Unternehmen hat geantwortet
Jeg fikk kontakt med Ann-Christin hos Mycruise som ordnet storfamilien fly og cruise 5-6uker før vi skulle dra. Til tross for kort tid til avreise og mange lugarer, så greide hun å sy sammen en reise... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enkelt å sende forespørsel, fikk rask oversendt et tilbud og har hatt tett oppfølging og kort besvarelsetid på spørsmål jeg har hatt. Veldig fornøyd.
Vom Unternehmen geschrieben
MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.
Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.
Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.
Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!
Beste reisehilsener
MyCruise
Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.
Prinsens gate 18, 0152, Oslo, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Spesielt god service og god og utfyllende informasjon under hele bestillings-prosessen.

Antwort von MyCruise Norge
velig bra service fra selger som jeg har en veldig god dialog med hun forklarte alt om turen som jeg har bestilt og forklart meg hva jeg må gjøre videre samtidig var det bare og ring om det er noe jeg lurer på da dette er min første tur med dere ,har aldri vert på cruise før

Antwort von MyCruise Norge
Fikk veldig god hjelp og veiledning av Ann-Christin Altmann=)

Antwort von MyCruise Norge
Jeg fikk bra informasjon av kundebehandler.
Blid og hyggelig.
God kunnskap.

Antwort von MyCruise Norge
JVi har blitt booket inn på handicap lugar, uten sofa, bedt om å få bytte lugar, men får ikke svar.

Kjappe og gode svar.

Antwort von MyCruise Norge
Fordi vi fikk veldig god informasjon av en hyggelig medarbeider

Antwort von MyCruise Norge
Vi har bestilt mange cruise gjennom selskapet. Alltid hyggelig og profesjonell hjelp. Kommer til å bruke selskapet også fremover.

Antwort von MyCruise Norge
Veldig hyggelig å få hjelp av AC. God kunnskap og erfaring med den samme turen.

Antwort von MyCruise Norge
Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt tilbud. Så deilig å få alt ordnet i en pakke og ikke trenge å gjøre annet enn å betale ;) Vi gleder oss til ferien!

Antwort von MyCruise Norge
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.