bemachtigen. Mooi shirt en niet een doorsnee shirt, zoals bijvoorbeeld Barcelona, Real Madrid of Juventus. Echt top!
Verjaardagscadeau
Besteld als verjaardagscadeau, super leuk!
Shirt werd snel geleverd.
Snelle levering en een leuke doos met…
Snelle levering en een leuke doos met uitleg!
Heb een 2de x besteld
Erg prettige en unieke ervaring
Erg prettige en unieke ervaring! Je wordt verrast met een willekeurig voetbalshirt welke wordt afgeleverd in een mooie geschenkverpakking. Tevens zit er een aanvullend document bij met allerlei leuke weetjes over de betreffende club + stad. Mystery Football Shop is aan te raden voor jezelf maar ook zeker als cadeau voor iemand die je op een unieke wijze wil verrassen!
Snel besteld en vlot geleverd, prachtig shirt!
Bij toeval op de site terechtgekomen, leuk concept! Direct een shirt besteld en mij laten verassen! Al vrij snel kreeg ik mijn box op de mat, met daarin een prachtig shirt van Werder Bremen! Leuk!
Mystery box met Manchester City shirt
Wij ontvingen een Manchester City shirt met een embleem van het 125-jarig bestaan van de club.
Onze zoon van 11 jaar is een groot fan van Manchester City en is super blij met het shirt.
De persoonlijke levering wordt ook gewaardeerd.
Dik tevreden
Snel geleverd, keurig ingepakt. Met recht een mystery verrassing
Top!
Goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.