Bestilt vare 16/8 til "3 arbejdsdage levering" 20/8 Ingen vare! Prøvet at kontakt Mobilone på telfone. Ingen svar Mail til Mobilone giver et autosvar ellers ingen ting Hjemmesiden fotæller mi... Mehr ansehen
Mobilone.dk
Holder sig ingen gang til deres egne forretningsbetingelser, som kan læses sort på hvidt på ordreseddelen. "Nej, vi yder ingen refusion af dine udgifter, det kan vi ikke, fordi SKAT har desværre lukke... Mehr ansehen
Ville hente telefonen efter betaling over nettet og fik beskeden at deres bank havde lukket for kontoen og de ikke kunne trække penge. Jeg blev bedt om at betale kontakt for telefonen og det synes je... Mehr ansehen
Oplevede det samme som, mnage andre. Betsilte en iPhone 5. Fik en automatisk ordrebekræftelse. Derefter intet... Skrev og ringede til dem gentagende gange. Intet svar. Tog ned til butikken og så at... Mehr ansehen
Vesterbrogade 75, 1620, København.V
- 32203070
- info@mobilone.dk
- mobilone.dk
Dårlig
Jeg bestilte mobiltlf, fandt ud af at jeg havde opgivet forkert lev. adresse og postnr, kontakter pr. tlf. ingen tager den. Skriver derefter 2 mail uden at jeg bliver kontaktet.
Derfor returnere jeg tlf. uden at afhente den.
Super tilfreds
Kan kun anbefale mobilone. Billigste pris på den smartphone jeg ville have, og lyn hurtig levering selvom det var ugen op til jul.
Perfekt service
Jeg var i telefonisk kontakt med inden jeg købte min mobil. Perfekt service og levering to dage efter.
Fint købsforløb. Hurtig levering.
Bestilte mandag aften, levering onsdag. Ingen problemer der, dog synes jeg ikke at kunne følge pakken med track n' trace før onsdag morgen hvilket var lidt sent, men ellers en mindre detalje.
God handel.
Jeg bestilte en iPad, som blev leveret få dage efter bestilling.
Ingen problemer eller mangler for denne ordre!
- Dog var det ved ordreindgivelsen oplyste Track&Trace-nummer ikke til megen hjælp i leveringsprocessen, men det kan være en fejl hos leverandøren.
Er de gået konkurs eller hvad sker der?
Returnerede en defekt mobil i august måned. Skrev til dem for en måned siden uden jeg har fået svar og deres tlf. er der heller ingen der svarer på.
Nu står jeg så uden tlf. og aner ikke om jeg kan forvente at få den tilbage :-/
Ingen svar!!
Købte en mobiltelefon i foråret som nu ikke kan lade. Returnerede telefonen og fik svar om at den var fugtskadet. Deres mail var afsendt fra info@mobilone.dk. Jeg svarede på mailen men får fejlmeddelelse. Deres telefon svarer ikke. Så nu har de min defekte telefon og jeg kan ikke få fat i dem.
Ikke godt nok!
Piv ringe!
Jeg bestilte en tlf. midt Juli - der stod der var 4-5 dages leveringstid. Da jeg ikke modtager tlf. efter en uge, ser jeg på nettet, at der står med småt at firmaet holder ferie indtil midt august - men at de derefter vil behandle ordren. Jeg har rykket tre gange nu og har stadig ikke modtaget telefonen d.d. 19Sep2012.
Totalt spild af tid . Hold jer væk fra Mobilone
Bestilt vare 16/8 til "3 arbejdsdage levering"
20/8 Ingen vare!
Prøvet at kontakt Mobilone på telfone. Ingen svar
Mail til Mobilone giver et autosvar ellers ingen ting
Hjemmesiden fotæller mig at mulighvis de åbner igen den 19/9, Lukket pga ejerskift.
Tror de er gået på røven
Dårlig oplevelse!
Jeg bestilte en telefon, via et link på en anden hjemmeside d. 2/8-2012. Der ville gå 2-4 hverdage før varen blev leveret. Da der er gået 5 dage prøver jeg at kontakte firmaet, uden held. Jeg går ind på deres direkte ind på hjemmesiden og opdager, at der på forsiden står med store gule bogstaver "vi holder ferielukket fra 2/7-15/8". Det står så også på siden, da jeg går ind via linket, bare med lidt mindre sort skrift, samt at indkonme ordrer vil blive ekspederet efter den dato. Det havde jeg ikke lige set, så det er jo nok min egen fejl.
Nu er ferieperioden slut, telefonen er stadig ikke ankommet, så jeg prøver at kontakte dem igen. Telefonen bliver stadig ikke taget, så jeg går igen ind på hjemmesiden og får en side frem, hvor der står " Vores webshop er lukket frem til 15-09-12 pga. ny indehaver og vedligeholdelse", samt et nyt telefonnummer. Det ringer jeg på og får en flink mand i røret, der forklarer, at alle ordrer fra det "gamle" mobilone er slettet. Synes faktisk godt man kunne sende en mail rundt til de kunder, der har ventet på varer.
Manglende levering.
Ikke fået mobil endnu
Bestilte godt nok da der var sommer ferie men der blev lovet at man ville behandle efter den 15-08 men der er intet sket endnu ved ikke om jeg skal ringe og annullere min ordre og købe den et andet sted.
Jeg har endnu ikke modtaget min mobil endnu
Jeg syntes at der er gået for lang tid det er et par uger siden jeg bestilte min mobil så jeg vil sarest hurtigt have den, og jeg har stækt brug for den jer.
Nu skriver jeg igen der er gået en månede fra jeg bestilte en mobil.
Og nu er min tålmodighed slut . I kan beholde den skide mobil jeg vil ikke have den. Og jeg anbefaler jer ikke til andre
Ingen tilbage melding trods 2 stk. mail om ordrebekræftelse
Jeg bestilte en mobil 14.juni 2012 , fik bekræktigelse, har intet hørt ud over at i ville besvare min mail.
Holder sommerferie uden at nævne det...
Jeg så ikke noget om sommerferie i onlinebutikken i sidste uge, da jeg bestilte. Heller ikke ordrebekræftigelsen!
De holder sommerferie i en måned, hvor der ikke bliver sendt vare. Men bestille kan man godt...
Underligt
Jeg bestilte en mobiltelefon som de havde på lager. Dagen efter modtog jeg en mail om at de var taget på ferie og først ekspederede ordre midt i august. Det kunne jeg jo ikke vente på. De tilbød at annulere ordren, og gjorde heldigvis også dette gennem den følgende mail-korrespondence.
En underlig oplevelse, som kunne have været undget hvis de havde skiltet med ferie på deres hjemmeside.
Hvor er min telefon ?
Torsdag d. 28/6-12 bestiller jeg en mobil tlf. Får straks at vide at ordren er sendt. Fredag d. 29/6-12 får jeg faktura tilsendt. Pengene er trukket med det samme. Jeg har intet fået hverken telefon eller dato for levering, ej heller tracenummer. Den 2/7-12 står der så på deres hjemmeside at de holder sommerferie til 15/8-12. Nu har jeg så fået denne mail om at skrive til trustpilot, samt en henstilling til at kontakte dem hvis jeg ikke har fået varen, TIL HVEM ? Hvad fanden er meningen.
I raseri torsdag den 5/7-12.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.