Top service de beste van allemaal! ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere levera... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top service! Alle vragen beantwoord door middel van app contact! Zelf tips and tricks! Mijn volgende bestelling gaat zeker hier zijn!
Unternehmen hat geantwortet
The packaging was not good. The original box of the clutch plates was semiopened and the clutch plates were not properly secured so they were moving around (often they vacuum seal these plates).
Unternehmen hat geantwortet
MR onderdelen de webshop voor motorfiets onderdelen.
de Wygeast 27, 9294KP, Aldwâld, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von MR onderdelen
Top service de beste van allemaal!
ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere leveranciers en hun reacties en reactiesnelheid, ben ik gestuit op MR onderdelen. Direct antwoord, direct zekerheid en direct contact en bestellen. Dit is echt 110% beter dan alle andere websites / leveranciers. Mijn keuze is gemaakt op service. De prijs is scherp marktconform maar de service is veeeel beter!

Antwort von MR onderdelen
Snelle levering, vriendelijk contact en zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Antwort von MR onderdelen
Nadat mijn bestelling zoek geraakt was bij DHL heeft hij gelijk een nieuwe bestelling geplaatst en paar dagen later heb ik het alsnog ontvangen en steeds contact hierover gehad!👌

Antwort von MR onderdelen
Duidelijke omschrijving op de website, snel verzonden en keurig ingepakt.

Antwort von MR onderdelen
Later geleverd dan voorgehouden verder prima.

Antwort von MR onderdelen
goede prijs kwaliteit verhouding. Goede verpakking bij verzending. Netjes binnen de gestelde termijn bezorgd.

Antwort von MR onderdelen
Ik had een onderdeel besteld, maar dat bleek net te groot waardoor het niet op mijn motor pastte. Contact opgenomen via de info@ mail en aangegeven wat het probleem was, met het verzoek het om te ruilen voor het onderdeel wat wel zou passen. Dat idee was akkoord. Vervolgens het verkeerde onderdeel retour gestuurd, waarna het vervangende onderdeel weer werd opgestuurd. Het past nu wel! Fijne service. In de toekomst zou ik hier weer bestellen.

Bestel graag bij MR onderdelen
Snel en zeer klantvriendelijk.
Echte toppers
J R Motoren Kollum

Antwort von MR onderdelen
Ze staan jezelf in het weekend te word en ze gingen gelijk opzoek naar het juiste onderdeel en 2 dagen later lag het bij mij thuis

Antwort von MR onderdelen
Komen afspraken na en denken mee als er wat verkeerd is besteld.

Antwort von MR onderdelen
Snelle en juiste levering tegen uitstekende prijzen👍🏼

Antwort von MR onderdelen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.