PostNord afleverede min pakke ved den forkerte pakkeshop og sendte mig heller ikke information om indleveringen, hvilket resulterede i, at min pakke fra Mr. Kage blev sendt retur. Dette opdagede jeg f... Mehr ansehen
Mister Kage udfører fremragende service! Jeg handlede ved dem, da jeg skulle bruge velvetspray til en konfirmation. Desværre modtog jeg den forkerte farve (rød, fremfor orange), men blev i telefone... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
10/5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bestilte nogle varer mandag, men da de ikke var ankommet endnu torsdag, gav jeg dem et kald. Ikke nok med, at de gjorde deres bedste for at spore min pakke, s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I made my order and payed. I never got the delivery and when i contact Mister cage they dont respond.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mister Kage er din postordre forretning for konditori forsyninger, Konfekture og bagning ingredienser og tilbehør. Vores tilbud henvender sig primært til private husholdninger, men også til fremstillingsvirksomheder som cafeer, konditorier, bagerier og seminar udbydere. Desuden er mange butikker blandt vores kunder, der har føjet vores produkter til deres sortiment. Vi tilbyder dig professionelle varer til rimelige priser. Du vil modtage varer af høj kvalitet, der ellers kun er tilgængelige for restauranter og bagerier/konditorier. De tilbudte pakkestørrelser matches med husholdnings mængderne. Kommercielle kunder og forarbejdningsvirksomheder kan også bruge store containere. Vores produktsortiment er i konstant vækst. Vi oplister flere hundrede nye varer år efter år i vores online shop for at give dig nye trends og muligheder. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet.
Gravløkke 26, 6372, Bylderup Bov, Dänemark
- info@mr-kage.dk
- mr-kage.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
very bad service
I made my order and payed.
I never got the delivery and when i contact Mister cage they dont respond.
Jeg blev overrasket over den flotte…
Jeg blev overrasket over den flotte kvalitet.
Det var helt perfekt, og hurtig levering.
Handler der gerne igen.
Dårlig oplevelse .
Dårlig oplevelse .
Jeg har bestilt og penge er hævet, men har ikke fået mine varer 😳
Fin og god service
Det gik hurtigt med sukkerprintet. Jeg havde et spørgsmål, som blev besvaret lynhurtigt på mail. Produktet var fint og leverede op til forventningerne.
Købte kageprint og heksehatte
Købte kageprint og heksehatte. Sendte hurtigt og pyntede flot på kagen. Alt blev spist op. Jeg køber gerne herfra igen
Der var hurtig levering og produktet…
Der var hurtig levering og produktet levede op til forventningerne😁
En helt igennem dårlig oplevelse
En helt igennem dårlig oplevelse. Varen kom først på selve dagen. Virkelig stressende. Efter at have rykket 2 gange blev telefonen ikke taget og mailen ikke besvaret. Undgå stres undgår Mister kage

Antwort von Mister Kage
Ad ad ad hundehår i kageprint
Jeg bestilte et kageprint i tirsdags. Da jeg modtog det, var der hundehår i printet. Det er meget ulækkert og helt uacceptabelt, når man bestiller noget, der skal bruges til mad.
Jeg har siden skrevet flere gange til firmaet og også prøvet at ringe, men de svarer ikke på nogen af mine henvendelser. Som kunde føler jeg mig ignoreret og dårlig behandlet.
Jeg er både skuffet og frustreret, og jeg kan ikke anbefale andre at handle hos dette firma, når kvaliteten og kundeservicen er på så lavt et niveau.
Svar
Ordren er bestilt i min mands navn, og vi har allerede sendt tre mails til info @mr-kage.dk uden at modtage svar.
Uanset hvad, så er der hundehår i vores print, og det er ikke acceptabelt. Derfor sender vi endnu en mail nu.
Jeg synes desuden, at det er meget uprofessionelt at blive mødt med en besked om, at “dette er løgn”. I stedet kunne man have spurgt efter vores kundenummer eller ordrenummer for at finde sagen frem – det havde været en mere konstruktiv tilgang.
Ændre fra 1 til 2 stjerner.
Efter endelig at få svar på mail fik vi refunderet pengene retur. Men det ændre ikke at der var hundehår I printet.!!

Antwort von Mister Kage
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Hurtig levering og rigtig fint print som levede op til forventningen
Beställningen var noggrant utfört och…
Beställningen var noggrant utfört och varorna var såååå fina och väl gjorda. Mitt barn fick en underbar födelsedag, tack vore er. 🌼
Jeg havde ændret min bestilling fra…
Jeg havde ændret min bestilling fra sukkerfri til med sukker, men det var ikke sket
Will I order this product again
Will I order this product again? No.
The parcel took a very long time to arrive because, as the postal service said, the recipient was incorrectly indicated. One of the packages has an expiration date until the end of June 2025. It turns out that I have 10 days to use it. The color of the cherry powder is pale pink, although in the photo it is bright red. I conclude that there is very little cherry in it. (Mango and orange also do not have a white color, so it is not clear what percentage of fruit there is). The rest is additives. The site indicated 100% fruit content without additives, in reality there are additives that do not suit me. Alas, I wasted a lot of money. I was counting on something else.
Mest af nød, ikke af lyst
Hvis ikke, det var fordi , de er den ene af to firmaer, der sælger Cake masters sukkerblomst buketter. Ville jeg ikke købe hos dem.
Jeg har ikke modtaget det rigtige og den ene af vare har jeg slet ikke modtaget. De reagere ikke på mail. Skulle varen være beskdigt, kan man heller ikke komme i kontakt med dem.
Endelig de rigtige der ankom
Endelig de rigtige der ankom, har før haft problemer med at chippen ikke passede,
Der var hurtig levering.
Bor i sverige
Bor i sverige. Beställde oblatet fredag innan kl 14. Fick det på onsdag veckan därpå. Fin bild.
Jättefin tårtbild och snabb leverans
Jättefin tårtbild och snabb leverans! Rekommenderas
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.