Mobilone.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt vare 16/8 til "3 arbejdsdage levering" 20/8 Ingen vare! Prøvet at kontakt Mobilone på telfone. Ingen svar Mail til Mobilone giver et autosvar ellers ingen ting Hjemmesiden fotæller mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder sig ingen gang til deres egne forretningsbetingelser, som kan læses sort på hvidt på ordreseddelen. "Nej, vi yder ingen refusion af dine udgifter, det kan vi ikke, fordi SKAT har desværre lukke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville hente telefonen efter betaling over nettet og fik beskeden at deres bank havde lukket for kontoen og de ikke kunne trække penge. Jeg blev bedt om at betale kontakt for telefonen og det synes je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplevede det samme som, mnage andre. Betsilte en iPhone 5. Fik en automatisk ordrebekræftelse. Derefter intet... Skrev og ringede til dem gentagende gange. Intet svar. Tog ned til butikken og så at... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uproffesionelt

For det første overholdt MobilOne ikke leveringstiden som blev angivet ved køb - telefonen var udsolgt fik jeg at vide. OK, det er hvad der kan ske.... og var problemerne stoppet her havde min oplevelse med MobilOne været ok.
Da telefonen kom hjem blev den sendt til en anden adresse end den jeg havde skrevet i forbindelse med min bestilling fandt jeg ud af via Track-n-trace. Da jeg kontaktede MobilOne sendte de straks skylden videre til PostDanmark - det var dem der havde leveret til den forkerte adresse (det skulle senere vise sig, hvilket jeg også fik bekræftet hos PostDK, MobilOne havde skrevet forkert på pakken).
Først efter jeg i 1½ uge havde ringet til MobilOne mindst én gang hver dag for at få status på forsendelsen lykkedes det mig at få telefonen. På intet tidspunkt i løbet af de mange telefonsamtaler var der den mindste beklagelse fra MobilOnes side over at der gået noget galt. Det var jo PostDK's fejl, der var en IT-fejl, selvom der kun var ca 50 km fra firmaadressen til adressen hvor den fejlagtigt blev sendt hen var det ikke en mulighed selv at hente den, pengene for købet var hævet på min konto men der var ingen forståelse for at jeg ikke ville vente nogle uger med at modtage telefonen.
På et tidspunkt blev jeg lovet at telefonen ville ankomme til min adresse senest den efterfølgende dag, hvilket ikke blev overholdt. Først da jeg herefter truede med at ophæve handlen kunne MobilOne strække sig til at levere den telefon som jeg allerede havde betalt for.
Så alt i alt: HOLD JER VÆK FRA MOBILONE, skal være min anbefaling.

27. Januar 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mobilen kunne ikke leveres til tiden.

Jeg oplevede efter den ventede leveringstid, at blive ringet op, og fik så at vide, at mobilen ikke kunne leveres, men at de håbede at få nye mobiler i løbet af en uge.
Jeg blev dog lidt positivt overrasket over at de allerede tre dage efter samtalen havde sendt min nye mobil.

23. Januar 2013

god god

vi har købt vores mobilone hos mobilone vestrebrogade 75 1620 københavn v og det er vi glade for vi fik virkelig en god betjenning både på telefon og i forretningen da vi valgte at køre derind vi er ikke så unge og vil gerne tale med folk når vi står over for dem han var virkelig sød og gav os den hjælp vi havde brug for vi kørte trygt hjem med vores mobilone og har nu fundet ud af den vi kan trygt anbefale at købe hos mobilone vesterbrogade i københavn

23. Januar 2013

Hurtig og god service!

Et par timer efter jeg havde bestilt min mobil på deres hjemmeside, blev jeg ringet op og fik at vide, at jeg kunne hente mobilen samme eftermiddag i deres butik. Rigtig god service! Rigtig flinke!

22. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungerer.

Ingen problemer fuld tilfredshed. Varen kom som aftalt. jeg kan uden problemer anbefale Mobilone til andre.

20. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service

Nemt og bestille på hjemmesiden, hurtig levering og rigtig god service. Den bestilte telefon var i restordre, derfor blev jeg samme dag ringet op af medarbejder, der tilbød en anden løsning fremfor at vente på min ordre. Der blev svaret kompetent og venligt på alle mine forespørgelser.

20. Januar 2013

Ikke godt nok!

Jeg blev lovet levering af mobiltelefon i løåbet af 2-3 dage. Der gik 9 dage og jeg rykkede flere gange. Manualen var på polsk og det link der var på firmaet hjemmeside fungerede ikke til manual på dansk.

17. Januar 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

god service og billige priser

Jeg har ikke noget at sige negativt om dem, men grunden til at de ikke,får,max stjerner, er,at når man,går ind og køber direkte fra pricerunner.dk, ved man ikke at man skal gå ind på hjemmesiden og finde kontonummer til at betale ved bankoverførsel. Jeg troede, måske lidt naivt, at overførslen ville ske automatisk i samme transaktion.

16. Januar 2013

Lang leveringstid

Bestilte for over en uge siden og venter stadig på varen!!!!!! øv

14. Januar 2013
Mobilone.dk-Logo

Antwort von Mobilone.dk

Kære Hans.

vi har sendt dig mail, som du ikke har svaret på, og vi har prøvet at ringe på din mobil nummer, hvor vi ikke kunne komme i gennem.

Køb af Nokia Lumia 900 hvid

Jeg var godt tilfreds med både bestilling og levering af omtalte Nokia Lumia.
Blot en ting var lidt irriterende, ved bestilling kunne man på hjemmesiden ikke se hvor hurtig varen ville blive leveret.
Jeg kan sagtens finde på at anbefale Jer til andre.

Birthe

10. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr