Mooie koffiebonen molen aangeschaft via Mister Barista. Kwam leuk verpakt, met persoonlijke groet er bij gesloten aan. Omdat ik had gevraagd welke koffiefilters zij adviseren, hadden zij 2 pakjes koff... Mehr ansehen
Super happy with the service I got from Mister Barista! After placing an order for a new Aeropress, they reached out to me and informed me that their new stock had just come in, and that since I liv... Mehr ansehen
Na 1e ontvangst van een pakket bleek deze niet goed te zijn aangekomen. Mailcontact gehad en foto's gestuurd. Heeft mr barista opnieuw mijn bestelling gestuurd en deze kwam wel goed en heel aan. Fijne... Mehr ansehen
Alles voor de ultieme koffie experience. Mister Barista levert hoogwaardige en betaalbare barista tools, filterkoffie accessoires, koffiebonen en zakelijke cadeaupakketten.
Vrijbroekstraat 16, 2800, Mechelen, Belgien
- info@misterbarista.nl
- misterbarista.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Bodemloze portafilter werkt prima
De Site is overzichtelijk, informatie over producten zijn duidelijk. Product is degelijk en doet waarvoor het gekocht is. Het is even uitzoeken naar de juiste tampering en verdeling van de koffie in de bodemloze porta filter maar daarna liep het mooi met een mooie kleur en straal zoals bedoeld.
Mooi ingepakt en snel geleverd
Mooi ingepakt en snel geleverd. Ik bestel zeker nog bij jullie!
Na 1e ontvangst van een pakket bleek…
Na 1e ontvangst van een pakket bleek deze niet goed te zijn aangekomen. Mailcontact gehad en foto's gestuurd. Heeft mr barista opnieuw mijn bestelling gestuurd en deze kwam wel goed en heel aan. Fijne goede service.
Mooie producten van goede kwaliteit
Mooie producten van goede kwaliteit. Kreeg zelfs een gratis espresso meer bekertje erbij. Erg tevreden over de service en producten!
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel. Ze denken mee bij Mister Barista en reageren snel op vragen.
Alles snel en netjes verzonden.
Goeie kwaliteit
Erg fijne palm tamper om koffie mee te maken. Goedkoper dan van een andere site waar ik keek en het werkt perfect. Bezorging duurde wat langer maar dat kwam door PostNL zelf.
Goede service en snelle levering van de…
Goede service en snelle levering van de producten.
Surprisingly Awesome Experience
Mister Barista has super high quality tools in the Netherlands for the at home coffee enjoyer. Along with an excellent selection of beans and additional tools you might need. Excellent and fast responses and fast shipping times
Mooie webshop
Mooie webshop. Uitstekend klantenservice.
Producten worden goed verpakt en op tijd geleverd.
Heel erg blij met mijn 6-delige barista…
Heel erg blij met mijn 6-delige barista set!
Perfect!!
Zeer klantgericht en bieden producten…
Zeer klantgericht en bieden producten aan voor scherpe prijzen. Heel tevreden!
Snelle levering
Snelle levering, duidelijke communicatie en goede kwaliteit product. Wilde een extra puck voor de 1p filter vd sage. Deze heb ik ontvangen en heel blij mee
Uitmuntende service en kwaliteit
geweldige snelle levering met zelfs een persoonlijke noot. bestelde producten van uitmuntende kwaliteit

Blij verrast!!
Kort na de bestelling werd er gebeld om iets te checken. Pakket werd dezelfde dag nog op de post gedaan. Alles was heel netjes en met zorg verpakt!! Leuk kaartje erbij. Erg enthousiast!