Der bliver altid leveret de flotteste sukkerprints til gode og fornuftige priser, har købt hos dem 6 gange inden for det seneste år, og kvaliteten er lige god hver gang. Samtidigt er deres kundes... Mehr ansehen
Vi vil gerne give en stor anbefaling til Cakeprint. Selvom vi desværre ikke fik leveret vores sukkerprint til tiden på grund af rigtig dårlig service fra PostNord, og vi heller ikke kunne f... Mehr ansehen
Jeg stod i flyttekaos, og havde glemt at der var helligdage, da jeg lavede min bestilling, til min søns 2 års fødselsdag her i påsken. Blev mødt af en yderst venlig medarbejder, der lavede og sendte... Mehr ansehen
Jeg bestilte et sukkerprint torsdag aften og det skulle bruges lørdag. Jeg var usikker på om det ville nå frem til tiden, så jeg ringede ind til kundeservice. Han var simpelthen så sød at ændre leve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cakeprint er en specialiseret leverandør af spiseligt print og skræddersyede kagedekorationer til både private og professionelle. Virksomheden gør det nemt at omdanne egne billeder, logoer og designs til højopløselige print på sukkerpapir og frosting sheets, som kan anvendes direkte på kager og desserter. Fokus er på kvalitet, præcision og hurtig levering. Cakeprint kombinerer moderne printteknologi med fødevaregodkendte materialer, hvilket sikrer skarpe farver, høj detaljegrad og et professionelt slutresultat. Virksomheden henvender sig til bagerier, caféer, eventbureauer og private kunder, der ønsker at skabe unikke og personlige kageoplevelser. Med en brugervenlig bestillingsproces og fleksible løsninger er Cakeprint en effektiv partner inden for custom cake design i Danmark.
9000, Aalborg, Dänemark
- info@cakeprint.dk
- cakeprint.dk
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fantastisk kundeservice
Vi vil gerne give en stor anbefaling til Cakeprint.
Selvom vi desværre ikke fik leveret vores sukkerprint til tiden på grund af rigtig dårlig service fra PostNord, og vi heller ikke kunne følge vores pakke undervejs, så er vi alligevel meget tilfredse med vores oplevelse.
Martin fra Cakeprint ydede en fantastisk service. Han var hurtig til at svare, meget hjælpsom med de tekniske spørgsmål og gjorde sit bedste for at finde en løsning. Da vi ikke nåede at få vores ordre, sørgede han hurtigt for at refundere pengene uden problemer.
Det er virkelig god kundeservice, og det sætter vi stor pris på.
Vi vil helt klart anbefale Cakeprint!
Mvh
Saranda
Træls oplevelse med dårlig service
Jeg fik min ordre leveret i sidste uge med to kageprint og da jeg åbnede den var den store knækket i hjørnet, skyndte mig at skrive til kundeservice og fik også hurtig svar, men fik bare at vide jeg selv skulle klippe det til, men er virkelig træt at at skulle klippe 1-2 cm af bunden, for det kommer til at se skørt ud og det skrev jeg tilbage og nu får jeg intet svar og det er 4 dage siden og skal bruge printet imorgen til fødselsdag i børnehaven, virkelig træls..
Helt fantastisk!
Samtidigt er deres kundeservice helt i top og står altid tilrådighed med god og grundig vejledning ved tvivlspørgsmål og andet.
Man kan desværre kun give dem 5 stjerner her, men de fortjener 10.
Så naturligvis kæmpe anbefaling herfra!
I ordered a sugar print for my son’s…
I ordered a sugar print for my son’s birthday on the 2nd The sugar print was shown to be delivered within 2 to 3 days, but we received it 10 days later, which I am dissatisfied with. I have sent them numerous emails, but they don't answer my calls. I did not like their service and I will advise others not to trust this website. Contacting them is also very difficult. They neither answer the phone nor reply to the mail.
Jeg stod i flyttekaos
Blev mødt af en yderst venlig medarbejder, der lavede og sendte ud samme dag, så det reddede lige en meget stressende dag.
5 stjerner herfra, og kommer helt sikkert til at bestille derfra igen.
Rigtig godt
Det var dejligt let at bestille og de kom lige som jeg havde designet dem.
De var allerede skåret men de var faldet ret meget ud af papiret men de var ikke ødelagt.
Der gik to dage fra jeg havde bestilt dem til at det kunne afhentes så godt leveringstid
Jeg bestilte et sukkerprint torsdag…
Jeg bestilte et sukkerprint torsdag aften og det skulle bruges lørdag.
Jeg var usikker på om det ville nå frem til tiden, så jeg ringede ind til kundeservice. Han var simpelthen så sød at ændre leveringsfirmaet så chancen for at det kan nå frem til tiden er større, og endda uden ekstra omkostninger, tiltrods for en større indsats fra dem. Super god kundeservice 10/10 herfra.
Elsker jeres hurtige levering og gode…
Elsker jeres hurtige levering og gode kvalitet!
Er meget glad for cakeprint
Er meget glad for cakeprint! Varmt anbefales ♥️
Roblox sukkerprint
Altid hurtig levering og varer i orden.
altid den bedste service
altid den bedste service, hurtig levering og hjælp til design mv.- og iøvrigt virkelig god kvalitet i jeres sukkerprint tusind tak
Flot produkt og hurtig levering
Flot produkt og hurtig levering
Hurtig levering og smager godt
Hurtig levering og smager godt
Super god kvalitet og hurtig levering!
Super god kvalitet og hurtig levering!
Hurtig levering og god kvalitet
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, vil klart anbefale at bestille herfra ! 🤗
Det blev en ekstrem flot kage
Det blev en ekstrem flot kage. Elsker at det er så nemt at sætte billede på kagen. Og så er det meget billigere på denne her måde, end at få speciallavet en kage med billede på.
Den hurtige levering var også imponerende!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.