Virkelig et elendigt sted og få lavet sin telefon.. jeg har en iPhone 15. Som fik skiftet skærm. De havde ikke sat skærmen ordenligt på. Så den stak lidt op i toppen. Mit faceid virkede ikke og fro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I only noticed their Trustpilot reviews, AFTER I had my screen replaced by this guy. Never have I seen such unfair reviews, were most of them MUST be false. Other telephone stores trying to ru... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er en familie på fem, hvoraf de 3 er teenagere. Det betyder at vi har (mindst) 5 telefoner, og er regelmæssig gæst hos myrepair.dk i Viborg. Senest for at skifte skæm og tilhørende panser glas til... Mehr ansehen
Jeg er så glad for den service, jeg fik i dag! Jeg fik skiftet batteri og skærm på min telefon, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Medarbejderen var venlig, tålmodig og dygtig. Han tog sig ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MyRepair.dk er din pålidelige og erfarne partner inden for mobiltelefonreparation i Viborg. Vi tilbyder professionelle og hurtige løsninger til alle dine telefon- og tabletrelaterede problemer. Med vores ekspertise og kvalificerede teknikere sikrer vi, at dine enheder bliver repareret korrekt og effektivt. Vores dygtige personale er dedikeret til at yde fremragende kundeservice og skabe tilfredse kunder. Vi forstår, hvor vigtigt din telefon er i din daglige rutine, og derfor bestræber vi os på at levere hurtige reparationer, så du kan få din enhed tilbage i fuld funktionalitet på ingen tid. Uanset om du har brug for en skærmudskiftning, batterireparation eller anden teknisk hjælp, kan du regne med os til at udføre arbejdet med omhu og præcision. Vi bruger kun kvalitetsreservedele, der sikrer, at din telefon fungerer problemfrit efter reparationen. MyRepair.dk er også din destination for skærmbeskyttelse og telefoncovers i forskellige stilarter og designs. Vi tilbyder et bredt udvalg af beskyttende tilbehør, der holder din enhed tryg og stilfuld. Besøg vores butik i Viborg, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at servicere dine behov og få din enhed tilbage i topform. Lad MyRepair.dk være din foretrukne destination for pålidelig og prisvenlig mobiltelefonreparation og tilbehør.
Sankt Mathias Gade 60, 8800, Viborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Dårlig service😐dyre priser, Kan ikke anbefales!
Både min lillebror og jeg var dernede i Viborg og få lavet vores telefoner. Jeg skulle have skiftet skærm på min iphone 6, det så fint ud, men 5 min efter opdager jeg at mit fingerscan ikke virker længere, går tilbage, hvor jeg får afvide at han desværre ikke har flere skærme, så jeg kan ikke få den lavet samme dag. Får efterfølgende en ny skærm,(imens jeg venter, overhører jeg at ekspedienten fortæller en anden kunde, at hans dele ikke er original, men noget tilsvarende) dette var måske en idé at oplyse sine kunder om INDEN man betaler. Derudover får jeg monteret et panserglas, men da jeg kommer hjem virker skærmen ikke optimalt, når jeg f.eks. Scroller på facebook, går den pludselig ind på videoer og billeder jeg slet ikke har trykket på, og andre gange reagere skærmen slet ikke. Pillede panserglasset af, og herefter virkede skærmen ok. Min lillebror fik skiftet batteri i hans iphone 6, efterfølgende mister hans tlf signal, for til sidst slet ikke at kunne læse hans simkort.
Dvs begge reparationer har ført til nye problemer som IKKE var på telefonerne inden.
Efterfølgende har vi fået lavet vores telefoner hos PHONEFIX Viborg, her viser ekspedienten mig forskellen på skærm-kvaliteten, der er STOR forskel på farverne!
Jeg vil bestemt ikke anbefale at få noget som helst lavet hos MYREPAIR det er penge lige ud af vinduet! + chancen for at du skal ofre endnu flere penge på nye problemer er tilsyneladende ret stor. Bestemt ikke tilfreds. Derudover er det lidt mistænksomt når dankort terminalen “ikke virker”.
Super oplevelse i jeres butik i Viborg.
God service og hurtigt hjælp.
Super god service og meget behagelig personale i Viborg, kan ihvefaldt anbefales herfra 👍🏻
De har skiftet skærm på min iPhone 7. tortchen er blevet mega dårlig og flere steder virker skærmen ikke optimalt. fik også lavet mig kamera, der er små sorte huller når jeg f.eks. tager billeder eller videoer...
Kan helt klart ikke anbefale denne virksomhed.
Hurtig service en lørdag, men hvad hjælper det, at få skiftet skærm på iphone når den derefter ikke vil oplade. Surt show! De må have ødelagt noget i dock’en da de skiftede den :( Har efterfølgende haft flere problemer med den!
Har fået skiftet skærm og højtaler. Efterfølgende har den slugt strømmen meget hurtigt. Har gentagne gange været nede med telefonen efterfølgende hvor det er forsøgt forbedret uden succes. Højtaleren virker dog upåklageligt, men det opvejer ikke den ringe skærm :(
De har skiftet skærm på min iPhone 7. Nu har den et en plet på skærmen og den går i sort så den skal tændes igen
God service, smilende og imødekommende medarbejdere. Jeg kommer helt sikkert igen 👍
Jeg har både købt høretelfoner og oplader (til iPhone) og de holdte i under en måned før de gik i stykker.
Jeg købte et par høretelefoner i Tiger Copenhagen, før jeg købte dem i Myrepair, og dem i Tiger Copenhagen har holdt i tre måneder nu.
Jeg var inde og få nyt glas på min iPhone. Efter 3 kvarter kunne jeg hente min telefon igen og som en ekstra service var der påsat panserglas.
God service - imødekommende og venlige. Jeg kommer helt sikkert igen hvis jeg får brug for det.
Jeg ventede i 14 dage, også når jeg endelig får min ipad tilbage, sidder skærmen kun halvt på efter en uge.. Håber de retter op på fejlen når jeg går ind med den igen!
Jeg havde fået et mobilcover i julegave uden bon som desværre gik i stykker og da jeg kom uden bong fik jeg bare et nyt bedre et - service langt over forventning!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.