Vi købte en model 3 for nyligt hos Motorleasing, et rigtig fint eksemplar som var pæn og i orden. Da vi henter bilen bemærker vi en knirkelyd fra styretøjet, vi får kontaktet sælger og vi blive... Mehr ansehen
Hassellunden 3, 2765, Smørum, Dänemark
- +4571961616
- kontakt@motorleasing.dk
- motorleasing.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kæmpe ny forlesket Tesla-ejer her
Kæmpe ny forlesket Tesla-ejer her! For ca. 1,5 uge siden har jeg fået æren af at eje en Tesla 3 LR. Jeg vil gerne sende en kæmpe tak til Michael, som har været utrolig behjælpelig, serviceminded og meget hurtig til at besvare mine spørgsmål. Men en helt særlig tak skal gå til jeres medarbejder Benjamin. Han har været meget imødekommende, hjælpsom og serviceminded, og jeg er virkelig glad for forhandlingen gennem Motorleasing og det dygtige personale. Jeg kan varmt anbefale et køb gennem Motorleasing, da det vil sætte et kæmpe smil på læben.
Der var også nogle udfordringer med betalingen af bilen, en fejl fra min banks side, men Michael og Benjamin var så hjælpsomme og imødekommende, at vi fandt løsninger på det. Kæmpe tak til Motorleasing og det servicemindede personale – en kæmpe glad kunde herfra!"
God service. Jeg opdagede at mine dæk havde et “flat spot” fra fabrikanten efter jeg var kørt afsted med bilen. Jeg henvendte mig til motorleasing, som var super professionelle og tilbød mig at få skiftet til 4 andre dæk af samme kvalitet uden problemer. Jeg kan klart anbefale.
Send især en hilsen til Benjamin som tak for hjælpen.
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Motorleasing, da jeg købte min Tesla Model 3. Hele processen forløb utroligt smidigt, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om fra start til slut. Oliver var en stor hjælp gennem hele forløbet. Han var altid tilgængelig, venlig og opdaterede mig løbende, hvilket gjorde købsoplevelsen både nem og tryg. Jeg vil varmt anbefale Motorleasing og især Oliver til alle, der overvejer at købe bil.
En tryg og god oplevelse hele vejen…
En tryg og god oplevelse hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med vores køb af en (næsten) ny bil. Såfremt vi står i en situation, hvor vi har behov for endnu et køretøj, så vil jeg helt klart købe bilen gennem Motorleasing. Kæmpe anbefaling herfra!
Købte en Tesla af dem god kontakt fra…
Købte en Tesla af dem god kontakt fra start og aflevering som aftalt, havde så en reklamation på et kabinefilter der skulle skiftes, skrev til dem og blev ringet op af Benjamin som straks fandt en dato, kom ud med den og den blev kørt på værksted, benjamin kommer så og fortæller at han havde en dårlig nyhed at bærearme og dæk var færdige på den, ingen diskussion og de tog den selvfølgelig på garanti fik lånebil og kunne hente den dagen efter endda opladt, helt sikkert et sted vi handler igen!!
Fantastisk oplevelse
Jeg havde et problem med en p-skrive i min bil som er en Tesla model 3 hvor den blev ved med at falde ned lige meget hvad jeg gjorde så jeg ringede ind til benjamin og han var meget forståelig med mit problem fordi jeg begyndte at mistænke at der er utæthed i min forrude så samme dag som jeg havede snakket med benjamin om problemet og min mistænke kunne jeg komme ind til ham også ville de give det et skud hvor han så os siger hvis der bliver mere med den p-skive ringer du eller skriver bare men da den også faldt ned tilbød benjamin at hjælpe mig med at skrive til tesla og formulerer hvad og hvordan jeg skulle skrive det.
Så alt i alt en helt aldeles fantastisk oplevelse og kundeservice og takket være dette så vil jeg gerne sige til motorleasing og den fantastiske benjamin.
Stor ros til Motorleasing for en…
Stor ros til Motorleasing for en fremragende service! Fra start til slut har de været hjælpsomme og professionelle. Efter en forespørgsel omkring en let vibration i rattet, bad de mig bare kigge forbi, så de hurtigt kunne fikse det. Derudover opdagede jeg en mindre rids under gennemgangen af bilen, og de har uden tøven lovet at polere det væk ved en kort visit.
Super service, hurtig handel. Jeg fuld tilfreds.
Fantastisk Service hos Motor Leasing i Smørum!
Jeg har for nylig købt en Tesla Model 3 gennem Motor Leasing i Smørum, og hele oplevelsen har været intet mindre end fantastisk! Fra start til slut har jeg fået en super service og en professionel behandling, hvor jeg virkelig har følt mig tryg i hele forløbet.
Efter cirka en måned opstod der en mindre defekt på bilen, men Motor Leasing tog sig af det med det samme og sørgede for, at det blev ordnet på garantien – helt uden besvær for mig. Den slags service er guld værd og viser, at de virkelig står inde for deres biler og kunder.
Jeg kan derfor kun give Motor Leasing mine varmeste anbefalinger. Hvis du overvejer at lease eller købe en bil, er dette stedet at gå til!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Fem stjerner herfra!
Vi købte en model 3 for nyligt hos…
Da vi henter bilen bemærker vi en knirkelyd fra styretøjet, vi får kontaktet sælger og vi bliver taget så godt imod og skal bare kontakte værkstedet.
Efter kort dialog finder vi en hurtig tid og fejlen bliver udbedret, bliver løbende kontaktet om forløbet og hvad der bliver skiftet.
Dæktrykssensorer driller desværre fortsat og vi får besked på bare at bestille tid ved Tesla på motorleasings regning.
Alt i alt en rigtig god service.
Kan klart anbefale at købe din bil her :)
Vi har købt vores første elbil hos…
Vi har købt vores første elbil hos Motor Leasing en Tesla 3 Highline.
Fra første kontakt har tonen været humørfyldt og seriøs.
Vi ankom med toget fra Jylland og de var så venlige at hente os på nærmeste s-togstation.
Der var tid til prøvetur og spørgsmål og bilen var som aftalt i perfekt stand.
Og som en ekstra bonus var bilen ladet op således der var til turen hjem.
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos motor leasing, god kundeservice, god til at sætte mig ind i tingene, Benjamin som hjalp mig, var super flink og fik gjort mig køreklar, så helt klart min bedste anbefaling herfra.
We had a fantastic experience with…
We had a fantastic experience with Motorleasing.dk! Mads and Kenneth helped us find a car that perfectly met our requirements in terms of age, mileage, and condition. The entire process was smooth and easy from start to finish.
The team in the garage was professional, and everything was handled quickly.
I don’t know what else to add really..
So Yeah— well-deserved five stars from us
Min allerførste kontakt med Motor…
Min allerførste kontakt med Motor Leasing var via telefon med Oliver og man kan ikke finde bedre service end det jeg har oplevet. Da handlen hurtigt kom i hus og vi skulle transporterer os hele vejen fra det nordjyske til Smørum for at hente vores nye bil, så tilbød de at komme og hente os på stationen i Ballerup og der holdt de klar da vi landede der.
Efterfølgende personlig gennemgang af bilen med sælger var yderst behagelig. Derefter underskrift og en gennemgang af hvordan bilen virker.
Selv efter købet er jeg blevet kontaktet af Oliver som lige ville høre til købet og om jeg var tilfreds. Og til det kan jeg kun sige JA i den grad.
Tak for god service. Har anbefalet en kollega til jer og han har så også nu købt bil hos jer.
Godt service og professionel folk
Køb af Tesla 3 Highland
God service. God indbytningspris. Bil leveret som aftalt. Alt i alt en god oplevelse.
Fantastisk service og søde folk
Fantastisk service og søde folk, har købt en Tesla 3 og det kan varmt anbefales at købe bil hos Motorleasing.
Kæmpe anbefaling fra os!!🤩
Min kæreste og jeg har i sidste uge købt en Tesla hos Motor Leasing og det har været en fantastisk oplevelse. Gode kompetente folk, som forklare detaljerne så alle forstår det. 🤩
Super god kundeservice og vi kommer helt sikkert igen, hvis der en dag skal købes ny bil! 🙂
Bilkøb endte med at være en dårlig…
Bilkøb endte med at være en dårlig oplevelse.
Forretningsmodel og proces er god hvis alt forløber planmæssigt, men hvis der opstår udfordringer, så står man helt alene.
Købte en Highland SR tilbage i november, pga. ok pris og god dialog med sælgeren Oliver.
Leveringstid blev to gange udskudt pga. Mgl. Vognkort, og ved afhentning manglede den også sommerdæk. Irriterende, men sådan noget sker.
Havde haft bilen i én dag, hvor den så tabte 16% strøm over natten, og kom med flere alarmer.
Ringede til Motorleasing, men de sendte mig videre til Tesla, da det ikke var noget de kunne hjælpe med. Snakkede så med Tesla (iøvrigt norsk kundeservice) som kunne se at der var fejl i softwaren. Dommen var værksted og ukendt tidshorisont.
De oplyste at der godt kunne gå flere uger.
Motorleasing løbende orienteret omkring status og mine muligheder, fordi jeg var ved at være godt frustreret. (Måtte bl.a udskyde en Ferie, fordi lånebil ikke måtte køre til udlandet.)
Vi snakkede bl.a løsninger som at tage bilen retur, eller smide et sæt dæk oveni som rimelig kompensation. Fortsat god dialog med Oliver, som godt kunne forstå frustrationerne.
Havde egentlig aftalt at aflevere den retur, men så kom Direktør Michael ind over, og nu ville de kun modvilligt tage bilen retur, hvilket kom an på af hvad de kunne sælge den for igen. Andre former for rimelig kompensation eller plaster på såret var udelukket, da det jo ikke var deres skyld? Efter unødvendig diskusion og masser af undskyldninger fra sælger, endte det dog med at de godt ville tage den retur til prisen. Men jeg skulle også vide, at det var en særlig undtagelse, og noget de normalt ikke gjorde. (Det virkede til, at jeg faktisk skulle takke manden.)
Nu har vi så fået bilen retur, efter små 6 uger på værksted. Vi valgte istedet at beholde den, fordi vi simpelthen ikke havde lyst til at starte processen forfra.
Når man som privatperson vælger at købe igennem en bilsælger, så gør man det for at have tryghed igennem købsprocessen, og forventer hjælp, hvis der er udfordringer. Ellers havde man jo købt privat. Garanti mv. ligger jo hos fabrikanten alligevel, så det er alt det andet der ligger omkring bilkøb.
Jeg oplevede dem fralægge sig alt ansvar, og derfor endte det som en rigtig kedelig oplevelse.
Kunne et sæt dæk oveni som kompensation have løst frustrationerne.. JA!
Men det kunne så lidt som en telefonisk opringning også, for at høre status omkring værksted og tidshorisont. Absolut ingen empati eller hjælp at hente.
Dækkene måtte jeg iøvrigt også selv køre op og hente.
Denne anmeldelse er udelukkende skrevet for at gøre andre potentielle købere opmærksomme på hvilke udfordringer i kan møde, hvis der opstår udfordringer. men forhåbentlig skaber den også refleksion hos Motorleasing selv. For konceptet er egentlig ok
1 stjerne gives til konceptet, og 1 stjerne til dialogen med Oliver.

Antwort von Motor Leasing ApS
Service og kvalitet
Kæmpe stort tak for jeres hjælp med at få mine problemer med gammel og ny bil til at kunne mødes så jeg kunne få det til at lykkes, tak for en professionel adgang til tingene og jeres hjælp med at finde ikke kun den bil jeg ville have men også i den rigtige farve.
Virkelig god service og rådgivning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.