Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Mobergs Køreskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god! Ha... Mehr ansehen
Jeg anbefaler Moberg køreskole. De er rigtig flinke og gode til at tilpasse individuelle behov så man f.eks. ikke får fravær. Jeg tog kørekort ved Brian og selvom jeg var rigtig nervøs dagene op t... Mehr ansehen
Virkelig en god køreskole! Jeg havde Ditte som både teori- og kørelære, og det har været helt fantastisk. Ditte har hjulpet mig hele vejen igennem mit kørekortforløb. Som teorilære er Ditte let at... Mehr ansehen
Virkelig den bedste køreskole! Kan klart anbefales. Undervisningen var forstående og let at følge. Havde Ditte som kørelærer - den bedste! Hun formår virkelig at gøre en tryg i sin kørsel. Mega dyg... Mehr ansehen
Håndværkervej 1, 6310, Broager, Dänemark
- Claus@mobergs.dk
- mobergs.dk
Har taget kørekort ved mobergs…
Har taget kørekort ved mobergs køreskole, mega fed oplevelse der var god kommunikation og rigtigt god hjælp.
Jeg havde kørelæren Pia og hun var rigtigt god og hjalp rigtigt meget med at jeg kunne få mit kørekort
Jeg synes alle skulle tage kørekort ved mobergs køreskole
Fantastisk køreskole, Ville helt klart anbefale
Jeg har lige her i dag bestået min køreprøve i først forsøg det samme har 5/5 fra mit kørehold indtil videre også gjordt
Jeg havde Ditte som min kørelærer hun var god til at lærer fra sig og der var altid en god stemning i bilen og hun var god til at give god konstruktive kritik samtidig med at holde en god tone
Jeg ville helt klart anbefale
Første forsøg
Jeg har hørt så meget om, at man til både teoriprøve og køreprøve stort set aldrig består på første forsøg. Jeg havde ærligt talt ikke selv regnet med at jeg ville, men med Pia som kørelære og Brian som teorilære var der intet problem.
Pia var tålmodig men konsekvent og åben til diverse spørgsmål jeg kunne have, uanset hvor mange gange hun havde fortalt mig svaret før.
Brian var meget informerende og lærte mig hurtigt og forståeligt hvordan man skal opføre sig i trafikken.
Alt i alt har jeg haft en helt igennem fantastisk oplevelse og kan ikke give andet end ros og ris og mange gange tak, for at undervise mig så jeg kunne komme igennem prøverne på første forsøg.
Jeg kan klart og højt anbefale Mobergs Køreskole til hvem end der vil klø på og få sig en god oplevelse imens de tager deres kørekort.
Fantastisk køreskole, kan klart anbefale
Jeg har her tidligere i dag bestået min køreprøve ved hjælp af Mobergs køreskole.
Først vil jeg nævne at jeg har fået min teori undervisning sammen med en gruppe andre elever fra min efterskole i Nordborg. Vores underviser, Brian Iversen, har virkeligt været god til at få os igennem (selvom vi måske ikke var den mest entusiastiske forsamling), han har været god til at få undervisningen til at være både forståelig og underholdende, så man stadig kan følge med og forstå det hele.
Andet vil jeg nævne, at mine praktiske køretimer har været undervist af Pia Petersen, som jeg føler virkeligt har været god til at hjælpe mig med at få styr på arme og ben bag rattet (og minde mig om min orientering). Hun har været tålmodig med mig når jeg har haft problemer, og er alt i alt en meget rar person at blive undervist af.
Det var så det for min køreundervisning,
Tak for en fed omgang og tak for god undervisning.
Alle de bedste hilsener
- Sønderjyden Henriette
Godt
Havde Pia som underviser og hun var mega god. Eftersom det var anden gang jeg skulle tage mit kørekort havde jeg noget at sammenligne med og fik meget mere ud af det her end det første sted jeg tog det. Undervisningen blev tilpasset til hvad jeg havde brug for:
God Køreskole
Gode til at forklar hvis man ikke lige forstod tingene
Kan godt anbefales 👍
Bedste køreskole i Sønderborg
Bedste køreskole i Sønderborg
Var ekstra gode til og tage hånd om folk, der har svært ved det teorien og ordblinde.
Rigtigt gode kørelære
Varm anbefaling her fra:)
Bedste køreskole
Stor anbefaling til Mobergs og især til René og Gitte som jeg havde som lærere
Stort tak til Mobergs Køreskole:)
Bedste køreskole
Havde et godt forløb fra start til slut, og et kæmpe tak til Kim og Ditte!
Kæmpe anbefaling her fra!!
Stor anbefaling
Stor anbefaling til Mobergs og især til Pia og Ditte som jeg havde som lærere
Fik kæmpe hjælp hele vejen igennem mit forløb og tryghed i trafikken
Stort tak til Mobergs Køreskole:)
Super God oplevelse lærerne har styr på…
Super God oplevelse lærerne har styr på tingene særligt Ditte som både var min teorilærer og kørelærer!
Godt forløb
Jeg havde et godt forløb, fra start til slut, med undervisningen til bil kørekort. Den teoretiske undervisning var god og letforståelig, kører timerne var ligeledes gode og jeg fik god hjælp undervejs til begge dele hvis der var problemer.
God oplevelse
Rigtig god oplevelse hos moberg. Havde Pia som kørelærer og hun var rigtig god til at hjælpe mig, så jeg kunne blive klar til køreprøven. På trods en dumpet køreprøve i første omgang fik jeg og vide at der kunne gå en måned før jeg kunne få en ny, men Pia gjorde alt hvad hun kunne får at jeg kunne få en ny ugen efter.
Søde lærere og pædagogisk tilgang
Søde lærere og pædagogisk tilgang. Tusind tak for alt!
Virkelig gode kørelærere
Trods en aflyst køreprøve(pga vejret) havde jeg et virkelig godt forløb, særligt den praktiske fungerede godt. Jeg havde et godt forhold til min kørelærer Pia som udover at være dygtig, også er meget fleksibel og fantastisk til at tage situationen i strakt arm.
God køreskole
Rigtig gode teori og kørelære. Gode biler der køre godt og rare mennesker
God kørerskole
Flinke lærer. God planlægning til teori og til kører timer, hvis der var nogle spørgsmål blev de nemt forklaret.
Var nemme at snakke med fra start til slut.
mobers køre skole gråsten
pia som underviser i gråsten søre altid for at alle forstår hvad hun mener i teori. og er stille og rolig når man køre.
Fantastisk køreskole :)
Det har været en super oplevelse at tage kørekort ved Moberg. Var så heldig at have Ditte som både teori- og kørelærer, som gjorde forløbet en hel del nemmere!
Blev altid mødt med et smil og en positiv energi. Der var svar på alle mine spørgsmål, alting blev forklaret så det var til at forstå - aldrig nogen tvivl.
Vil helt klart anbefale Moberg og især Ditte.
Glad for at have taget der
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.