Mystery Kit Bewertungen 52

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je kunt je voorkeur kenbaar maken welk(e) shirt(s) je niet wil ontvangen. Of juist wel. (Bijvoorbeeld alleen clubs uit Europa). Voor mezelf en voor mijn zoon besteld; overzichtelijke website, snell... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

heb het Mystery Kit twee keer besteld (gedragen en gesigneerd). De shirts zijn prachtig en ook de spanning tijdens het wachten is fantastisch. Het bestelproces verloopt goed en ik was erg blij me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fußballgeschäft
  2. Outdoor-Sportgeschäft
  3. Sportbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mystery Kit is hét perfecte cadeau voor iedere voetbalfan of verzamelaar. In elke box zit een officieel voetbalshirt van een club van over de hele wereld. Het unieke? Je weet vooraf niet welk shirt je krijgt. Dat maakt het uitpakken keer op keer een verrassing. Van shirts uit het zonnige Spanje tot verborgen pareltjes uit Zuid-Amerika of Azië: met een Mystery Kit haal je altijd iets bijzonders in huis. Elk shirt komt uit het seizoen 2022/2023, 2023/2024 of 2024/2025 en wordt zorgvuldig geselecteerd door ons team van voetbalfanaten met oog voor kwaliteit en detail. Je ontvangt het shirt stijlvol verpakt in vloeipapier en een luxe doos, zodat het openen echt een feestje is. Bang om een shirt te krijgen dat je al hebt? Geen zorgen: tijdens het bestellen kun je aangeven welke clubs je al hebt of absoluut niet wilt ontvangen. Zo blijft de verrassing leuk én relevant. Alle shirts zijn gegarandeerd nieuw, voorzien van officiële labels en worden rechtstreeks bij clubs of sportmerken ingekocht. Of je nu een cadeau zoekt of jezelf wilt verrassen: met Mystery Kit ontdek je voetbalcultuur van over de hele wereld, gewoon bij jou thuis. Durf jij het aan? Ga naar www.mysterykit.nl en probeer het nu!

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

heb het Mystery Kit twee keer besteld…

heb het Mystery Kit twee keer besteld (gedragen en gesigneerd). De shirts zijn prachtig en ook de spanning tijdens het wachten is fantastisch. Het bestelproces verloopt goed en ik was erg blij met de ontvangst.
Wat mij echter stoort, is dat te zien is waar de shirts zijn gekocht, waardoor gemakkelijk te achterhalen is wat ze oorspronkelijk hebben gekost. Dat doet helaas af aan de beleving. In beide gevallen heb ik per shirt €229,50 betaald, terwijl de daadwerkelijke waarde slechts ongeveer de helft daarvan was. Dat komt neer op een opslag van ongeveer 100%, wat ik persoonlijk teleurstellend vind.
Ik heb het bewust een tweede kans gegeven om te zien of de eerste keer toeval was, maar helaas was het de tweede keer precies hetzelfde. Ondanks alles blijft het iets bijzonders en moois, al blijft er een bittere nasmaak.

Mit freundlichen Grüßen
Kevin Müller

30. Dezember 2025

Mooi shirtje gekregen

Mooi shirtje gekregen. Snel opgestuurd

8. Januar 2026

Antwort von Mystery Kit

Dankjewel Enos! Super om te horen dat je blij bent met het shirt én dat de levering snel was. Veel plezier ermee!

Gelukkig het is er nog!

Gelukkig het is er nog! Klantvriendelijkheid! Van dit bedrijf kunnen een heleboel bedrijven nog iets leren! De manier van communiceren en de servicegerichtheid is echt super geregeld! Niets was een probleem om ons bestelde shirt (wat helaas te klein was) om te ruilen voor een andere. Tevens werden alle berichten keurig netjes en snel beantwoord! Zeker dat we nog eens iets gaan bestellen!

5. Januar 2026

Antwort von Mystery Kit

Wat een geweldige review, Edwin. Dank je wel! Superfijn om te lezen dat onze service en communicatie zo worden gewaardeerd. Fijn dat het ruilen soepel is verlopen. We helpen jullie graag weer bij een volgende bestelling!

Het is echt geweldig

Het is echt geweldig, als je niet weet wat je moet geven is dit het cadeau. Ik koop het voor mezelf maar ook voor mijn familie en vrienden echt een aanrader.

27. November 2025

Antwort von Mystery Kit

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Super dat je Mystery Kit zowel voor jezelf als voor familie en vrienden bestelt. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was de eerste keer dat ik hier een…

Het was de eerste keer dat ik hier een shirt had besteld en ik ontving in eerste instantie een gaaf shirt van Simba FC (Tanzania). Deze was een maatje te klein en retourneren ging soepel en snel. Toen verzocht om een maatje groter en een ander shirt omdat ik geen wit shirt wilde dragen. Dit was geen probleem en ik kreeg binnen 2 dagen een ander gaaf shirt van Kaizer Chiefs (Zuid-Afrika). Voor de liefhebber of als je een nieuw (bijzonder) voetbalshirt wil hebben om bijvoorbeeld in te trainen is het een aanrader om hier te bestellen

15. Oktober 2025

Hi Koen!

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je uitgebreide en positieve review!

Super dat het retourneren soepel is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe shirt van Kaizer Chiefs.

We hopen dat je er veel plezier van hebt, en wie weet welke club er de volgende keer in jouw box zit.

Met sportieve groet,

Top shirt

Top shirt ! Bedankt!

14. Oktober 2025

Hi Arian,

Wat leuk om te horen, dank je wel! Super dat je blij bent met het shirt. Veel plezier ermee!

Met sportieve groet,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het is een prachtig shirtje

Het is een prachtig shirtje, alleen jammer dat ik een L besteld heb en hem niet aan pas, sterker nog. Mn neefje uit groep 4 paste hem ook niet aan.. (was een XS qua maat)

6. Oktober 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je review en je feedback. Wat vervelend dat de maat zo klein uitviel, dat kan helaas gebeuren.

Gelukkig bieden wij altijd 30 dagen retourgarantie. Wil je ruilen? Mail ons even met je ordernummer op info@mysterykit.nl, dan lossen we het snel voor je op. We denken graag met je mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische site snelle levering en…

Fantastische site snelle levering en goedkoop

13. August 2025

Antwort von Mystery Kit

Bedankt voor je mooie review, Xavio! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Veel plezier met je Mystery Kit!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al meerdere keren hier besteld. Altijd een leuke verrassing. En ook nog eens een goede service als een shirt niet past. Ik blijf hier bestellen.

26. Juli 2025

Antwort von Mystery Kit

Bedankt voor je trouwe bestellingen en mooie woorden, Colin! Geweldig om te horen dat je telkens verrast wordt én blij bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Ruilen

Het shirt dat ik kreeg had ik helaas al in m'n collectie, maar ruilen leek geen probleem! Binnen de week had ik een nieuw shirt! Bediening is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik bestel er zeker nog!

23. Juli 2025

Antwort von Mystery Kit

Bedankt voor je fijne review, Jarne! Super om te horen dat het ruilen zo soepel is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe shirt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling!

Beoordeling

Leveringstijd top, communicatie top!
Al 2x een leuke shirt mogen ontvangen.

14. Juli 2025

Antwort von Mystery Kit

Bedankt voor je mooie woorden, Laurence! Geweldig om te horen dat zowel de levering als communicatie naar wens is én dat je al twee keer een leuk shirt hebt ontvangen. We kijken uit naar ronde drie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dikke 10 voor de klantenservice!

Een Standaard Box ontvangen van mijn collega's met daarin een prachtig Bayer Leverkusen shirt! Helaas viel deze net even te groot voor mij. Na onderling contact met Mystery Kit heb ik binnen 2 werkdagen hetzelfde shirt ontvangen in een kleinere maat (uiteraard het andere shirt netjes geretourneerd). Geweldige service wat zeer gewaardeerd wordt!

12. Juni 2025

Antwort von Mystery Kit

Bedankt voor je geweldige review, Karl! Wat fijn om te horen dat het ruilen zo snel en soepel is gegaan en dat je blij bent met je Bayer Leverkusen shirt in de juiste maat. We helpen je graag weer in de toekomst!

Super!

Voor de verjaardag van onze zoon een kidsbox besteld. Snel verstuurd en binnen 2 dagen in huis. Toffe blauw/zwarte set van Leicester ontvangen. Super blij mee!

31. Mai 2025

Top shirts | super kado

Inmiddels aantal keer box besteld voor mijn zoons. Snel geleverd in mooie box. Maar belangrijkste, elke keer een top shirt ontvangen. Super kado voor mijn kinderen. De volgende box bestel ik zeker weer hier.

10. Mai 2025

Goed, degelijk en snel

Nu 5 of 6 shirts gekocht. Allemaal goed, mooi verpakt en een goeie customer service. Eigenaar is betrouwbaar en komt afspraken na. Gewoon een mooi bedrijf met een fatsoenlijk product voor een prima prijs. Ik blijf hier klant.

28. März 2025

Antwort von Mystery Kit

Dank je wel voor je mooie review en je vertrouwen! Super dat je zo tevreden bent over de shirts, service en levering. We blijven ons best doen!

Helemaal TOP!

Voor de kerst 2 shirts besteld en ondanks de feestdagen snelle levering.
Helaas was er één te klein en hadden we er één dubbel. Contact opgenomen en ook nu weer met een paar dagen 2 nieuwe shirts in huis.
Nu gelukkig helemaal goed!
Dus echt TOP!

6. Januar 2025

Antwort von Mystery Kit

Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat de levering snel ging en dat we je goed hebben kunnen helpen met de ruil. Fijn dat alles nu helemaal goed zit – daar doen we het voor! Veel plezier met de shirts!

Hele goede service

Hele goede service. Snelle verzending en er wordt naar je wensen geluisterd.

14. Januar 2025

Antwort von Mystery Kit

Dank je wel voor je mooie woorden! We doen ons best om snel te leveren en zoveel mogelijk met je wensen mee te denken – super dat dat is opgevallen!

Super

Voor mijn zoon een compleet tenue besteld!
Hij is er super blij mee!

9. Januar 2025

Antwort von Mystery Kit

Wat leuk om te horen, dank je wel! Super dat je zoon zo blij is met zijn tenue – daar worden wij ook blij van!

Team Mystery Kit

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr