Mycollections Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik werd gebeld door een vrouw via Privé nr, Nederlands pratend maar buitenlands accent; "u heeft online een vragenlijst ingevuld (kan ik me niet herinneren) daar zijn we ontzettend mee geholpen, bedan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bellen met privé nummer. Nederlandstalige vrouw die zegt dat ze goed nieuws heeft voor mij. Naar aanleiding van een enquete die ik zou hebben ingevuld van de Lidl of Jumbo (heb ik helemaal niet gedaan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft niets vermoeden een abonnement afgesloten naar aanleiding van het invullen van een enquete. De eerste levering terug gestuurd en gelijk opgezegd. Dit per mail ook bevestigd gekregen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb steeds mijn bestellingen gekregen zoals het moet, op tijd betaald, ik ben zeer blij met mijn collectie kristallen beeldjes, staan mooi in mijn kast, Dit was mijn eigen keuze, niemand heeft mij... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Louche praktijken

Mijn vader wordt opgebeld met de uitleg van een enquete die hij had ingevuld wat niet waar was. Ze gingen onderbroeken opsturen, mijn vader heeft dit geweigerd. 3dagen later een pakket in de brievenbus. Ikzelf heb dit zonder open te maken meteen naar de post gebracht en terug laten sturen. Nu vandaag zat er een brief in de bus dat hij een bedrag van 22€ moet betalen of er wordt een incasso ingeschakeld. Dit zijn lelijke praktijken en ik ga hier dan ook mee verder gaan. Profiteren van oudere mensen die dan ook nog weigeren per telefoon toch iets opsturen. Ik laat het hier niet bij.

26. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgezegd en nog sturen rap deurwaarder.

Opgezegd. Nieuw pakket 2 dagen later aanmanning. En direct met deurwaardeur dreigen. Heb 1 aanvaard meer aan het afbetalen. En willen me weer hetzelfde doen. Als ik nu betaal zenden ze nog. Men schoonvader ook gedupeerde.kan bewijzen op pagina plaatsen

5. März 2024

Malhonnête

Malhonnête continuité des envois malgré 2 e-mails de résiliation, service client indisponible par téléphone, et quand enfin vous réussissez à parler qq un, vous avez à faire à des personnes très impolies. Sans aucune envie de faire son travail.
Que d'ennuis, lettre de huissier pour 2 colis alors que j'avais fait stopper les envois.
Méfiez-vous, soyez vigilants

2. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben ook zo gevaren ik werd op gebeld…

Ik ben ook zo gevaren ik werd op gebeld door my collections en idd ik kreeg de armband ter waarde van 65 euro en met bedelen eerst was het 20 euro en 5euro en zoveel nu is het 31 euro en 5 euro dat ik elke maand 41 euro moet betalen iets wat ik gewonnen had door een enquête in te vullen.En nu ik het opzeg moet ik nog eens 65 euro betalen dat denk ik niet naar zo oplichters ik ga hiermee verder vuile oplichters.

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo deze man van Mycollections.nl .

Zo deze man.
Aan de publieke schandpaal hangen!

Facking oplichter.
Belt mij 's avonds op, nadat ik een email gestuurd had. Dat ik deze vorm van "kado's" niet van gediend was.

Heeft de beste man het over een zilveren armband die opgestuurd zou zijn en zit aan een 12 maanden contract vast. Of wel betalen en stoppen. Maar niet stoppen en retourneren.

Einde avond heb ik gewoon Kees van der Spek gemaild. Met hem van infomycollections.nl in de CC.

Nog een mailtje ontvangen, dat ik de spullen mag retourneren. Op eigen kosten. Doe ik man.
Snap niet, dat ik na een broodje rookworst bij de Hema, gebeld word, door dit bedrijf met een "gratis 2 bedeltjes, als je maar opzegt. Ik wil zo graag mijn eigen bandje terug luisteren. In de wet van "moet ik dit gesprek wel opnemen".

Ook tijdens dit gesprek met de verkoopster aan de telefoon, aangegeven of dit vanuit de Hema was georganiseerd. Waarop bevestigend beantwoord werd...

Dacht leuk, opzeggen binnen 4 weken en 2 gratis bedeltjes, voor mijn dochter, van de Hema.

Nou. Dat vindt meneer van deze toko niet hoor...

Dus. Hema. Kees. John. Hoop op een nieuw seizoen! Met heerlijke rookworst en fijne afleveringen.

3. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen echt bedrijf?????

Dit bedrijf had mij ook gebeld. Dat ik een mooi cadeau gewonnen had maar wel de verzendkosten moest betalen. .zo blond als ik ben trap er ook nog in. Deze verzendkosten a €7,95. Is dus niet waar .er werd bij mij €21,90. Afgeschreven en gelijk op gereageerd kreeg wel gelijk dat ik direct had opgezegd. Maar voor dit geld nooit wat ontvangen?? Heb ze alsnog een mail gestuurd hoe en wat. Dus ben benieuwd. Daarbij. 1x nooit weer.

23. Oktober 2023

grote oplichters zijn het

Geachte,ik heb van jullie nog nooit iets aangehad
en toch krijg ik een rekening opgestuurd wat een bende
oplichters zijn jullie ik betaal niet voor iets dat ik niet
heb gehad ,en dan nog dreigen met ne deurwaarder
ik ken jullie fake firma nog geen eens zal de nodige stappen wel ondernemen

31. Oktober 2023

My Collections = malafide praktijken

Firma belt op om te melden dat er een gratis boek zal verstuurd worden. Ze zeggen er expliciet bij dat er geen abonnement aan gekoppeld is. Maar dit klopt uiteraard niet, vanaf dan krijg je maandelijks een betalend boek toegestuurd. Het abonnement moet opgezegd worden door het ontvangen boek retour te sturen, de retourkosten moet je zelf betalen. Intussen opnieuw een betalingsherinnering ontvangen voor een boek dat wij reeds 2 maanden geleden teruggestuurd hebben. Het pakket is zogezegd niet bij de firma toegekomen en zonder verzendbewijs eisen ze toch dat je de factuur betaald, ondanks eerder contact met de klantendienst omtrent de retour. Malafide praktijken om gemakkelijk geld te verdienen. Laat je niet in de luren leggen!

13. September 2023

attention arnaque

attention arnaque ! ne répondez jamais positivement à un appel de Mycollections car vous entrez dans un monde d'arnaqueurs professionnels !
que des soucis, lettre d'huissier, paquet non demandé

8. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

j'ai recu tout les mois un colis que…

j'ai recu tout les mois un colis que j'ai payer
maintenant j'ai annuler le mois passé par téléphone ils m'envoyent encore un colis que je paye
je voudrais que ce soit le dernier
je trouve déplorable comme si on me forçais à recevoir
quand on lis les avis des clients idem ils considère que ils sont arnaqués bien à vous je ne payerai plus rien si vous envoyer encore un colis c'est honteux
bien à vous je n'ai jamais reçus de confirmation d'annulation

20. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They have our informations date birth

They have our informations date birth, n°national registration , address...etc...we should inform the police by any means.
They send you garbage and ask you 20 euro .
I send 2 email they agreed that I send back the parcel and should keep the postage number. Let us see how it will turn out!

1. Juni 2023

its a scam

I got this package out of nowhere. I don't even know where they got my information from. Now they want me to pay 20 euros for unknown garbage that is from Alibaba. After research it's a monthly subscription apparently. They say they will sent the money back as soon they got the package back. But we all know how this goes. They'll simply say they have never received it and not give back anything. Besides, you have to pay the shipping retour label yourself. I'm not paying this. IF this keeps happening i'll contact my lawyer.

17. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoon gekregen, poging tot diefstal

Telefoon gekregen, jawel enquete gewonnen.
Gekozen voor de kookboeken.
Ik heb het product nooit ontvangen, nooit een 1ste herinnering ontvangen. Bij de "2de herinnering" daags nadien gebeld, en hen gezegd dat ik niet akkoord ben, en dat ik dus het ontvangen product nooit ontvangen heb. Ze gingen het in prde brengen. Die dag (8 maart 2023) mail gekregen van hen dat het abonnement werd stopgezet, en de factuur geannuleerd is, en (letterlijk) dat alles in orde is.
Vandaag, 14 maart 2023, steekt er weer een brief in de bus, verzonden op, 10 maart 2023, als laatste herinnering.
Openstaande factuurbedrag: 20,90
Administratiekosten: 29,75
Totaal te betalen: 50,65

Ik ga morgen klacht neerleggen, en geef dit ook door naar elke mogelijk instantie, die hier iets mee kan doen.

Hun adres is een bedrijf, dat kantoorruimtes verhuurt.

Dieven, en oplichters, zijn het.

18. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appel société recouvrement my collection vacance

Bonjour à tous, je viens de recevoir un appel d une société de recouvrement pour la société my collection vacances, on me réclamé plus de 400 euros, juste parce qu ils ont eu mon adresse mail. Cela date de septembre 2020 evidement je ne me rappele plus, et j ai beau chercher, je n ai aucun mail à ce sujet. Qui a vécu cette situation?

10. März 2023

Stalkers

Dit bedrijf blijft bellen omdat je eens een enquête hebt ingevuld terwijl je 100 keer tegen hun zegt dat je niet opgebeld wilt worden. Ze zijn goed in annoniem blijven zo staat hun adres op een business center in de Oosteinde 137 in Voorburg en in België net hetzelfde maar dan in aalst.
Dus kan je er zelf ook niet heen om hun lastig te vallen want alleen hun mogen ons lastig vallen met hun vervelende vragen. Mss een ideetje voor Tim hofman met zijn programma BOOS

23. Februar 2023

zelfde ervaring als iedereen

zelfde ervaring als iedereen
ik had een prijs gewonnen bij BPOST ,wat blijkt enkele dagen later een bevestiging van bestelling en nu volgt de rest
pakje ontvangen 24-11 terug gestuurd 25-11
contract opzegging per aangetekende 28-11
betalingsherinnering +9.5 Euro 13-12
op 14-12-2022 melding van oplichting bij politie M.C. verwittigd dat ze voor verdere afhandeling bij de inspecteur moesten zijn, nog geen 2 uur later een mail dat de herinnering het pakje moet gekruist hebben een goede raad bent u ook beetgenomen opzeggen en met de papieren naar de politie

14. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr