Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service de beste van allemaal! ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere levera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Alle vragen beantwoord door middel van app contact! Zelf tips and tricks! Mijn volgende bestelling gaat zeker hier zijn!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The packaging was not good. The original box of the clutch plates was semiopened and the clutch plates were not properly secured so they were moving around (often they vacuum seal these plates).

1. Motorrad-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MR onderdelen de webshop voor motorfiets onderdelen.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en perfecte onderdelen.

Snelle levering en perfecte onderdelen.

12. März 2026

Antwort von MR onderdelen

Top om te horen, bedankt voor je positieve feedback! 👍
Fijn dat alles snel geleverd is en goed past. Veel plezier ermee en je bent altijd welkom voor een volgende bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service de beste van allemaal!

Top service de beste van allemaal!

ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere leveranciers en hun reacties en reactiesnelheid, ben ik gestuit op MR onderdelen. Direct antwoord, direct zekerheid en direct contact en bestellen. Dit is echt 110% beter dan alle andere websites / leveranciers. Mijn keuze is gemaakt op service. De prijs is scherp marktconform maar de service is veeeel beter!

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von MR onderdelen

Wat een geweldige review, dank je wel!

Super om te horen dat we je wel hebben kunnen helpen waar andere leveranciers dat niet konden. We vinden het belangrijk dat je snel duidelijkheid krijgt, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service – daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. 👍

Top service

6. März 2026

Antwort von MR onderdelen

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je onze service en het contact via WhatsApp zo positief hebt ervaren. We helpen je graag, ook met tips en tricks zodat je het maximale uit je aankoop haalt.

We kijken uit naar je volgende bestelling.

Veel veilige kilometers gewenst en graag tot de volgende keer.

Vriendelijke motorgroet MR onderdelen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, vriendelijk contact en zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

4. März 2026

Antwort von MR onderdelen

Bedankt voor de review en wij hopen u snel weer te zien in onze webshop. Vriendelijke motorgroet MR onderdelen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat mijn bestelling zoek geraakt was…

Nadat mijn bestelling zoek geraakt was bij DHL heeft hij gelijk een nieuwe bestelling geplaatst en paar dagen later heb ik het alsnog ontvangen en steeds contact hierover gehad!👌

12. Februar 2026

Prima levering

Prima levering. Snel en goed!

5. Februar 2026

Goede prijs

Goede prijs. Snelle afhandeling!

21. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd, super verpakt!

Duidelijke omschrijving op de website, snel verzonden en keurig ingepakt.

20. Dezember 2025

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding. Goede verpakking bij verzending. Netjes binnen de gestelde termijn bezorgd.

18. November 2025

Prettige service

Ik had een onderdeel besteld, maar dat bleek net te groot waardoor het niet op mijn motor pastte. Contact opgenomen via de info@ mail en aangegeven wat het probleem was, met het verzoek het om te ruilen voor het onderdeel wat wel zou passen. Dat idee was akkoord. Vervolgens het verkeerde onderdeel retour gestuurd, waarna het vervangende onderdeel weer werd opgestuurd. Het past nu wel! Fijne service. In de toekomst zou ik hier weer bestellen.

13. Oktober 2025

Bestel graag bij MR onderdelen

Bestel graag bij MR onderdelen
Snel en zeer klantvriendelijk.
Echte toppers

J R Motoren Kollum

8. Oktober 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The packaging was not good

12. September 2025

Hallo,

Wij vinden het jammer om te lezen dat de koppelingsplaten niet goed in de doos zaten. De platen worden verzonden in de originele doos en worden zo aan ons verstrekt. Vanuit de leverancier worden ze niet vacuüm verpakt.

Wij hopen dat u verder wel tevreden bent met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer te zien in onze webshop.

Vriendelijke motorgroet MR onderdelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze staan jezelf in het weekend te word…

Ze staan jezelf in het weekend te word en ze gingen gelijk opzoek naar het juiste onderdeel en 2 dagen later lag het bij mij thuis

28. September 2025

Top!!

Top. Snel, netjes en keurig geleverd

30. September 2025

Antwort von MR onderdelen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr