Vi modtog de smukkeste armbånd som skulle bruges til gave. Vi vidste ikke den præcise størrelse, så Moni justerede standard længden, så den kunne gøres større/mindre efter behov. Pakken kom meget hurt... Mehr ansehen
Jeg bestilte en pakke med krystaller og en halskæde, men da jeg åbnede pakken, manglede krystallerne. Jeg skrev til Moni og hun svarede lynhurtig tilbage, selv om det var lørdag aften. Krystallerne... Mehr ansehen
Virkelig god hjemmeside, som er nem at finde rundt på. Mange flotte håndlavede smykker samt tips og ideer til at få balance i krop & sjæl. Købte smykker til gave som kom i små søde æsker med beskriv... Mehr ansehen
De dejligste produkter, med fantastisk energi. Nemt og gå til med gode forklaringer/skriv. De fineste smykker, som er personlige samt vidunderlige gaver. Sidst men bestemt ikke mindst, super hurtig o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Smykke designer ✨ Lysarbejder ✨ Healer Håndlavede smykker og dekorationer med dybere betydning 💜 Smukke sten og krystaller 💜 Healing
Ikast, 7430, Ikast, Dänemark
- Info@monisattler.com
- monisattler.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Flotte smykker og venlig service
Super flotte sten
Hurtig forsendelse
Varen skuffede ikke. Synes der er fin str. på stenene
God kommunikation og hurtig levering
Så fine kort og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvalitet og service helt i top
Fantastisk service og kvalitet, har altid været en MEGET tilfreds kunde
Super hurtig og god service.
Super hurtig og god service.
Jeg modtog den fineste pakke, med det fineste armbånd og et fint kort med beskrivelse af de forskellige sten og et energikort med en lille besked på. Det var en fornøjelse at åbne pakke.
Jeg er super tilfreds.
Super hurtig ekspedition og levering
Fine øreringe og hurtigt levering
Moni er inspirerende med sine egne…
Moni er inspirerende med sine egne fortællinger samt det spirituelle virke og så er der virkelig gode ting i shoppen som hurtigt bliver leveret.
Flot hjemmeside med masser af skønne smykker.
Købte smykker til gave som kom i små søde æsker med beskrivelse af de forskellige sten samt et lille skriv om din skytsengel:-)
Handler helt sikkert hos Moni Sattler igen!!
Rigtig de ting man fået
Pæne smykker og god vejledning
Flotte smykker armbånd
Alt var som forventet lige fra vare til…
Alt var som forventet lige fra vare til levering 😉
Virkelig så sød og god en betjening❤️🌸…
Virkelig så sød og god en betjening❤️🌸 Jeg var alt for sent ude og skulle købe et armbånd i gave. Men hun sørgede for, at jeg fik det frem i tide. Hun svarer hurtigt og er så sød☺️ Både halskæde og armbånd var så fine og smukke ☺️ Det er anden gang jeg bestiller hos hende. Varerne kommer lynhurtigt, produkterne så fine og så er der et lille sødt kort med i. Det er så personligt og hjertevarmt❤️🌸
Meget at vælge imellem, hurtig levering og go pris. Handler gerne igen.
Go kvalitet og dejlige farver. Meget at vælge imellem og go pris
Fine smykker med betydning.
Hurtig levering. Den fineste indpakning til de kærligste smykker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.