Dit bedrijf heeft niet alleen makkelijk vindbare, duidelijke en goede leverings- en retourvoorwaarden, maar past ze ook verstandig toe. Door onoplettendheid mijnerzijds had ik een verkeerd artike... Mehr ansehen
recht door zee,voelt als zeer betrouwbaar,belangrijk in deze tijd
Vom Unternehmen geschrieben
AutoXtreme is dé specialist wanneer het gaat om betrouwbare jumpstarters en luchtcompressoren. Dit zijn producten waarmee je onderweg nooit voor verrassingen komt te staan. Of je nu een auto, motor, camper of fiets hebt: met onze oplossingen ben je voorbereid op een lege accu of een band die aandacht nodig heeft. Onze missie is helder: we zorgen voor een zorgeloze en veilige ervaring onderweg met innovatieve apparatuur die krachtig, duurzaam én gebruiksvriendelijk is. We selecteren onze producten zorgvuldig zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn van de startkabels tot ingebouwde compressors, en van krachtige piekamps tot slimme accessoires. Bij AutoXtreme vind je: - Een zorgvuldig uitgekozen assortiment jumpstarters en luchtcompressoren voor zowel particulier als professioneel gebruik. - Transparante service: bestel voor 17:00 uur en wij verzenden dezelfde werkdag. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren maken het plaatje compleet. - Klant staat centraal: we bieden heldere productinformatie, deskundig advies, en zorgen dat je met vertrouwen weer op weg kunt. Kortom: met AutoXtreme ga je niet alleen de weg op je gaat goed voorbereid, veilig en zonder zorgen.
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelling
Bestelling was éénvoudig en vlug geleverd
Super produkt
Super produkt, snelle afhandeling, uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Emma heeft kennis van zaken en is supervriendelijk! Een echte aanrader!
Zéér klantvriendelijke afhandeling van foutje van de klant
Door onoplettendheid mijnerzijds had ik een verkeerd artikel (net onder € 10,=) besteld. Dat arriveerde best snel waarna ik mijn fout ontdekte. Telefonisch contact met de klantenservice ging moeiteloos, snel en ter zake kundig. Daaropvolgend emailcontact verliep ook snel en zeer ter zake: Emma de Vries bood mij -met het oog op de verzendkosten- aan, het artikel maar te houden en een retourbetaling in gang te zetten. De ANWB, via wiens website ik had besteld, stuurde mij een keurige bevestiging hiervan. Dat gaat vast goed komen. Samenvattend: Binnen een week besteld en afgehandeld.
Nu nog iemand vinden die ik blij kan maken met een magnetische sticker. Die moet dan wel een auto hebben met een metalen achterkant en niet van kunsstof.
Bereikbaarheid: 10
Klantcontact: 10
Probleemoplossing: 10
Luchtcompressor Air-150
Luchtcompressor Air-150 gekocht. Ging snel kapot. Na een telefoontje werd toegezegd dat ik een nieuwe kreeg en die werd de volgende dag al geleverd. Deze functioneert goed. Wat een goede en snelle service van AutoXtreme, mijn dank daarvoor.
Boost Air Micro
Snelle levering van de Boost Air Micro. Mijn vraag over de plaatsing van de startkabels werd snel en zeer efficient behandeld door Emma van Costumer Service.
Snelle info en verzending
Had vragen over benodigd type booster en werd snel en juist geïnformeerd. Verzending was ook zeer snel. Nu hopen dat ik het product niet te vaak hoef te gebruiken.
Betrouwbaar bedrijf
Bij het inwinnen van informatie welke jumpstarter het beste bij mijn auto paste vakkundig voorgelicht. Gelijk besteld en de volgende had ik hem al in huis. Ziet er zeer betrouwbaar uit.
De inflator is een prima hulpmiddel als…
De inflator is een prima hulpmiddel als je lucht in de banden van de fiets wilt hebben. De driewieler heeft een autoband ventiel. Dankzij dit apparaat op spanning gebracht. Na contact met een medewerker die mij heeft geholpen. Vriendelijk personeel. prima
jumpstarter - 3750ver
heb een mini-jumpstart 3750 versie(hetwerkt) standaard charging 5v = ong 8-11uur oplaad -
Apart te Koop - de 18v-adaptor 3-4 uur
recht door zee,voelt als zeer…
recht door zee,voelt als zeer betrouwbaar,belangrijk in deze tijd
Duidelijke informatie, klantvriendelijk
Duidelijke informatie gekregen en zo het juiste kunnen bestellen. Behulpzaam en klantvriendelijk.
Autoxtreme boost mini
Mijn motor een triumph met een 2.3 ltr motor start elke winter niet als het rond het vriespunt is. Heb met ze gebeld voor welk model ik moest hebben. Ze adviseerde de boost mini 3750. Heb hem besteld aangesloten op de accu van mijn motor bij -2gr , lampje ging op ready, starten en zonder aarzeling lopen. Mijn winterprobleem is opgelost pffff.
Top service
Top service
Het bedrijf heeft er alles aangedaan om een product wat eigenlijk niet voorradig was toch te leveren, in dit geval een zeer goede alternatief te leveren waardoor ik toch op tijd geholpen was. Waren ook zeer netjes in de communicatie, dus zeer tevreden en zou de volgende keer weer hier wat bestellen indien nodig.
Product doet wat het beloofd
Product doet wat het beloofd. Start de panda zonder problemen. En is een handzame en kleine kickstarter
Eindelijk weer eens een produkt dat kwaliteit uitstraalt!
Ontving de Boost max binnen twee dagen na bestelling via ANWB, het ziet er na opening van de verpakking kwalitatief hoogwaardig uit. Gekocht voor gebruik voor mijn klassieke auto’s, maar ook als onderdeel van mijn noodpakket ( enorme powerbank).
Goed product, leuk bedrijf
Mooi jong bedrijf, enthousiast en vakkundig. Goede voorlichting. Levert ook via de ANWB. Adviseert op basis van betrouwbare CCA waarde van de accu en niet op onzinnig hoge, vaak niet correcte, piekbelastingen.
Kan dit met veel overtuiging aanraden. Niet zoeken, gewoon hier bestellen!
Accu booster …
Ben uitermate tevreden over de goeie communicatie en de service.
Zo zou ieder bedrijf het eigenlijk moeten doen.
Bij Gijs kun je dus rustig iets bestellen,👍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.