Vi är otroligt nöjda med hela köpupplevelsen hos Mynewart.se. Från beställning till leverans har allt fungerat smidigt och professionellt. Tavlan motsvarade våra förväntningar och var precis så fin so... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
När jag skulle hämta ut min tavla var paketet skadat. Det fanns tydlig skada på emballaget. Schenker ville att jag skulle kontakta Mynewart.se och reklamera skadan. Jag skickade mail till MyNewArt... Mehr ansehen
Fina målningar men tyvärr sneda ramar. Jag kontaktade butiken och fick först en återbetalning efter att jag påpekade att den första ramen var sned. Därefter drogs pengarna igen utan att jag blev t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag brukar inte vara så pigg på att skriva recensioner om mina köp men jag känner att jag måste berätta va jag tycker om tavlan och hur MyNewArt bemöter sina kunder. Jag var i kontakt med deras... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Målningar och konst till salu. Online galleri Mynewart.se har ett stort och spännande urval av moderna målningar och const hem.
Kontaktinformationen
Skovmærkevej 26, 6470, Sønderborg, Dänemark
- 004531145817
- info@mynewart.se
- mynewart.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb leverans, proffsigt bemötande.
Underbar tavla som t o m var vackrare i verkligheten än på bilden.
Mycket nöjd med mitt köp!
Jag kan inget annat än rekommendera…
Jag kan inget annat än rekommendera detta företag! Tavlan som jag beställde kom inom 3 arbetsdagar och utan fraktskador. Tavlan är otroligt vacker (över förväntan) och verkar vara nymålad (känns på doften).
Kommer beställa tavlor härifrån igen :)
Jag skriver sällan recensioner om mina…
Jag skriver sällan recensioner om mina köp men denna gång vill jag dela med mig min erfarenhet av att handla från MyNewArt.
Efter flera veckors letande hittade jag till slut en tavla som tilltalade mig samt uppfyllde de olika kriterier jag önskade. Jag la order på den önskade tavlan strax innan årsskiftet och fick hem tavlan någon vecka efter. Med tanke på ledighet samt antal röda dagar som brukar prägla mellandagarna så blev jag positivt överraskad över hur fort det gick.
Jag var i kontakt med deras kundtjänst gällande tavlan samt leveransen (eftersom jag lagt min beställning på en röd dag) och redan där fick jag ett mycket gott intryck från företaget. Bolagets kundtjänst återkopplade snabbt på mina frågor såväl som funderingar och hade genom hela mail korrespondensen ett bemötande i världsklass.
Mina förväntningar var ganska höga på tavlan och någon dag innan leverans funderade jag på huruvida dessa inte var orimliga. Vid leverans insåg jag snabbt att tavlan inte bara nådde mina förväntningar utan även överträffade dessa!
Toppbetyg till MyNewArt.se
Reliable and professional company
Reliable and professional company. We ordered 2 paintings and were really good and we were quite satisfied. Highly recommended.
HELNÖJD vinnare utav ;
HELNÖJD vinnare utav ;
'In my hands' ‼️‼️‼️
Tavlan lär komma ännu mera till sin RÄTT , så snart den är uppe på väggen 😘 ❣
Minnes tavla
Beställde en minnes tavla av våran hund den var så levande och utmärkt gjord så man vart rörd till tårar. Toppen betyg.
Vilka kvalitets tavlor
Det fanns mycket att välja på - men till slut föll valet på en färgglad abstrakt tavla. Inköpet gick hur lätt som helst och kort leveranstid. Hänger fint i mitt vardagsrum.
Förslag är att få information om när den är ivägskickad och spårningsnummer.
Super nöjd!
Toppen
Snabb leverans och väl förpackat. Superfin tavla!
Beautiful paintings
Beautiful paintings , resonable prices and good service. Highly recommended.
Snygga Tavlor.
Snabb leverans och välinslaget
Snabb leverans och välinslaget. Blev väldigt glad över mitt köp. Tavlan hänger fint i köket!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.