Virkelig lækker frokost
Virkelig lækker frokost - smørrebrødet var delikat og lækkert - vi kommer helt sikkert igen :-)
Sød betjening :-)
Sød betjening :-)
Ejeren var uforskammet over for os. Vi var to og vi satte os begge i sofasiden. Fik i meget klare vendinger besked om, at den ene SKULLE sætte sig på stolen overfor, så vi ikke svinede to borde. Da vi stadig sad i sofaen, da han gik forbi et minut efter, rystede han på hovedet og vendte øjne af os….
Vi var de eneste i hele rummet…..
Så gik vi….
Vi har spist utallige tapasanretninger. Den, Mr Torp serverer, hører til i den absolutte top! Fremragende råvarer, og rigelige portioner.
Lokalet er lyst og venligt, betjeningen imødekommende og effektiv, og der er en dejlig stemning i restauranten.
Vi kommer gerne igen!
Tapas deal.
Må sige jeg var skuffet i forhold ellers fine anmeldelser.
Kedelig tapas med meget lidt smag.
Meget lidt brød og det ristede rugbrød var mest krummer på bunden af brødkurv.
Kommer ikke igen !
40-års studenterjubilæum.
Fantastisk mad, hyggelige lokaler og super betjening af personalet inkl. ejeren, som overlevede vores megen snakken 🤣❤️
Maden smagte ikke rigtigt af det helt store. Og selv om vi fulgte processen ift. opvarmning af kød, så var kødet stadig meget rødt, og i dag resultere det i madforgiftning.
Det var rigtigt hyggeligt, venlig og sød betjening.
Ejeren var bare så imødekommende og så var maden god.
Maden var for kedelig, når man tænker på hvad man kan få for samme pris andre steder.
Betjeningen er generelt sur og arrogant.
Det vil tjene jer, at I var mere imødekommende og smilende og sevicerende.
Har i dag fået brunch til 26 personer fra mr. Torp og det kan varmt anbefales. Mega lækkert og masser af mad tilovers👍
Ejeren var uforskammet - han mente ikke, at jeg havde svaret på hans mail om mødetidspunktet og var tæt på at afvise mig. Jeg kunne dog allernådigst fr et lille bord op ad indgangen til toilettet - ikke særligt behageligt. Utroligt at man kan drive en restaurant med den adfærd
Endnu en verdensklasse brunch👌
Smilende, venligt og serviceminded personale - som altid ☀️
Den her café er uden tvivl vores favorit❤️
En lille og hyggelig, personlig cafe med skønt menukort der ikke er som alke andre cafeer. Om det er smørrebrød, tapas, 4 retters menu, dejlige kager eller take away er vi aldrig blevet skuffet. Har holdt fødselsdag derinde hvor De lukkede cafeen og gjorde alt for en succesfuld dag. En meget personlig og nærværende vært
Jeg købte en hel kage til at servere for gæster derhjemme. Meget lækkert og kan virkelig anbefales. Meget hyggeligt sted og god service. Kommer helt sikkert igen 👌
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.