Mycollections Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik werd gebeld door een vrouw via Privé nr, Nederlands pratend maar buitenlands accent; "u heeft online een vragenlijst ingevuld (kan ik me niet herinneren) daar zijn we ontzettend mee geholpen, bedan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bellen met privé nummer. Nederlandstalige vrouw die zegt dat ze goed nieuws heeft voor mij. Naar aanleiding van een enquete die ik zou hebben ingevuld van de Lidl of Jumbo (heb ik helemaal niet gedaan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft niets vermoeden een abonnement afgesloten naar aanleiding van het invullen van een enquete. De eerste levering terug gestuurd en gelijk opgezegd. Dit per mail ook bevestigd gekregen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb steeds mijn bestellingen gekregen zoals het moet, op tijd betaald, ik ben zeer blij met mijn collectie kristallen beeldjes, staan mooi in mijn kast, Dit was mijn eigen keuze, niemand heeft mij... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Telefonische zwendelpraktijken

Mijn vrouw werd telefonisch opgebeld tijdens haar werk. Ze had geen tijd, maar er werd haar gezegd dat ze een prijs had gewonnen.

De 'prijs' is een reeks kookboeken, waarvan je maandelijks 1 boek opgestuurd zal krijgen, en nadat je netjes de hele reeks betaald zal hebben (in maandelijkse schijven, met telkens een dure aanrekening voor verzending), zal je de prijs ontvangen. Die prijs is niet eens de moeite waard en we zijn er niet in geïnteresseerd (zogezegd een tablet).

Dus : onmiddellijk dit 'abonnement' gestopt na ontvangst van het eerste boek (via hun eigen procedure) toen duidelijk werd in wat voor een val we hadden getrapt.

Onmiddellijk ook betaald om er van af te zijn (dachten we).

Ontvangen we vandaag (13/12/2022) een eerste herinnering, voorgesteld als een 2e betalingsherinnering. Bedrag eerste factuur : €20,90, nu met €19,75 administratiekosten.

Uittreksels nagekeken en de eerste betaling is inderdaad niet van de rekening gegaan, we vinden ook nergens iets terug van een betaling. Geen idee hoe dit komt.
Indien we effectief een eerste herinnering ontvangen zouden hebben, hadden we dit zeker onmiddellijk betaald, want we willen niets te maken hebben met zo'n bedriegerspraktijken en hier zo snel mogelijk van af zijn.

De datum van ontvangst van het pakket was 18/10/2022. Dat was ook de datum van de annulering. Op die eerste brief staat ook als uiterste betaaltermijn 22/10/2022. Dit lijkt ons geen wettelijke betalingstermijn van 30 dagen.
De datum van opmaak van de '2e aanmaning' (effectief de eerste dus) was 09/12/2022.

Als je een maand de tijd hebt om een factuur te betalen, hoe kan dan al op 09/12 een 2e aanmaning verstuurd worden?

Deze administratieve kosten maken gewoon deel uit van hun zwendel.

Bijkomend : in de '2e betalingsherinnering' staat dat zodra ze onze betaling (inclusief administratiekosten dus) ontvangen hebben, ze zullen overgaan tot verdere verzending van de kookboeken.

Ik HOOP dat dit een standaardtekst is en dat ze de betaling niet gaan bekijken als een akkoord om opnieuw verdere kookboeken te versturen. We hebben eerder al opgezegd volgens hun eigen, niet-transparante procedure.

Als ze dit doen, ondernemen we verdere legale stappen.

12. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reçu un boxer homme dans ma boîte aux…

Reçu un boxer homme dans ma boîte aux lettres malgré que je suis une femme,avec une lettre à payer 20,90. Euros,que j'ai pas commandé,je peux pas payer car je ne mets pas cet indûment d'homme et je ne l'ai pas commandé,je sais même pas qui c'est cette entreprise,que dois je faire?

30. August 2022

Dit is een SCAM!

Ben gebeld door dit "bedrijf" en heb vandaag een brief van een gerechtsdeurwaarder gekregen. Met de vraag om zo snel mogelijk te betalen of er kwamen juridische acties.
Ik ben in deze scam in getrapt. Zilveren bedeltjes zei de stem aan de telefoon. Ik trapte er volledig in en zat vast. Alles leek professioneel en legaal totdat ik de reviews las op deze site. Ik weet nu dat dit een scam is. En ik zit hier nu... Zonder enige hulp om deze scam ten einde te brengen.

17. August 2022

Scam bedrijf

Scam bedrijf, bellen zeggen dat ze een collectie opsturen tegen een mooie prijs en dat dit niet wordt verlengd tenzij je dat zelf wil.. Dit gebeurt dus wel, zij maken er dadelijk een lopende opdracht van en de collectie komt dan per DVD, niet met de set en kost tot 3x de prijs van in de winkel!! Zware scam die liegt en bedriegt aan de telefoon om zo snel en makkelijk geld te kunnen verdienen.

9. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arnaque du siècle.Gros VOLEURS.

Un jour je reçois un bibelot accompagné d’un virement de 20,90euros alors que je n’ai rien commandé. J’envoie un mail pour dire que je n’ai rien demandé et donc que je ne paierai pas. On me répond que je dois renvoyer le bibelot à mes frais et tout sera clôturé. Ce que j’ai fait, mais les petits malins ne vont pas rechercher le colis.Un plus tard je reçois une lettre de menace (2ieme rappel, alors que je n’ai jamais reçu le 1er) avec cette fois un virement de 40,85 euros. Je ne compte évidemment pas payer. Je vais informer test achat (déjà au courant de arnaque). Je compte porter plainte pour harcèlement et demander des dommages.

10. Februar 2022

Ik werd al enkele keren gebeld door 02 882 34 53

Ik werd al enkele keren gebeld door dit nummer, maar kon niet opnemen. Toen ik terug belde lieten ze mij weten dat ik een vragenlijst had ingevuld en ik had een prijs gewonnen die ik mocht uitkiezen.
Mij goed dacht ik, ze informeerde mij daarna over de kosten die er dan wel bijkomen, zowel de verzendkosten als de kleine prijs die dan toch wordt gevraagd bij iets wat ik zou gewonnen heb.
Toen heb ik nog even verder door gevraagd wat dan als ik de prijs toch wil terug sturen als het niet interessant zou zijn en ik de kosten niet wil betalen? Dan zou ik én de verzendkosten naar mij moeten betalen én de verzendkosten om het terug naar hun te sturen..

Lijkt me wel oplichting met extra stappen..

27. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goed gelyk ik heb ook het bedeltje via…

Goed gelyk ik heb ook het bedeltje via myn uittreksel doorgegeven aan de deurwaarder van 83,90 euro ik heb 173 euro's moeten betalen aan de deurwaarder Roger smet terwyl ik goed het bewys van de betaling van 8 jullie heb dan heb ik weer een brief gekregen zogezegd voor die fameuze zilver armbandje echt. Chandalig praktijken kzou willen dat ze daar is de inspectie sturen van hun fameuze boekhouding voor nu is dit een echt frauduleuze bedryf hun zo gezocht nu collections en hun zilver chantage!!!!!!!!!!

30. August 2021

Scam

They called my partner and sent us this "gift" asking now for some 20 Euros introduction fee, which we are not going to pay.
The earings they sent us are worth less than 10cents and were probably bought in bulk from Alibaba.

Looking forward to hear from their hired lawyer making legal threats..

15. Juli 2021

arnaque pure et simple

arnaque pure et simple, produits bas de gamme, livrent même si on ne demande rien et ensuite menaces de la firme . Ne JAMAIS leur commander, NE PAS leur répondre ni renvoyer leur cochonneries , surtout ne leur payez RIEN

9. Juni 2021

4x op één dag heeft dit nummer mij gebeld vandaag, waardeloze klootzakken

4x heeft dit nummer mij gebeld vandaag. Alle keren niet opgenomen.
Toen ik het nummer voor de eerste keer zag verschijnen op mijn telefoon, had ik er al nul komma nul vertrouwen in dat dit iets positiefs was. Ik voelde meteen dat het negatief was. Daarna hier op Trustpilot gaan kijken en inderdaad. Het nummer geblokkeerd. Een goeie vraag, die hier al gesteld is, hoe zo’n organisatie aan de gegevens komt.

31. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My collections met een gekende truuk.…

My collections belde mij met een sterk nederlands accent. Ik had een vragenlijst ingevuld en had iets gewonnen. Ik vul nooit vragenlijsten in, merkte ik op.
Ze ratelde gewoon door en begon een opsomming van wat ik kon kiezen als prijs.
Nogmaals verteld dat ik geen interesse had maar ze bleef door kakelen. Heb ingehaakt en geblokkeerd.

19. Mai 2021

Gebeld door +32 2 790 62 95

Ze bellen me dagelijks terwil ik meerdere keren tegen hun zei dat ik geen interesse heb
Ze kunnen mijn volledige naam en adres! Ik vraag me af hoe?
Ze zeiden dat ik een gratis cadeau mag pakken maar ik heb niets gekozen want ik ben zeker dat ik later zal moeten betalen!

Niet vertrouwen

23. April 2021

My Collections maffia

Mijn vrouw werd telefonisch opgebeld en overhaald met de zilveren bedeltjes. Ik heb netjes de stappen gevolgd om dit op te zeggen. Niets gehoord tot op vandaag dat de 2de herinnering in de bus zit. Nooit hebben we een eerste ontvangen. Rekenen ze dan nog eens 19,75€ administratiekosten erbij voor het niet betalen van een herinnering die niet eens bestaat. Zuiver frauduleuze praktijken. Firma's zoals deze horen allemaal achter tralies.
Update 22/04/21:
Vandaag laatste herinnering ontvangen.
Opnieuw 10€ erbij gelapt.
Mits ik zeker was betaald te hebben controleerde ik mijn uittreksel om te bewijzen betaald te hebben.
Niets meer van terug te vinden bij de bank.
Bank gecontacteerd. ze gaan nu alles uitpluizen. Let heel goed op mensen. ik update bij meer antwoorden

8. April 2021

jamais inscrit

jamais inscrit, arnaque à 100% et pour ce "désinscrire", il faut renvoyer le colis par recommandé. 2 adresses différentes sont disponibles sur le site web.
nooit ingeschreven, 100% oplichterij. Bovendien moet je om je "uit te schrijven" het pakketje aangetekend terugsturen, terwijl er 2 verschillende adressen op de site zijn.

27. Januar 2021

Attention ARNAQUEURS PROFESSIONNELS

Attention arnaqueurs professionels
Caution Fishing website
Ils sont liés avec le bureau de justice Frank Spruyt et exigent de l'argent pour les cadeaux envoyés soi disant gratuitement sauf qu'ils n'arretent plus d'envoyer malgré l'envoi d'un recommandé !

14. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr