PFA Pension Bewertungen 101

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har tidligere opsat login med pinkode og gemt i min password manager. Men når jeg vil logge ind i dag er pinkoden udløbet og jeg skal logge ind med MitID og aktivere den igen. What? Fjern muligheden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til uetiske, usympatiske, uprofessionelle og inkompetente medarbejdere skal man godt nok lede længe efter. Siger A, gør Å og siger “bare ærgerligt”. Når man konfronterer, med de fejl, der er b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA Pension bruger langsomt og sikkert min opsparing. Fun fact: Man kan have flere separate opsparinger fra forskellige ansættelser, som hver især betaler administrationsgebyr hvert eneste år. De kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Underligt at det først er når man skal bruge sin pension at alle ting ''åbenbares''. Man får at vide i flere år, at den ene slags pension jo selvfølgelig arves af ens arvinger i tilfælde af død. N... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pensionsfonds
  2. Finanzberater

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Her på Facebook er alle velkomne til at stille spørgsmål til PFA Pension. Vi går efter at give alle et godt og fyldestgørende svar. Vi kan desværre ikke besvare henvendelser omkring konkrete pensionsordninger på her på siden. Dette skyldes, at vi i...

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA har lukket min livsforsikring selv…

PFA har lukket min livsforsikring selv om jeg ikke har opsagt den. PFA har ingen opsigelse fra mig.
Min jurist siger at PFA skal kunne fremvise en opsigelse fra mig. Det kan PFA ikke, af den gode grund, at jeg ikke har opsagt min livsforsikring.
Jeg har mange gange bedt PFA om at ringe til mig, men de ringer, som sædvanlig ikke.
PFA har stadig ikke åbnet min livsforsikring igen, selv om jeg har skrevet og ringet til dem flere gange.
Jeg er gået videre med sagen.

8. Dezember 2020

Gemt bag en klausul

PFA har 500-600.000 kr af mine penge gemt bag en klausul. Nu er jeg flyttet til Norge og kan ikke få dem ud, selv om jeg er villig til at betale de 60% i afgift til skal.
Stol ikke på dem.

27. November 2020

1 stjerne = 0

1 stjerne = 0
Da jeg blev ramt at kræft i december 2019, søgte jeg den kritisk sygdom udbetaling jeg havde gennem mit pensionsselskab PFA. Når man som jeg ikke har en tidshorisont på hvor længe man har tilbage at leve i, vil man gerne nå at søde livet (som PFA sælger den). Men når den så skal udbetales... så er det en anden sag, nå men der gik så næsten 2 måneder før de måtte bøje sig og udbetale. 3 måneder efter blev jeg så fyret fra mit arbejde, da jeg har gået sygemeldt... Man skal jo stadig kunne leve sit liv når man er kritisk uhelbredelig syg (som PFA sælger den), så der tegnes en tab af erhvervsevne forsikring.
PFA har trukket stikket, udbetaler intet.
De lyver bigtime når man ringer til dem, og det er ikke det samme svar man får omkring dækning hvergang man ringer... Hvis du har pension og forsikring hos PFA, og du nogensinde skulle få brug for dækning, så skal du udfylde en blanket på deres hjemmeside, og der er en rubrik hvor der står om du har en advokat til at varetage din ansøgning... kryds for gudskyld i denne rubrik, og anskaf en advokat, PFA trækker den så meget i langdrag at de i mange tilfælde aldrig kommer til at udbetale noget som helst.
Jeg har søgt fri process til min sag, og ønsker den går til domstolene samt medierne, pengene når jeg ikke at få glæde af.

13. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA trækker opsigelse ud med vilje !

For 6 måneder siden blev jeg rådet af en mægler til at skifte fra PFA til andet pensionsselskab. Det er normalt en standard procedure. Opsigelsen har PFA nu afvist 3 gange, til trods for at alle papirer er underskrevet og godkendt. Det er obstruktion og det burde ikke være lovligt. Pensionen er min, og min beslutning hvor jeg vil placere den.

24. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du kan ikke råde over egne midler

Hold jer langt væk fra PFA pension. Den form for bondefangeri skal man lede længe efter. Du kan ikke selv investere størstedelen af dine pensionsmidler og er tvunget til at vælge deres dyre aktivt forvaltede investeringsforeninger. Så skal vi ligge og betale dyre gebyrer til deres dårlige forvaltere. Giv nu kunderne mulighed for at råde over deres egne midler PFA!

16. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil helst ikke give nogen stjerner.

Vil helst ikke give nogen stjerner.
På min pension i PFA kan man ikke se gamle ordninger, hvordan kan det være, hver gang min mand ringer får han forklaringen, at når det er gamle ordninger kan dette ikke ses.
Er da meget utrykt man ikke kan se sine penge, når man heller ikke får en årsopgørelse.
Dette må der da kunne gøres noget ved, i et af landets største pensionsselskaber.

25. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg tegnede i 2001 en forsikring på…

Jeg tegnede i 2001 en forsikring på tabt / nedsat arbejdsevne. Da jeg desværre fik brug for den, ville de ikke betale, selvom både læge, psykolog og psykiater havde skrevet, at jeg pt. var 100% uarbejdsdygtig, men på sigt måske kunne arbejde Max 10 timer om ugen, med særlige hensyn.
Jobcentret raskmeldte mig, da de mente, at kunne jeg dyrke motion ( som de selv havde anbefalet ) 2 til 3 timer om ugen, kunne jeg også arbejde, så jeg kunne forsørge mig selv.
PFA kiggede kun på Jobcentret afgørelse og ignorede total hvad specialisterne vurderede. Ny viser det sig, at med småt står der skrevet, at man skal være afprøvet i den for flere faggrupper for at være berettiget, og det gjorde kommunen ikke. Nu er jeg så desværre endt på førtidspension , altså berettiget til penge fra PFA. De fik tilsendt alle nødvendige papirer i december 2018 og igen i april 2019, og jeg venter stadig på svar fra dem.
SÅ PAS PÅ!!!!!!!

22. Juni 2019

Hold jer væk

Hold jer væk! Har aldrig oplevet lignende fusk.
Havde tvunget pensionsordning med selskabet, men da jeg fik et praj om deres administrationsomkostninger, fik jeg andre tanker. Og valgte at flytte mine pensionspenge over til et andet selskab.
Jeg havde i sin tid indbetalt ca. 45.000kr til pfa pension via 2 pensionsordninger fra 2 forskellige jobs. Jeg får at vide af PFA pension, at en overførsel vil koste mig ca. 1800kr pr. konti i gebyr. Det accepterer jeg. Der går lang tid, før overførslen går på plads og tjekker så hos mit nye selskab, hvor der blot er kommet ca. 25.000kr ind. Kontakter selskabet og de beder mig, om at få en udspecificering fra PFA. Denne har jeg så modtaget idag efter adskillige gange at kontakte PFA.

Detaljerne i brevet:
Opsparing pr. den 1. januar 2012 0,00 kr.
Indbetalt i alt 26.718,39 kr.
+ renter 1.611,52 kr.
- indbetalt til Kundekapital 976,86 kr.
- arbejdsmarkedsbidrag 2.137,49 kr.
- løbende gebyr 3.669,00 kr.
- risikodækning 5.925,79 kr.
- administrationsomkostninger 740,33 kr.
- betalt PAL-skat 256,44 kr.
+ andel af opsparet Kundekapital 1.920,00 kr.

Opsparing pr. den 21. februar 2019 16.544,00 kr.
- gebyr ved overførsel 1.835,00 kr.

Overført til ***** den 21. februar 2019 14.709,00 kr.

Opsparing pr. den 1. august 2010 0,00 kr.
Indbetalt i alt 18.256,28 kr.
+ renter 1.308,18 kr.
+ tilskud 301,00 kr.
- indbetalt til Kundekapital 827,55 kr.
- arbejdsmarkedsbidrag 1460,48 kr.
- løbende gebyr 5.276,00 kr.
- risikodækning 916,70 kr.
- administrationsomkostninger 481,88 kr.
- betalt PAL-skat 209,85 kr.
+ andel af opsparet Kundekapital 1.710,00 kr.

Opsparing pr. den 21. februar 2019 12.403,00 kr.
- gebyr ved overførsel 1.835,00 kr.

Overført til ***** den 21. februar 2019 10.568,00 kr.

4. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA sender mig spam i min E.-boks

PFA sender mig spam i min E.-boks. Eller også er et virus. De vil have at jeg skal sende dem et billede af min gule sundhedskort , det vil aldrig ske da jeg ikke vil dokumenterer noget som helst overfor dem .

Jeg er blevet tvunget i et kunde forhold med dem og har aldrig valgt selv at sende dem penge

Mh Flemming Nielsen - Horsens.

2. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på INGEN måde anbefale PFA…

Jeg kan på INGEN måde anbefale PFA pension....
Dårligste service ever.
Desværre er det den pension, der er knyttet til min arbejdsplads, nen nu vil jeg undersøge mulighederne for flytning.
Jeg henvendte mig i april 2018 vedr. en begunstigelses erklæring.
Jeg kunne skrive en lang roman om, hvor dårlig service der har været omkring denne sag. Jeg oprettede en klage på deres irriterende hjemmeside igår....min tålmodighed var altså næsten 1 år 😳
OG den er stadig on going.
De skriver nok så flot "tak for din henvendelse, vi sender kvittering på din mail"
Jeg modtog INGEN henvendelse og måtte så kontakte dem på tlf idag...
Jeg har endnu ikke modtaget....?
Ja jeg er sur :(
Derfor...
Mvh Kitt

22. März 2019

Produktet er sikkert fint

Produktet er sikkert fint, men PFA kan ikke yde tilstrækkelig rådgivning. Det er umuligt at trænge igennem til kundeservice. Jeg får svar fra nye personer hver eneste gang jeg kontakter dem, og ingen sætter sig grundigt ind i min sag. Foreløbig har jeg fået beskeder fra 11 forskellige mennesker, for at få svar på to forskellige spørgsmål. Det er uholdbart.

15. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PFA IT stadig i 90’erne ?

Simpelthen for ringe web/app tilstedeværelse. Hver måned skal jeg selv kontakte PFA for at få mine pensionsindbetalinger synlige i app og på web,
Tydeligt at app og web ikke synkroniserer.
Kom nu ind i digitalisering PFA !

11. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr