Duermo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KÆMPE anbefaling. Jeg bestilte min kugledyne Torsdag kl. 11.30, og 24 timer senere, stod postmanden og bankede på døren. Det var sørme min kugledynen. Aldrig, har jeg oplevet så lyn hurtigt lev... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte nogle tørret blomster, som jeg modtager en mail på at de gør min ordre klar til afsendelse, dagen efter blev ordren annulleret, unden yderligere forklaring. 3 dage efter får jeg en mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selvom det var svært at finde penge til køb af kugledynen i i januar måned, var jeg desperat efter at hjælpe min 10-årige datter til en bedre søvn. Hun har i flere måneder haft svært ved både indsovni... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Bettwaren
  2. Bettenfachgeschäft
  3. Bettwarenfachgeschäft
  4. Forschung und Produktentwicklung

Vom Unternehmen geschrieben

Duermo er en dansk webshop med fokus på kugledyner til børn og voksne. Vores mål er at gøre det enkelt at finde den rette kugledyne og samtidig tilbyde god service, tydelig vejledning og en tryg handel. Vi tilbyder kugledyner i forskellige vægtklasser, så du kan vælge en model, der passer til dit behov. På Duermo.dk finder du information om valg af vægt, brug af kugledyner samt viden og forskning på området. Hos Duermo lægger vi vægt på personlig kundeservice og på, at det skal være nemt at få hjælp både før og efter et køb. Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller valg af kugledyne, er du altid velkommen til at kontakte os. Duermo drives af Duermo ApS, og alle ordrer sendes fra vores lager i Danmark.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

158 Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Den bedste dyne

Den bedste dyne !
Tyngden føles som et kram 🥰 og puster tanker væk.
Tak !

11. Dezember 2020

Hej Karin

Mange tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre at du er tilfreds med kugledynen og den virkning på din søvn.

Fantastisk kundeservice

Jeg købte en kugledyne fra Mountainblanket på baggrund af produktet og anmeldelserne og jeg må sige at de ikke tog fejl! En helt igennem god oplevelse:)

10. Dezember 2020

Hej Dina

Mange tak for din gode anmeldelse. Fantastisk at høre du er glad for din kugledyne og min kundeservice på din ordre.

Meget tilfreds

Min kæreste og jeg har nu brugt vores dyner i 4 nætter og allerede nu sover han meget roligere end før. Vi er meget tilfredse ☺️ Levering tig lang tid, fordi PostNord smed pakken væk, men Aske tog sig hurtigt at det, da jeg kontaktede ham. Ingen klager herfra

Hej Ditte

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at i er tilfreds med kugledynen, og at vi fandt en tilfredstillende løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte 2 dage før blackfriday.
Jeg skrev ift. den rabat der kom blackfriday og straks trak I rabatten fra min ordre.

Hej Emilie

Tusind tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre at du oplevede en god service, og at vi fandt en en hurtig løsning.

Dejligt tyngdedyne.

Dejligt tyngdedyne.. og god service

Hej Pernille

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at du er glad for din kugledynen, og min service på din ordre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trods en lille forsinkelse på mit…

Trods en lille forsinkelse på mit Mountainblanket, er jeg kun mødt med professionel og god kundeservice, som vejer op på fragtselskabets fejl.

Det er tydeligt at mærke, at dynen er i yderst god kvalitet!

Rigtig god weekend!

5. Dezember 2020

Hej Mimi

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at du var tilfreds med min service på din bestillingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tillykke med endnu en dårlig…

Tillykke med endnu en dårlig anmeldelse....

Jeg køber og betaler mandag kl 14.40 for en kugledyne som jeg forventer at modtage tirsdag, da der er dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl 17.
Da jeg endnu ikke har modtaget dynen torsdag, skriver jeg i chatten i jeres åbningstid i kundeservice. Sjovt nok kommer der lidt efter en besked tilbage om i ikke er at træffe på chatten, jeg skal skrive en mail. Dette gøres og der står at den vil blive besvaret inden 24 timer, hvilket heller ikke er sket.
Fredag formiddag skriver jeg igen i chatten, sjovt nok er i heller ikke til stede denne gang.
Da jeg havde spørgsmål om dynen mandag var der ikke problemer med at svare mig over flere gange, hellere ikke senere på dagen da jeg blev overtalt til at købe jeres dyne, da der var returret hvis ikke det var noget.
Jeg vil gerne have annulleret ordren, eftersom der aldrig kommer en dyne.
Ordrenr 1000947

4. Dezember 2020

Kugledyne

Jeg havde problemer med at modtage min kugledyne, men det viste sig, at det var Postnord, der havde rod i butikken. Jeg fik heldigvis tilsendt en ny dyne, da Postnord havde smidt den første væk.
Dog trækker det lidt ned i min anmeldelse, at man kun kan skrive på deres chat til dem, og her fik jeg besked om, at jeg skulle sende en mail, da de havde travlt. Der gik så næsten 2 dage før, jeg fik en tilbagemelding.
Jeg har sovet med dynen i nat, men desværre haft en dårlig nattesøvn. Der står dog på hjemmesiden, at man lige skal give det 14 dage, så det vil jeg gøre. Jeg håber snart, at jeg kan mærke effekten af dynen. Dog skal man nok lige vende sig til, at den vejer 6 kg.

4. Dezember 2020

Hej Anne

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at du fandt en tilfredstillende løsning på problemet med din ordre.

God kugledyne

Jeg har købt en lille dyne på 2 kg til min søn på 4 år, som har rigtig svært ved at finde ro i kroppen når han skal sove.
Det er en rigtig fin dyne med blødt betræk. Kuglerne er meget små og kan ikke umiddelbart mærkes. Det er rigtig fint for os.
Vi er glade for dynen.

27. November 2020

Hej Malene

Mange tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre at din søn har oplevet en positiv virkning af kugledynen.

Super hurtig levering

Bestilte en kugledyne til julegave for at være i god tid og den ankom allerede efter 2 dage
Nemt og superhurtigt

16. November 2020

Hej Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at du var tilfreds med den hurtige levering af din ordre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg var overrasket om den hurtige…

Jeg var overrasket om den hurtige levering, bestilte om aftenen og modtog allerede dagen efter. Det var virkelig godt.
Nu venter jeg bare på virkningen, dynen er købt til min søn på 9 år.

7. November 2020

Hej Klaus

Mange tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre at du var tilfreds med den hurtige levering af din bestillingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu haft min 8kg kugledyne i en…

Jeg har nu haft min 8kg kugledyne i en uge og er meget tilfreds og glad for den. Det dejligt, bløde betræk har jeg desværre ingen glæde af, da jeg har måttet tage det af igen. Det var vanskeligt at montere og de små bændler kan jo slet ikke holde til dynens vægt, så når jeg vågnede om morgenen, havde jeg kun betrækket omkring mig - selve dynen lå nede i fodenden. Jeg er 70 år og har ikke så mange kræfter mere og 8 kg er jo immervæk 8 kg at mosle rundt med. Det var nemt at bestille varen og lynhurtig levering.
Venlig hilsen L. Poulsen. Ordrenr.:1000592

7. November 2020

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds. Jeg har netop kontakte dig på mail, med en løsning på udfordringen med betrækket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg valgte at købe en dyne til min…

Jeg valgte at købe en dyne til min datter, da hun havde svært ved at falde til ro.. Dynen kom hurtigt, og vi glæder os til at bruge den. Betrækket som vi købte med, er meget lækkert og hun syntes at det er ligesom et blødt kram.

30. Oktober 2020

Hej Rikke

Mange tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre at du er tilfreds med den hurtige levering og betrækket.

Fantastisk dyne!

Fantastisk dyne!! Sover meget bedre allerede og vælter ikke rundt i sengen som normalt. Jeg er yderst tilfreds. Og dejligt med super hurtigt levering :D
Anbefalinger herfra :)

26. Oktober 2020

Hej

Tusind tak for din gode anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at du er tilfreds med kugledynen og leveringen af denne.

Fin oplevelse!

Nemt at bestille på hjemmesiden, super hurtig levering og et fantastisk produkt! Valgte at tilkøbe betræk til vægtdynen, og det er alle pengene værd!
Bare en lækker, lækker dyne:-)

25. Oktober 2020

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre at du fandt bestillingen nem, og er tilfreds med kugledynen på din ordre.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, fantastisk produkt!

24. Oktober 2020

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Skønt at høre at du var tilfreds med bestillingen, leveringen og selve produktet på din ordre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet og hurtig levering

16. Oktober 2020

Hej Cathrine

Tak for din anmeldelse. Jeg er rigtigt glad for at høre at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering.

Super fantastisk produkt

Super fantastisk produkt. Bestiller og får varen fra dag til dag. Produktet lever op til vores forventninger, og mere til. Min datter er så glad for sin ny tæppe, som har givet hende ro og beder søvn. Kan kun anbefale, jeg vil helt sikkert spare op til en ny.

8. Oktober 2020

Hej Anahita

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre at i var tilfreds med kugledynen og dens virkningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Præcis som jeg havde håbet

Præcis som jeg havde håbet, og har allerede efter 2 nætter vænnet mig til vægten. 10/10 herfra ;)

6. Oktober 2020

Hej Noah

Tusind tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre at du er glad for kugledynen, og at du hurtigt har vænnet dig til den.

Aske

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr