Havde bestilt bord 930. Vi kunne starte på buffet ca 1010, selv om der manglede en del. Nåede lige at få vores drikkevarer, efter at have rykket for dem, inden vi spiste den sidste bid. Gammelt v... Mehr ansehen
KAN IKKE ANBEFALES!! Alt for dårlig oplevelse! - Meget langsom betjening. Tog lang tid før nogen kom og tog imod hvad vi ville have. - Drikkevare kom meget meget lang tid efter. - Udvalget... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vesterå 3, 9000, Aalborg, Dänemark
- 50208305
- info@cafeminolivia.dk
- cafeminolivia.dk
Hat 1 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kæmpe skuffelse
Gammelt vand stod i åbne karafler, halv fyldte på bordene.
Måtte genbruge tallerkenerne så der var nok til alle, og brugt service blev ikke fjernet fra bordene.
Magter slet ikke at beskrive maden (kvalitet/temperatur)
En stjerne er vist lige i overkanten.
KAN IKKE ANBEFALES!!
KAN IKKE ANBEFALES!!
Alt for dårlig oplevelse!
- Drikkevare kom meget meget lang tid efter.
- Udvalget er blevet meget ringere
Stedet må næsten have fået nye ejere for ingen snakkede dansk
- De havde slet ikke styr på at nogen havde bestilt til 21 mennesker online. Så de var slet ikke klar da de kom
- Et andet par var nød til at gå da de slet ingen betjening fik. Det er sku ikke iorden
- 1 toilet som slet ikke virkede og et andet hvor der var vand udover gulvet
Kan ikke anbefales længere.
Vi havde bestilt bord til kl 9.30
Vi havde bestilt bord til kl 9.30. Buffeten var ikke klar før kl 10.10. Vi bestilte drikkevarer da vi kom, men vi fik dem først kl 10.30 efter vi havde spurt efter dem. Der var virkelig ingen service. Der manglede tagtøj så nogen tog maden med fingrene. Kaffen var tynd. Vi blev kun fordi vi havde et gavekort. Vandmelonen var dog god.
Virkelig lækkert
Virkelig lækker brunch, og super betjening 😉👌🏻 kommer helt sikkert igen
Helt fantastisk oplevelse og så søde…
Helt fantastisk oplevelse og så søde mennesker. Mange tak for en skøn brunch 🙏
Meget sødt personale :)
Meget god oplevelse med sødt personale :)
Voldsomme medarbejdere
Jeg var på café min Olivia i aftes for at få et par drinks, hvilket endte med at være et mareridt. Jeg bad om 4 drinks, og efter 30 minutter havde jeg ikke hørt noget eller fået noget, bemærk forresten at vi er de eneste gæster derinde. Efter ventetiden tænker jeg at de har glemt det, så jeg går op og bestiller en øl. Efter jeg har fået min øl, begynder den (af hvad jeg tror nyansatte) medarbejder at presse mig helt vildt, til at betale for de 4 Long Islands, han truer mig nærmest, og er meget aggressiv (overvejer at gå til politiet) jeg ender med at betale for de 4 Long Islands, som vi så får serveret yderligere 15 minutter efter
Fantastisk mad super lækkert drinks
Fantastisk mad super lækkert drinks
lækkert mad smager rigtig godt 😊 god…
lækkert mad smager rigtig godt 😊 god service.
En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse. Maden er god og der er et stort udvalg.
God mad.
God mad.
Fantastisk service af en sød og smilende tjener.
Kan ikke anbefale
Vi have et gavekort hertil og bookede bord til 9:45. Da vi kommer er brunchen ikke sat op. Vi får ikke noget af vide om hvornår vi kan begynde. Vi beslutter os selv at gå op 10:15, men der mange tang/bestik til at tag maden med. Derudover fik vi først vores bestilte drikkevare 35 minutter efter ankomst.
Følte maden var billige alternativer. Rundstykke fra frost, pandekager færdigkøbt. Ikke den bedste oplevelse herfra desværre og vil ikke bruge mine penge der igen.
Betjening
Vi bestilte sådan et drinks tårn, det var nu meget fint, men servicen ødelagde det, da at servitricen kom med det og vi spurgte om hun ikke ville sætte det ved siden af os - sådan at vi stadig kunne se hinanden, og vi så fik kommentaren “det kan i selv gøre” og hun så gik igen.
Bedste Cæsar salat jeg har smagt længe
Bedste Cæsar salat jeg har smagt længe. Både min veninde og jeg har været meget tilfredse med smagen!
Bedste brunch
Vi var inde og spise brunchbuffet sammen med min familie, og det var en virkelig god oplevelse. Maden smagte fantastisk, og der var et stort udvalg, så der var noget for alle. Stemningen var hyggelig, og personalet var venligt og imødekommende. Vi gik derfra mætte og glade og kommer helt sikkert igen. ⭐⭐⭐⭐⭐
Slet ikke hvad vi havde regnet med
Slet ikke hvad vi havde regnet med. Har altid hørt at det skulle være så hyggeligt et sted med lækker brunch, men det var det bestemt ikke. Vi får os et bord og bestiller inden for kort tid, får drikkevarer og venter så i over en time på vores brunchtallerkener. Vi sad 8 personer i restauranten hvoraf de 4 allerede havde deres da vi ankom… da det endelig bliver serveret af en mere eller mindre ligeglad servitrice er det BOGSTAVELIGT talt lige kommet ud af køleren, tallerkenen er iskold og pålæggen og frugten har lagt der LÆNGE. Serveret i en lille skål lå 7 rynkede rosiner som skulle forestille oliven i en slimet gul lage i bunden. Det eneste lune på tallerkenen var æg og pølser, som overraskende nok ikke smagte særlig godt. Kan ikke forstå at det der blev serveret på nogen måde kan have taget en time at lave, da det tydelig vis kun handlede om at få lunet nogle æg. Kan i hvert fald med sikkerhed sige at resten ikke er hjemmelavet og at halvdelen af det er ordnet SENEST dagen før. Nu, klokken sent om aftenen, sidder vi så to personer med decideret ondt i maven fordi vi af rent princip for at få noget for pengene spiste det vi synes der kunne klemmes ned. Jeg har meget mere at sige, men slutter med at sige at billederne på hjemmesiden snyder helt vildt og at den overdådige brunch man har hørt om desværre ikke finder sted her længere.
Lang ventetid og dårlig buffet
Vi ankom kl. 11.05 med god appetit, den forsvandt dog hurtigt. Først kl. 11.45 kom vores drikkevarer, efter vi havde rykket to gange. Man kan godt selv gå i buffeten, men det hjælper ikke meget, når ens mund føles som Sahara.
Maden var desværre ikke noget at skrive hjem om. Tørt og lidt trist og rugbrødet lignede ærligt talt en hel pakke til 3 kr. fra Nettos tilbudshylde. Buffeten virkede som en blandet landhandel: kyllingespyd, så kyllingestrimler, pasta med ost side om side med scrambled eggs. Ikke helt en rød tråd.
Da vi endelig fik drikkevarer, var de forkerte. Vi havde bestilt islatte med vanilje, men fik iskaffe. I baren opstod der forvirring: Den ene medarbejder spørger den anden, hvad vi har fået. De kigger forvirret på hinanden og spørger så mig, hvad vi havde bestilt. “Islatte,” svarer jeg. “Så er det en islatte,” siger han og griner provokerende. Vaniljen havde dog tydeligvis taget en fridag.
De vælger derefter at smage på vores drikkevarer ja, dem vi selv havde drukket af og konkluderer, at det er iskaffe. Vi får lavet “nye”, som mest af alt bare var de samme med lidt vaniljesirup og en ske i.
Lige inden vi betaler, kommer en tjener ned og spørger, om alt er okay. Det var det jo ikke, men trods alt pænt, at han spurgte.
Ved betalingen var der igen forvirring om bestillingen, men vi endte med 70 kr. i rabat. Det var nok dagens mest velfungerende del af oplevelsen.
Dårlig buffet og lever ikke op til billeder
Vi var en familie på 5 inde for at spise. Vi havde bestilt på deres side og vores 3 piger glædede sig til at skulle hygge med donut, pandekager osv. Da vi kom ind blev vi mødt af en halv tom buffet og den lignede slet ikke det på billederne. Vi valgte og give det en chance.
Pomfritter var iskolde og bløde, der var ikke mere Nutella, kyllingespydene var sorte, frugten var helt indtørret og smagløst. Det pålæg der var tilbage var indtørret og lignede noget der var flere dage gammelt.
Pølserne var som om de slet ikke var steget, bacon smagte underligt og lå kun i deres eget fedt og var helt bløde. Der var slet ikke noget godt.
Vi klagede med det samme, endte med at de sagde det var 5-6 år siden de har haft det på billederne. Og jeg skulle betale fuld pris, selvom vi 2 voksne ikke havde spist. Jeg endte til sidst med at skulle betale for 2 børn og 1 voksen selvom børnene også var mega skuffet. ALDRIG VI SÆTTER OS BEN DER.
Personale og chef var virkelig ubehøvlet og blev ved med at forklare at det var den cafe i Vejle der havde alt det der er på billederne. Bare det at jeg endte med ig skulle betale for så uspiselig mad og de skulle være sådan overfor kunder føj
Kold mad, Uhøfligt personale og mug på rugbrød
Vi havde et fået et gavekort til GoDream brunch for 2, og bestilte i den anledning bord til 09:30. Da vi ankom 09:30, fik vi vores bord, hvorefter vi sad i 30 minutter og ventede på at få adgang til buffeten, eller kunne bestille noget at drikke. Det var 2 andre borde med gæster, så ikke just fordi der var travlt. Da vi kom igang med buffeten oplevede vi at de fleste "varme retter" var kolde, samt at der var mug på rugbrøddet. Da vi henvendte os til tjeneren med dette oplevede vi en uhøflig acceptering af vores besked, og man fik nærmest en følelse af at vi havde gjort noget forkert, ved at meddelte om det mugne brød og kolde mad. VI KOMMER IKKE IGEN
Godt personale og super lækkert mad
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.