Zeer teleurstellende service! De koffiemachine voldeed niet aan mijn verwachtingen en is binnen de retourtermijn geretourneerd. Toch moest ik €74 aan retourkosten betalen en kreeg ik €100 niet vergoed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Melitta Purista liet even op zich wachten vanwege de corona situatie. Uitgebreide mail ontvangen met uitleg waarom. Heel fijn! Toch was deze er eerder dan verwacht :-). Heerlijke koffie die je zelf... Mehr ansehen
Een Jura S8 eb pre order besteld was tijdelijk niet op voorraad, dit werd duidelijk door misterbarish gecommuniceerd met ons.Maar ca. 2 weken later werd de Jura S8 eb toch geleverd met als extra 4 pa... Mehr ansehen
Hans en Dorie D.m.v. Internet terecht gekomen bij Mr Barish in Amsterdam .Waren op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Daar een bevlogen koffiebrander aangetroffen die ons uitleg gaf over de... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Trage levering zonder bericht en nu al na iets meer dan n jaar maakt mn jaga onheilspellende geluiden. Na contact met barish afgewimpeld 'neem maar contact met jaga op' jaga reageert heel traag en wil n filmpje waarop het geluid te horen is, het geluid is er niet altijd dus na n paar dagen n opname gemaakt is het filmpje niet te uploaden naar hen, pfff. Het ticket voor de klacht is alweer gesloten. Al met al niks dan ergernis over mr barish zowel als jaga

Hans en Dorie
D.m.v. Internet terecht gekomen bij Mr Barish in
Amsterdam .Waren op zoek naar een nieuwe koffiemachine.
Daar een bevlogen koffiebrander aangetroffen die ons
uitleg gaf over de diverse soorten koffiebonen en deze laten proeven uit verschillende koffiemachine’s.
Onze keuze viel op Jura E8 koffiemachine,en na een zeer snelle levering,( gebruiken de Jura inmiddels
5 weken) Met de gratis bij geleverde bonen is onze keuze in de koffiebonen inmiddels wel duidelijk.
Geen bonen meer uit de supermarkt maar vers gebrande bonen van jullie.
Top advies zonder enige vorm van dwang.
Ga zo door (veel succes)

Antwort von misterbarish.com
N'achetez rien sur ce site !!! Ils ne respectent pas leurs propres conditions de retour et le service client ne répond pas ,ni au téléphone ni aux e-mail.
Et une fois qu'on se voit enfin répondre, on vous dit qu'on ne vous remboursera pas puisqu'il fallait d'abord les contacter !!!
Il est inscrit sur le site qu il rembourse les frais de retour,mais ne le font pas.
C'est une plaisanterie !!!

Antwort von misterbarish.com
Update nav antwoord: Klopt niet Tim, het was een ‘en, en’ aanbieding, zoals ook vermeld op zowel bestelbevestiging als factuur. Maar goed, we laten hier een derde over oordelen, u ontvangt zeer binnenkort bericht hierover. Jammer dat geen afbeeldingen ervan mogen worden gepost, u valt zo door de mand!
Aanbieding tijdens black friday: machine inclusief 75 euro gratis koffie, gratis proefpakket van 3kg bonen twv 49 euro en 3 jaar garantie. Machine correct geleverd, 3 pakken koffie ook, echter: 3 jaar garantie geen sprake van (niet vermeld op factuur, geen certificaat bij levering) en geen koffietegoed. Uiteraard gemaild, bevestiging gekregen dat er 3 jaar garantie geldt (alsof de klant hier geen bevestiging op papier van moet hebben en we maar moeten vertrouwen op hun interne registratie ervan...) en het koffietegoed in 2 schijven loopt. We merken op dat de aanbieding duidelijk was en we dusdanig de 75 euro koffie verwachten, men bevestigt en stuurt een code. Op heden willen we bestellen en zien we dat we maar 26 euro tegoed hebben. Opnieuw gemaild, men meldt dat de 49 euro ervan afgetrokken wordt. Gemeld dat dit niet correct is, aanbieding (screenshots van + bevestiging in bestelmail) is duidelijk: men biedt: én 49 euro gratis proefpakket (3kg bonen) én 75 euro gratis koffie bij de machine. Zelfs op de factuur staat dit apart vermeld alsook in de bestelmail en in de aanbieding. Ik krijg echter geen reactie meer, en zal dit dan ook overmaken aan rechtsbijstand. Misschien belachelijk, maar ik vind dat men hier niet mee weg mag komen en mij kost het niks, hen zal het echter veel meer kosten dan hetgeen ze hier proberen te ontfutselen, men dient te leveren zoals aangeboden, en dit is hier zeer duidelijk! Eerste keer en laatste keer, en eigenlijk zeer dom, gezien een jaar koffiebonen bestellen hen veel meer zal opleveren dan hetgeen ze nu proberen te besparen. Te mijden dus.

Antwort von misterbarish.com
Commande passée il y a une semaine pour une Jura E6. Produit indiqué en stock alors que ce n’est pas le cas. Entreprise qui ne gère pas ses stocks visiblement.
Site spécifiant un paiement en 3 fois sans frais et au paiement impossible de le réaliser.
Demande de remboursement. A ce jour, toujours pas remboursé. A fuir. En espérant que Mister Barish améliore son service a l’avenir.

Antwort von misterbarish.com
Machine EQ500 acheté y'a 2 mois: Déjà en panne . Impossible de les joindre au téléphone ! et quand vs arrivez a avoir une personne, bien ce n'est jamais la bonne personne et qui prend le message avec jamais aucun retour ! alors qu'elle s'es t engagé pour qu'on me rappel (cela fait 7 jours!!) j'ai reçu un mail me disant : on gère pas le SAV ci joint 2 liens - tout 2 sur siemens (bien sur communication a 0.40cts/m) et le top quand vous appelez, siemens ne gère pas le petit électroménager ! (J'ai EQ500 de siemens 700€) et vs donne un autre tel, on tombe chez BOSH qui la aussi ne gere pas Siemens !!!! On continu, j'arrive sur une autre plate forme a Lyon (suis en Bretagne...) qui la on me donne un numéro en Bretagne mais la encore suis en attente d'un retour!! C'est inadmissible !!! POUR VENDRE BARISH CHAMPION DU MONDE MAIS APRES PLUS RIEN . Lors de mon achat j'ai eu une personne qui n'avait confirmé, ne vous inquiété pas, s'il y a une panne, on gère avec un bon de retour et même avec un prêt de machine !! Là on est a des années lumières de leurs dires. Franchement acheter ailleurs avec une enseigne avec pignon sur rue
Net onze nieuwe Jura koffiemachine binnen gekregen van Mister Barish! Super fijn en professioneel geholpen. Installatie was simpel en we zitten te genieten van de eerste heerlijke kopjes koffie! Wat een lekkere koffiebonen! Ontzetten tevreden, dank jullie wel Mister Barish!
We zijn fantastisch geholpen door Tim bij een aanschaf van Jura E8. De klantgerichtheid en service super ook na de aankoop. Hij neemt echt de tijd voor je dat kom je maar weing tegen en heeft ontzettend veel kennis van koffie en koffiemachines. Dit geeft als klant een heel goed gevoel en niet te vergeten…….de heerlijke koffie.
Wij kochten afgelopen oktober een jura machine bij Mister Barish. Helaas vanaf het begin geen goed melkschuim. Meerdere keren hulp gevraagd aan Mister Barish, die snel reageerde maar ons steeds naar Jura verwees. Nadat het apparaat bij Jura geweest was en het probleem nog steeds niet was opgelost, bleef Mister Barish ons naar Jura verwijzen. Zelf hebben ze niet naar het apparaat gekeken en dit ook nooit aan ons voorgesteld, wij moesten het zelf met Jura uitzoeken. Na heel lang aandringen heeft Mister Barish een mailtje naar Jura gestuurd, maar ook dit bracht geen oplossing. Uiteindelijk ben ik zelf naar Jura in Zoetermeer gereden en het apparaat bleek inderdaad toch echt defect. Nul compensatie, nul excuses. Alleen een kortingsbon voor koffie, wij hebben gevraagd in plaats hiervan het bedrag van 30,- aan een goed doel te storten.
Goed voor volgende klanten om te weten dat er bij problemen met een Jura koffiemachine naar Jura verwezen wordt... en dat het (voor zover ik weet niet het nederlands maar het) belgisch consumentenrecht van toepassing is omdat het een belgisch bedrijf betreft. Ik koop nooit meer bij dit bedrijf.
TOEVOEGING WIJNGAARDEN 01-09-2022:
Onderstaande reactie gelezen. Ik ga hier niet uitgebreid op in, maar wat er staat klopt volstrekt niet. De machine waar ik het over heb is de enige die ik ooit van Mr Barish heb gekocht, ik heb nooit een E6 gehad. Ik ben nooit in zijn winkel geweest (deed de aankoop online) en woon helemaal niet in Amsterdam. En bovendien is onze machine WEL gerepareerd door Jura intussen en functioneert nu ook naar onze tevredenheid, dus ook het laatste stuk wat er in de reactie van Tim staat klopt niet. Heel spijtig allemaal....

Antwort von misterbarish.com
Gewoon goed geregeld, goed en snel contact bij storingen en top kwaliteit koffie. Als levertijd niet gered word keurig bericht met verontschuldigingen. Gewoon op tijd bestellen, niks aan het handje. We voorzien zo’n 50 personen van koffie met mr Barish, gewoon top.

Antwort von misterbarish.com
Mister Barish a envoyé mon colis à une adresse erronée (je ne sais pas comment ça a pu se produire, l'adresse que j'ai indiquée à la commande était la bonne, mais passons) et n'a pas tenu compte de mon message quand je m'en suis aperçu... Ma pire expérience d'achat en ligne à ce jour...
modif le 23/05 : Mister Barish a renvoyé ma commande à la bonne adresse, je rajoute donc une étoile. Cependant, je reste déçu par 2 choses : ma demande a été traitée une fois un avis négatif publié ici, et la communication de Mister Barish : "Votre avis ne correspond à pas la réalité"... Merci mais j'ai encore le droit d'avoir mon propre avis?!

Antwort von misterbarish.com
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons nieuw koffiezetapparaat een Jura E8 aanbevolen door Tim V.T., 1 van de zaakvoerders van Mister Barish.
De koffiebonen zijn we nog aan het uitproberen voor dewelke onze voorkeur zal gaan uit het gamma van Mister Barish.
In ieder geval onze wel verdiende proficiat aan deze jonge ondernemers in de shop alsook online! Doe ze voort en succes gewenst.
Na enthousiast te zijn geworden voor een nieuwe koffiemachine ben ik gaan rondkijken op het internet. Ik kwam uit bij Mister Barish waar de machine het goedkoopste was. De levertijd van 2 tot 4 weken nam ik op de koop toe. Op mijn vraag of de levertijd 2 of 4 weken zou zijn werd eerlijk gezegd dat het eerder 4 weken zou worden. Inmiddels zijn we al ruim 2 maanden verder. Nog steeds is er geen machine geleverd. Er schijnen problemen te zijn bij de levering van Siemens in verband met de wereldwijde chip-tekorten. Ik wil dit allemaal geloven. Maar er wordt op geen enkele pro-actief meegedacht. Iedere keer als er weer een termijn voorbij is waarin de machine geleverd moet worden blijft het stil. Op het moment dat ik zelf weer contact opneem krijg ik pas een (opnieuw teleurstellende) reactie terug. De vrolijke groeten van Tim voelen steeds minder gemeend en ze komen dan ook echt niet meer over. Ik word er zelf in ieder geval een stuk minder vrolijk van.
De vorige update had het over een levering op 8 maart. Nadat ik weer niets had gehoord zelf maar weer contact opgenomen. Nu horen ze hopelijk eind volgende week meer van Siemens en dan hopen ze dat ze eind van deze maand kunnen gaan leveren. Ik heb echter de hoop opgegeven en heb mijn bestelling geannuleerd. Ik hoop alleen niet dat ze met het geld terugstorten net zo lang gaan wachten.
Ik wil er best begrip voor opbrengen dat door leveringsproblemen een machine later komt. Maar ik ben vooral teleurgesteld door het feit dat ik pas weer een update krijg als ik zelf vraag hoe het staat met de levering als er weer een toegezegde termijn is overschreden.
UPDATE: Op basis van de oplossing door Mister Barish de review aangepast. Ik besef best dat Mister Barish afhankelijk is van Siemens. Wat ik ze nog wel kwalijk neem is dat ze mij niet proactief benaderd hebben. Maar de oplossing waarbij de order per direct is geannuleerd en het geld ook al is teruggestort zorgt ervoor dat het probleem wat dat betreft wel prima is opgelost.

Antwort von misterbarish.com
Ik heb op maandagavond een koffiemachine besteld en kon op woensdag al genieten van een heerlijk versgemalen bakje koffie.
Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden over de verzending.
Kreeg bij de levering nog 2 pakken koffiebonen cadeau.
Altijd spannend om iets duurs te bestellen bij een voor mij onbekend bedrijf maar deze is zeker aan te raden. Super blij met mijn nieuwe machine.

Antwort von misterbarish.com
Mijn ervaring met Mister Barish is in één woord geweldig! Vanaf het moment van bestellen tot leveren word je via email goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces.
Ook de service verdient een dikke pluim. Ik had toevallig de pech om een weliswaar nieuw maar helaas maandagmorgen apparaat te mogen ontvangen. Na contact met Mister Barish (iq Tim) werd er snel en adequaat gehandeld. Ik kon het defecte apparaat terug sturen en er werd direct een nieuw vervangend apparaat naar mij toegestuurd.
Ook de webshop prijzen zijn in vergelijk met andere aanbieders over nagenoeg de gehele linie net even voordeliger.
Kortom, Mister Barish is een super webshop voor alles wat met koffie te maken heeft. Dit gecombineerd met een super service en scherpe prijzen, maakt Mister Barish voor mij een webshop om klant bij te blijven.

Antwort von misterbarish.com
Na wat opstartproblemen, mede veroorzaakt door Siemens, het bedrijf wat gemaakte afspraken niet nakomt, heeft Tim (Misterbarish) ons 100% geholpen om het juiste koffieapparaat te vinden.
Na het nodige mailverkeer heeft hij ons uitgebreid geadviseerd over mogelijke alternatieven. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Jura S8. Tot op heden zijn wij daar uitermate enthousiast over.

Antwort von misterbarish.com
I ordered a SAGE machine on your website a week ago (the website promise a delivery in 1 or 2 days), my order is still pending, and no one answers me by email or phone

Antwort von misterbarish.com
Afgelopen vrijdag bij MisterBarish een nieuwe espresso machine gekocht.
Voor Mister Barish gekozen omdat zij hem voor de beste prijs verkochten.
De deal was eigenlijk bijna te mooi was om waar te zijn.
Omdat ik de winkel niet kende (geen grote naam zoals de twee blauwe electronics reuzen uit NL) vond ik het natuurlijk toch wel een beetje spannend. Want zou voor die prijs mijn machine wel snel genoeg geleverd worden? (Binnen 24 uur hoeft echt niet van mij, maar ik wil er natuurlijk ook geen week op wachten)
En hoe is de service van zo’n kleine (online) winkel? (voor zo ver die bij een online aankoop goed zijn)
Vandaag heb ik mijn aankoop ontvangen en ik kom tot de volgende conclusie:
Ondanks de lage prijs, is de service perfect.
Helaas voor mij had SAGE de verkeerde kleur geleverd aan Mister Barish, daardoor konden zij niet de volgende dag de machine al verzenden.
Hier ontving ik direct een vriendelijke en persoonlijk mail over. Dit vond ik erg fijn. Ik wist direct waar ik aan toe was en had daardoor alle begrip voor de vertraging!
Toen Sage op maandag wel de machine in de juiste kleur had geleverd. Is deze dezelfde dag nog door Mister Barish naar mij verzonden en ontving ik, weer in een persoonlijke mail, de PostNL link om mijn pakketje te volgen.
Daarbij boden ze me ook nog (online) hulp aan, mocht straks het maken van een goede espresso toch moeilijker zijn dan ik dacht.
Al met al voelde deze online aankoop dus aan als een warm bad!
Mister Barish verdiend daarom dus 5sterren!
Bij mijn aankoop bovendien ruim 2kg aan gratis koffie bonen gehad, als de smaken mij daarvan bevallen blijf ik zeker klant!

Antwort von misterbarish.com
Heb hier een mooie nieuwe Jura gekocht: hele fijne winkel van mensen die dit echt met liefde en plezier doen. Nemen uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen (in mijn geval telefonisch), kennen de apparaten ook echt in detail en de after-sales is uitstekend (bij vragen na aankoop staan ze nog steeds met hetzelfde enthousiasme voor je klaar). Snel verstuurd en goed verpakt, echt een aanrader en wat mij betreft een voorbeeld van hoe een “kleine” winkel zich kan onderscheiden.
Ik hebb 2 Sage koffie machines besteld, op de site stond dat ze gewoon leverbaar waren. Maar na 2 dagen kreeg ik mail dat er één niet leverbaar was ( op de site stond dat ze nog op voorraad stonden). Ik heb in overleg een andere kleur genomen maar ook deze is tot heden niet binnen gekomen!! Met een oplossing komen ze ook niet, de schuld ligt bij PostNL??
Is dus de eerste en laatste keer bij MisterBarish
Dank voor je antwoord maar ik heb zelfs nog voorgesteld om de machine op te halen in Ridderkerk maar dat was niet mogelijk omdat hij niet op voorraad was!? Kijk eens vaker op jullie eigen site, daar staat alles weer op voorraad!!

Antwort von misterbarish.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.