Lurendrejeri, är förvaltare (högre nivå än god man) och bråkat med detta företag i flera år, ingår avtal på avtal med kund som inte får ingå avtal. Trots att jag ringt, mejlat massvis av gånger. Hans... Mehr ansehen
Mylano
Das sagen Bewerter
MINUS 5. wortless ingen mailadress som funkar.Var sen att avbeställa så fick ett till paket med frutansvärt osköna trosor. Efter mycke moda hittade jag tillslut en adress som mailet gick i väg med... Mehr ansehen
Jedni oszustwo Dziś mi wyslali smsa że ma płacić za dwie faktury Nic nie zamawiałam, nic nie dostałam.,raz zadzwonili donie żeby porozmawiać o kosmetykach chemicznych i obiecali saszetki w zamian... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
I ordered some tops with built in bra…
I ordered some tops with built in bra on may 4th. Never got the order so I'm out to the time of $40. I really hate these Scammers, that's all I've run into in the last 3.5 years. Never will order from the web again
fraud
I ordered an xl shirt with built in bra and was sent a small instead. I notified the company the day I received the order. I sent an email which they responded to and advised me that someone would contact me usually within 24 hours. I have not heard from them on my request for my $50 refund and it has now been 4 days. This company doesn't stand behind the products they sell.
This company does NOT stand behind its…
This company does NOT stand behind its product. I ordered an XL and I received a one that looks like a medium. It is NOT US sizing at all, perhaps Asian sizing. They refuse a refund as they say they shipped the size I ordered. This is a horrible business model and we must make sure they can't continue this practice.
I was completely ripped off to the tune…
I was completely ripped off to the tune of $50. The seller ended up being some unknown named Vu Huy Khoi. The trick, I think 🤔, is don’t order from your “feed”…be sure to go to mylano.com to place your order. I’m actually afraid to get sucked in again, so I haven’t tried. FACTS ARE FACTS…never order from the feed, ALWAYS go directly to the actual store site. Mylano has extremely poor ratings and I think this is the reason why! BE SAFE OUT THERE.
Beställde tvättmedel easy wash och de…
Beställde tvättmedel easy wash och de har inte kommit alls
Har försökt säga upp mitt abonnemang…
Har försökt säga upp mitt abonnemang ett antal gånger men det fungerar inte. Det kommer bara ytterligare paket😡
Omöjliga att säga upp medlemskap
Omöjliga att säga upp medlemskap. Svåra att få tag i. Svarar inte i telefon. Säljer tandborstar, rakhyvlar och underkläder som är värdelösa.
Naciągacze
Naciągacze, oszuści. Niby wysłali dwie przesyłki A ja ani jednej nie otrzymałam, teraz każą mi płacić i straszą mnie windykacją. Jeśli nie otrzymali opłaty powinni zadzwonić od razu co się dzieje że nie opłacona przesyłka A nie wysyłają niby kolejną A żadnej nie dostałam i teraz plac za nic.
Oszuści!!! Naciągacze!!!
Witam. Rodzice również padli ofiarą firmy Mylano. Odesłali płatna przesyłkę, którą znaleźli w skrzynce i której nie zamawiali. Firma twierdzi, że przesyłki nie otrzymała i przekazała sprawę firmie windykacyjnej. Wysłaliśmy im pismo, w którym wytłumaczyliśmy, że przesyłkę wysłali na własne ryzyko i naszą dobrą wolą było jej odesłanie, itp. Niestety, nie ustosunkowali się do pisma. Nie wiemy co dalej robić. Należność rośnie. Nie chcemy im tego odpuścić. Jak sobie Państwo z tym poradzili? Czy warto wziąć adwokata i walczyć o swoje racje?
Beznadziejna
Beznadziejna, przyslali mi zwykle majtki najzwyklejsze na swiecie, a mialy byc jakies specjalne, nie zaplacilam za przesylke 19,99, 2 lata mnie szarpia a teraz strasza sadem, kaza zaplacic 59,90.
Masakra.
Masakra.. nie polecam, bardzo nie przyjemna obsługa klienta,nic nie dadzą sobie wytłumaczyć, nieświadomie odesłałam bieliznę na adres Szwajcarski,teraz ani bielizny tylko rachunek,i to nie mały.Nie polecam!
Ocenę daje najgorsza jaka tylko moze…
Ocenę daje najgorsza jaka tylko moze byc to jest najgorsza firma na świecie oszuści mega nie przyjemni pracownicy którzy nie wysłuchają a sie odłączają malo tego podczas rozmowy z klientem potrafi się śmiać z innego powodu nie słuchając mnie co mam do przekazania. Nie ma możliwości z połączeniem do osoby kompetentnej jakiegoś kierownika tylko przez ta nie kompetentną babe ktora powinna gonić klauny w cyrku. Koszmar ze takie coś jest w dzisiejszych czasach 😒 Wszystkie produkty odesłałam nie będę nikomu prezentu robic ze kobieta dokladnie Kamila T. może przywłaszczyła sobie moje zwroty i teraz ja mam za to płacić a ona mi rzuca słuchawka i wyśmiewa. Koszar poprostu.
Oszustwo
Jedni oszustwo Dziś
mi wyslali smsa że ma płacić za dwie faktury
Nic nie zamawiałam, nic nie dostałam.,raz zadzwonili donie żeby porozmawiać o kosmetykach chemicznych i obiecali saszetki w zamian wywiadu.Dostalam i wyobraźcie sobie że musiałam zapłacić. Nie było mnie ponad rok.Nue mogę się do nich dodzwonić, bo nic od tej firmy nie dostaje a oni mnie nękają windykacja
.Może do prokuratury zgłosić. Pozdrawiam i nie dajmy się oszustom.
Mylano oszusci
Witam, chciałbym ostrzec przed pseudo firma Mylano. Dostałem telefon od konsultantki która oferowała darmowe saszetki do prania. Sobie myślę ok spoko spróbujemy. Fakt przyszło bielizna również. Potem dostałem fakturę na 54.80. nie płaciłem jej towar został odesłany i od razu zadzwoniłem żeby zamknąć subskrypcję. Dziś dostaje SMS z firmy windykacyjne że do zapłaty 95zl. Sprawa zostaje zgłoszona do rzecznika praw konsumenta. Dzwoniąc do Mylano nie miła Pani poinformowała mnie że muszę przedstawić dowód wysłania paczki tylko sęk w tym że paczka została wysłana zwykłym listem bez potwierdzenia nadania. Pani twierdzi że żadnej paczki nie dostali. Nie odpuszczę im tego banda oszustów i tyle.
Banda oszustów i naciągaczy
Banda oszustów i naciągaczy. Złodzieje!!! Złożyłam rezygnację że nie chce otrzymywać już od nich przesyłek i mimo to otrzymałam dwie. Pomimo odesłania przesyłki musiałam za nią zapłacić bo debile sprawę skierowali do firmy windykacyjnej. Nikomu nie polecam!!!
Mylano
Nie polecam tej firmy!Mojej mamie niby wysłali paczke która jednak nie dotarła do niej a teraz upominają sie o zaplate !!!Gdyby to było pierwszy raz ale mnie też chcieli tak załatwić ale sie nie dałam najlepiej zwalić wine na listonpsza!!!Teraz jest tak samo wina poczty a nie ich !!!Ale jakimś cudem moja poczka znalazła sie unik!!!Poprostu naciagacze!!!
Skarga
Proszę o adres e-mail bądź nr tel najlepiej do osoby kompetentnej gdzie można złożyć skargę na bezczelne zachowanie jednej z pracownic
Ganska dyr frakt (när man får varan…
Ganska dyr frakt (när man får varan gratis) och mailen till dem studsade.
Däremot inget problem att komma fram i kundtelefon och säga upp abonnemanget.
Oseriöst företag
Dåliga produkter och omöjligt att få ett slut på deras försändelser. De säger att man när som helst kan avsluta abonnemanget, men det stämmer inte. Omöjligt att bli av med dem.
Mycket oseriöst företag
Mycket oseriöst företag! Skickar påminnelse på produkter jag inte fått, svarar sedan inte på mail! årets blufföretag?
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.