Myrepair.dk ( Viborg ) Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I only noticed their Trustpilot reviews, AFTER I had my screen replaced by this guy. Never have I seen such unfair reviews, were most of them MUST be false. Other telephone stores trying to ru... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for den service, jeg fik i dag! Jeg fik skiftet batteri og skærm på min telefon, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Medarbejderen var venlig, tålmodig og dygtig. Han tog sig ti... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

MyRepair.dk er din pålidelige og erfarne partner inden for mobiltelefonreparation i Viborg. Vi tilbyder professionelle og hurtige løsninger til alle dine telefon- og tabletrelaterede problemer. Med vores ekspertise og kvalificerede teknikere sikrer vi, at dine enheder bliver repareret korrekt og effektivt. Vores dygtige personale er dedikeret til at yde fremragende kundeservice og skabe tilfredse kunder. Vi forstår, hvor vigtigt din telefon er i din daglige rutine, og derfor bestræber vi os på at levere hurtige reparationer, så du kan få din enhed tilbage i fuld funktionalitet på ingen tid. Uanset om du har brug for en skærmudskiftning, batterireparation eller anden teknisk hjælp, kan du regne med os til at udføre arbejdet med omhu og præcision. Vi bruger kun kvalitetsreservedele, der sikrer, at din telefon fungerer problemfrit efter reparationen. MyRepair.dk er også din destination for skærmbeskyttelse og telefoncovers i forskellige stilarter og designs. Vi tilbyder et bredt udvalg af beskyttende tilbehør, der holder din enhed tryg og stilfuld. Besøg vores butik i Viborg, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at servicere dine behov og få din enhed tilbage i topform. Lad MyRepair.dk være din foretrukne destination for pålidelig og prisvenlig mobiltelefonreparation og tilbehør.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

55 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig et elendigt sted og få lavet…

Virkelig et elendigt sted og få lavet sin telefon.. jeg har en iPhone 15. Som fik skiftet skærm. De havde ikke sat skærmen ordenligt på. Så den stak lidt op i toppen. Mit faceid virkede ikke og front kameraet har en sort streg hen over og der var lyst i toppen og i siden. Så flækkede skærmen i min lomme. Og telefonen blev varm efter de havde rodet med den og skærmen var langsom. han kunne tydeligt huske mig sagde ham i butikken. Den havde et hak fra tidligere skade. Så ville de ikke gøre noget.

Han bad om kontanter så gik det hurtigere. Men alligevel ventede jeg i næsten 45 minutter.
Lad hver med og støtte det sted.. jeg har været nød til og købe en ny telefon nu.

22. Juni 2026

Hej Jonas

Jeg har undersøgt sagen med den tekniker, som arbejdede på din telefon. Han bekræfter, at telefonen efter reparationen har været udsat for en fysisk skade, som har forårsaget skader på både skærm og ramme.

Den type skade kan desværre også påvirke Face ID, frontkamera og andre komponenter i toppen af telefonen. Derfor er der tale om en fysisk skade og ikke en garantisag. Fysiske skader er ikke dækket af vores garanti, og vi vil derfor anbefale, at du kontakter din forsikring.

Når det er sagt, vil vi stadig gerne hjælpe dig videre. Derfor har vi tilbudt dig 35 % rabat på en ny skærm som en goodwill-løsning.

Jeg vil også gerne kommentere på din påstand om, at betaling kontant skulle betyde "sort betaling". Det er en alvorlig beskyldning, som er forkert og kan være skadelig for vores virksomhed.

At en kunde betaler kontant betyder ikke, at betalingen er sort. Alle betalinger registreres korrekt i vores system, og du er altid velkommen til at komme forbi butikken og få en kopi af din kvittering.

Vi vil derfor bede dig om at fjerne eller rette denne del af anmeldelsen. Hvis ikke, vil vi være nødt til at lade vores advokat vurdere sagen, da det er en usand påstand om vores virksomhed.

Vi ønsker ikke konflikt, men en løsning. Du er fortsat meget velkommen i butikken, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning. Som nævnt tilbyder vi fortsat 35 % rabat på en ny skærm for at hjælpe dig videre.

Derudover rensede vi også enheden uden beregning som en ekstra service.

Vi håber stadig, at vi kan finde en god løsning sammen.

Mvh Kasper

Dårlig service

Dårlig service. Ødelagt panserglas, skærm. Og Kamara. Gider ikke svare på sms og ligeglad når man nævner det i butikken.

14. Januar 2026

Hej Liv,
Det er vi kede af at læse.
Vi tager altid reklamationer alvorligt og undersøger dem grundigt. Vi kan desværre ikke genkende det forløb, du beskriver, og vi har aldrig haft til hensigt at ignorere en kunde.
Vi vil meget gerne se nærmere på sagen. Kontakt os venligst med dit ordrenummer eller datoen for dit besøg, så vi kan undersøge, hvad der er sket, og finde en løsning.
MyRepair Viborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige - altid

Vi er en familie på fem, hvoraf de 3 er teenagere. Det betyder at vi har (mindst) 5 telefoner, og er regelmæssig gæst hos myrepair.dk i Viborg. Senest for at skifte skæm og tilhørende panser glas til en mindre kendt telefon mærke og model. Som altid klarede de opgaven med smil, hastighed og til en absolut konkurrencedygtige pris. Servicen er altid i top, og det er uanset om det er is voksne der kommer derind eller vores børn, som efterhånden selv kan vejen. Bor du i Viborg eller omegn, så brug dem . De er så dygtige og - citat vores datter - så er de "så søde".

17. Juli 2025

Very fast

Very fast, much better price at other places and friendly service. Got my IPhone 15 pro max back camera fixed!

11. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for den service

Medarbejderen var venlig, tålmodig og dygtig. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og forklarede alt i detaljer så jeg gik derfra med tryghed.
Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der har brug for reparation af deres telefon. :)

23. Mai 2025

Antwort von Myrepair.dk ( Viborg )

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi håber, at din iPhone holder i mindst 5–6 år mere – og skulle der opstå noget undervejs, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig igen.

Endnu engang tak fordi du valgte os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik repareret min telefon.

Fik repareret min telefon.
God service. Min telefon virker igen som den skal.

21. Mai 2025

Tak for din anmeldelse!

Du er altid velkommen, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

Hurtig og god service

Hurtig og god service, jeg kan varmt anbefale dem

19. Mai 2025

Tusind tak, Samer!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du er tilfreds med vores service. Du er altid velkommen hos os, hvis du får brug for hjælp igen!

Havde købt et cover

Havde købt et cover, som var gået i stykker med tiden. Fik det refunderet uden at skulle betale noget. God service!

19. Mai 2025

Tusind tak, Morten!

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig – og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Du er altid velkommen hos os igen!

Smadret telefon

Hej jeg havde tabt min telefon sår den gik helt i stykker og sår skulle jeg kun betale får skærm skift selvom der var alt muligt andet der også skulle skiftes og sår var der bare super god servics

8. Mai 2025

Antwort von Myrepair.dk ( Viborg )

Tusind tak for din anmeldelse, Jonas!

Det var intet problem – vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du oplevede god service hos os. Pas godt på din Samsung, og du er altid velkommen tilbage, hvis der skulle ske noget igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og meget hjælpsomme…

Rigtig god service og meget hjælpsomme kan kun anbefale at bruge dem

11. Januar 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du skulle få brug for os igen.

Med venlig hilsen,
Kasper
MyRepair Viborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service til små penge

Fantastisk service til små penge! Jeg vil anbefale at skifte din skærm hos myrepair. Virkelig fair pris. :)

8. Mai 2024

Antwort von Myrepair.dk ( Viborg )

Tusind tak for din anmeldelse, Jawed!

Vi er super glade for, at du er tilfreds med både prisen og servicen. Tak fordi du anbefaler os det betyder meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service hyggelig mand der…

Virkelig god service hyggelig mand der står og tager imod mig med et smil. Telefonen fejler intet da jeg får den igen så vil helt klart anbefale denne butik

4. April 2024

Antwort von Myrepair.dk ( Viborg )

Tusind tak for de pæne ord, Aase!

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og det glæder mig, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Du er altid velkommen hos os igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skærmskift (Myrepair, ÅRHUS) PAS PÅ de ikke ødelægger din telefon.

Jeg har desværre benyttet mig af MyRepair, afdelingen i århus. Da jeg ikke kan finde afdelingen for Århus på truspilot og fordi afdelingen i Viborg har været i kontakt med mig i forbindelse med denne sag, skriver jeg her.
Jeg skulle have skiftet min skærm på en Iphone 12, desværre fik afdelingen i Århus ødelagt min telefon således at Tusch ikke virker, også selvom de sagde, at når blot de satte en "ægte" skærm på telefonen, så ville den virke. Jeg har forhørt mig os andre forhandlere som fortæller at skærmen ikke er ægte (hvilket min telefon også fortæller mig). Myrepair giver Greenmind skylden omend telefonkøbet hos greenmind var ca. en måned gammel, da jeg fik skiftet skærmen hos Myrepair og at telefonen INTET fejlede da de fik den i hænde.
Da jeg har været i kontakt med MyRepair i Århus mindst 5 gange og da de ikke vil indrømme deres fejl, vælger jeg at skrive her. Ligeledes har jeg indgivet en klage til "Mælingsteamet for Forbrugerklager", da det ikke kan være rigtigt at man skal have ødelagt sin telefon.

21. August 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at du har haft en uheldig oplevelse med MyRepair, afdelingen i Århus. Men vi vil gerne påpege, at dette er MyRepair Viborgs Trustpilot-side.

Din feedback er vigtig for os, men vi kan desværre ikke hjælpe med din oplevelse, da den vedrører en anden afdeling i en anden by.

Venlig hilsen fra MyRepair Viborg.

Very good service

Very good service.
My Phone was broken during my vacation in Denmark and the guy in the shop was very friendly.
He helped me and repaired my phone.

24. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr