Spire - klinik for graviditetsscanning Bewertungen 1’054

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had a great experience with Spire! We had an NIPT test and were really impressed with Spire. Their ultrasound machine is amazing!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har været en fornøjelse og Pernille formår at skabe tryghed selv i utrygge situat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at få lavet NIPT ifbm. tvillinger og synes det er flot at man oven i købet får en scanning + tilsendt billeder og videoer efterfølgende. Plus 3D, selvom det va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med Pernille! Vi har været til flere scanninger hos hende og hun har alle gange været sød, forklarende og top professionel på mest empatiske vis. Vi har følt os meget trygge... Mehr ansehen

1. Schwangerschaftsbetreuung
  2. Privates Krankenhaus
  3. Examinierter Gesundheits- und Krankenpfleger
  4. Spezialklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er sonografer med mange års erfaring inden for graviditetsscanning og fosterdiagnostik. Vores fokus er at levere scanninger af den højeste kvalitet og skabe det rum, der giver dig den bedste oplevelse i mødet med det barn, der vokser i maven.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had a great experience with Spire

7. April 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Thank you, we are grateful for this lovely review! It was a pleasure to have you.

Det bedste

Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har været en fornøjelse og Pernille formår at skabe tryghed selv i utrygge situationer.
Bedste anbefaling herfra

1. November 2025

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Hvor dejligt at få besøg af jer igen og igen, og STORT tak for rosen🙌

Skønneste klinik

Fint, roligt og smukt sted elsker det lyse vente rum og musikken dertil, der er kaffe, the og koldt vand man kan nyde mens man venter.
Pernille var Sød & kærlig, jeg
Havde min 3årig søn med og vi havde alle en skøn & sjov oplevelse og Pernille var så god til at komme ned på både min søns niveau og stadig meget professionelt. Alt i alt skønt sted.

16. März 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Sikke en dejlig tilbagemelding at få! Tusind tak for besøget, det var superhyggeligt 🫶🏻

Fantastisk oplevelse

Pernille var så imødekommende og grundig. Forklarede fint alt der skulle ske og hvad hun kiggede efter.

Virkelig fantastisk og nærværende oplevelse

12. Februar 2026

Stort tak for anmeldelsen ✨

Kan varmt anbefale spire 🌱

Kan varmt anbefale spire 🌱
Kunne jeg give dem 10 ⭐️ havde jeg gjort det. Vores forløb var mest trygheds scanninger grundet tidligere tab. Pernille Rønne har været helt fantastisk og vi har nydt at komme hos hende. I går havde vi sidste scanning hos spire da min termin nærmer sig, men den gav mig den sidste ro jeg havde brug for. 💚 udover det så er klinikken virkelig fin 🌱

27. Januar 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Tusind tak for de fine ord. Det har været en ære at få lov til at følge jer lidt ad vejen og jeg ønsker jer SÅ meget held og lykke med jeres fine baby🐣♥️

Stor anbefaling

Stor anbefaling.
Et enormt trygt, favnende og professionelt rum. Undersøgelserne er grundige og med plads til spørgsmål og uddybning.

21. Januar 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Vi er super glade for, at kunne være til rådighed. Tak for besøget🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til en tidlig tryghedsscanning

Jeg var til en tidlig tryghedsscanning. Pernille var rigtig flink og besvarede alle mine spørgsmål. Det føltes trygt og godt at være der.

16. Januar 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Mange tak for anmeldelsen, den er vi glade for🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejlig oplevelse hos Pernille…

Rigtig dejlig oplevelse hos Pernille til kønsscanning. Vi fik tilsendt mange billeder og videoer derfra, hvilket var langt over forventningen. Stor anbefaling herfra.

8. Januar 2026

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Tusind tak for de pæne ord!♥️

Highly recommended

We had several scans with Pernille and were completely happy with her. She is welcoming, very thorough and helped us identify an issue early on so that we could handle it at the hospital. Highly recommended.

8. Mai 2025

Thank you, Aimilia.
We really appreciate the feedback 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den bedste oplevelse på…

Vi havde den bedste oplevelse på klinikken. Vi var til kønsscanning hos Pernille, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale at booke tid her!

8. Dezember 2025

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Mange tak for anmeldelsen. Vi er super glade for, at I var tilfredse🥳

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utryg og forjaget scanningsoplevelse

Jeg havde booket en nakkefoldsscanning og skulle i den forbindelse have taget en blodprøve (doubeltest) ugen forinden scanningen. Da jeg møder op, virker sonografen meget travl, og jeg oplever det desværre ikke særligt personligt. Til blodprøve-aftalen siger hun, at hun ønsker at scanne mig for at se, om jeg er langt nok henne i graviditeten. Dette var jeg ikke forberedt på og havde derfor ikke min partner med. Der var desuden kun afsat 10 minutter til blodprøven, og det fremgik ikke af hjemmesiden eller vores mailkorrespondance, at der ville være en scanning her. Jeg var ikke blevet scannet tidligere, og det var naturligvis et stort øjeblik i min første graviditet, som pludselig skulle jages igennem. Da sonografen scanner, siger hun, at der jo er to fostre, og der er tale om tvillinger - og om jeg vidste det. Det var et stort chok og i mine øjne ikke en særlig god levering af nyheden. Herefter fortæller hun, at hun foretrækker ikke at lave scanningen, da det pga. tvillingerne er mere kompliceret og derfor skal gøres på hospitalet. Det gør mig selvfølgelig meget bekymret for, om alt er, som det skal være. Jeg får et nummer på Hvidovre Hospital i hånden og herefter sendt ud af døren med beskeden om, at jeg ikke behøver betale, hvilet selvfølglig er en fin service. Telefonnummeret til Hvidovre, jeg har fået, viser sig efterfølgende ikke at virke.
Desværre kan jeg ikke anbefale klinikken, da min egen oplevelse var utryg og føltes forjaget.

28. Oktober 2025

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Opdatering 3/2-26: Hvis du læser med her, gøres du opmærksom på, at der ikke længere er mulighed for at blive scannet i forbindelse med doubletesten. Det skyldes, at blodprøvetagningen for fremtiden foregår på Glostrup hospital, efter anvisning fra laboratoriet (ikke Spires beslutning).

------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Katja,
Det er altid en god ide at se hvordan det går med gravidteten, før du betaler for en blodprøve, så vi ved, om der er en god grund til at tage den. Så det er en gratis service vi yder. Det er de fleste meget glade for. Jeg vil tilføje, at tanken slet ikke har strejfet mig, at man ikke vil scannes, når men selv lægger sig op på briksen og bliver scannet. Men jeg vil tage til seriøs efterretning, at det er et muligt scenarie. Vi er ikke ude på at genere folk, tværtimod vil vi gerne sikre os, at man kun betaler for noget, hvis det giver mening. Der afsættes 10 minutter til en doubletest inkl scanning, derfor kan man ikke forvente at der bliver brugt lang tid på servicen. Da det viste sig at være tvillinger, blev det ganske rigtigt lidt tidspresset, da det hele tager noget længere tid, end hvis der kun er et foster. Jeg anbefalede dig at få lavet nakkefoldsscanningen på hospitalet, da scanningen indeholder vigtige oplysninger, som det giver mening, at sundhedspersonalet som skal følge dig, har adgang til. Det har de ikke, hvis scanningen foretages hos os. Dette forklarede jeg, og du accepterede det- Det er jo ikke fordi, at jeg nægter dig en scanning, men det er bare min klare anbefaling. Hvis du gerne ville fortsætte processen her, kunne du jo bare have sagt det. Der er på intet tidspunkt blevet meldt ud, at noget var bekymrende eller kompliceret. Det kan man slet ikke vurdere så tidligt.
Jeg beklager hvis der var skrivefejl i telefonnummeret til Hvidovre, men det er nu ret nemt at finde, hvis man bare googler det. Du kunne også med fordel have rettet henvendelse hertil, hvis du havde problemer med at kontakte dem, vi vil altid gerne hjælpe.
Jeg er godt nok overrasket over, at du kan være så utilfreds med at have fået en tvillingescanning og kvalificeret, faglig vurdering helt gratis!
Med venlig hilsen Pernille A

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pernille er så kompetent og sådan et…

Pernille er så kompetent og sådan et behageligt menneske - som i øvrigt gjorde at jeg nemt kunne fortælle om det vi har været igennem uden problemer!
Virkelig fin klinik 🙏🏼

27. November 2025

Kære Signe,
Tusind tak for den fine tilbagemelding og tak for besøget😊❤️

Altid en god oplevelse!

I lørdag fik vi en kønsscanning og igen var det en rigtig god oplevlse. Vi kom første gang på klinikken tilbage i 2023, da vi ventede vores søn. Der fik vi også kønsscanning og senere en 3D scanning. Begge var en super god oplevelse. Jeg vil helt klar anbefalde Spire til andre kommende mødre. Vi har altid fået tryg og god behandling og vil nok gerne komme igen, når nuværende lille bebs er stor nok til 3D scanning 😊

22. November 2025

Tusind tak for rosen🙌
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anmeldes af Min Spire Klinik

En dag der skulle have været fyldt med glæde og begejstring, blev hurtigt ødelagt.

Min partner og jeg havde bestil tid til 3D/4D scanning, af 40 min.

Vi kommer ind til vores scanning, og der startes med at der skal laves nogle mål. Under scanning ser jeg en større mørk cirkel, som jeg spørg ind til. Af dette kom til at starte med en tvivlende svar og der blev scannet videre…
Efter en 5 minutters tid, siger personen at det var en forstørret blære, forstørret mave samt for lidt forstervand.

Dette var en meget bekymrende besked at få, men til dette fik vi svare at “vi skulle ikke være bekymret, men hun var bekymret” og derfor ville hun kontakte hospitalet til videre undersøgelse.

Hun målte vores baby til 2100g hvilket var mere en gennemsnitlig.

Vi fik også af vide, at det var for sent til at fortage en 3D/4D scanning i uge 30, selvom vi havde fået af vide at det skulle bare være efter uge 28. Dette benægter hun at have sagt…

Vi går derfra, efter der kun er blevet brugt 15-20 min på scanning, med et kæmpe hul i maven og enormt kede af det.

Vel vidende om der kunne være noget galt med vores baby, valgte vi at få en scanning mere et andet sted, kun 30 min efter første scanning.

Her blev vi trygt informeret om der intet overhovedet var galt med vores baby, og at vores baby var sund og rask på 1800g.

Efter 2 dage blev vi indkaldt til en ekstra scanning, der sagde nøjagtig det samme som den anden scanning, at intet var galt og vores baby var sund og rask. Der var ingen forstørret mave, ingen forstørret blærer ej eller for lidt forstervand.

Jeg er utrolig frustreret og ked af det, at vi skulle bekymres på denne måde, hvis bare der var blevet brugt lidt længere tid på scanning… som der også var sat tid af til.

Jeg giver 1 stjerne, da dette på ingen måde er okay at byde kommende forældre, som førstegangs fødende, bare generelt nogen.

Jeg ville aldrig anbefale dette sted til andre, da det var en utrolig ubehagelig og skræmmende oplevelse, for noget der skulle have været smukt og glædeligt.

19. Oktober 2025

Kære Sandra,
Mange tak for din tilbagemelding, vi sætter altid stor pris på, at høre hvordan I oplever vores service.

I dit tilfælde var der ganske rigtigt en meget stor blære og ikke ret meget fostervand, hvilket også fremgår tydeligt af de billeder, der blev taget. Det blev i parentes bemærket vurderet, at det kunne være grunden til, at maveomfanget var større end gennemsnittet (og det påvirker vægtskønnet). Blærestørrelse og fostervandsmængde hænger sammen, da det giver en indikation om, at barnet kan tømme sin blære, hvilket er en meget vigtig funktion. Det lyder som om jeres baby fik tømt blæren på vej hen til den anden klinik, og det er jeg super glad for at høre! Det vil også have hjulpet på fostervandsmængden, da fostervand primært består af urin fra barnet.

Når du skriver, at der først kom et 'tvivlende svar', betyder det ikke, at jeg tvivler på mit billede/mine evner, men at jeg bliver nødt til at undersøge tingene lidt grundigere, før jeg kan give en fornuftig vurdering. Derfor kan der gå lidt tid, før der kommer et svar.
Jeg sagde til jer, at der var en lille bekymring, og at vi jo før har set normale forhold hos jeres barn, men at der var indikation for, at en læge vurderede det, og jeg sørgede for at I fik en tid til dette.

Angående dén graviditetsuge du var i ved scanningen, så var der sådan set intet i vejen med dét, så det havde ikke noget med graviditetsugen at gøre, at 3D-scanningen ikke kunne gennemføres. Det var fordi, at der kun var halvt så meget vand som vi ellers ser på dette tidspunkt, og fostervand er af stor vigtighed for billedkvaliteten. Dét var grunden til, at 3D ikke kunne lade sig gøre tilfredsstillende, og derfor betalte I naturligvis heller ikke for en 3D-scanning og derfor tog scanningen heller ikke lige så lang tid som en 3D-scanning vil gøre. Beklager hvis det ikke blev forklaret tydeligt nok. Jeg kan ikke huske, at vi siden har talt om dette, så jeg er i tvivl om hvad du mener med, at jeg benægter at skulle have sagt noget yderligere om dette?

Når man foretager en graviditetsscanning, er det et øjebliksbillede, og vi har nogle kriterier, som vi skal reagere på, og tilbyde at orientere fødestedet, og dén kategori faldt I indenfor. Jeg ville blive meget mere ked af at overse noget, som senere viser sig at være et problem, end at sende jer videre til flere undersøgelser, hvor det så vurderes, at der ikke er noget i vejen. Hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er hverdag for os sonografer og vi er desværre ofte nødt til at gøre kommende forældre bekymrede, da vi jo ikke har barnet fysisk i armene til en 'rigtig' undersøgelse, og derfor må reagere på det, som ultralyden viser os. De fleste gange viser det sig heldigvis at se fint ud, når det undersøges nærmere.

Jeg ønsker jer stort held og lykke med jeres baby og hvis du har brug for at tale med mig, er du meget velkommen til at ringe på 82303013 eller skrive på info@minspire.dk

Med venlig hilsen Pernille A

Professionel og hurtig hjælp

Desværre viste vores scanning i hvad vi troede var 8 + x antal dage at embryonet havde stoppet sin udvikling i 7 + og at det intet hjerteblink var.

Det kom som et kæmpe chok da jeg ingen symptomer har haft på at noget skulle være galt. Det viste sig at være en tilgrundegået graviditet (missed/silent miscarriage)

Klinikken var professionelle og rolige og forstående hele vejen igennem processen og sikrede sig god tid til at scanne og lade det synke ind for mig at der ganske rigtigt ikke var noget hjerte at se.

Efter dette blev vi holdt i hånden hele vejen og klinikken sørgede for at vi fik en hospitals tid allerede dagen efter, vi skulle intet gøre selv andet end at møde op dagen efter

Det var en helt vild stor hjælp når man står midt i det største chok og en enorm dyb sorg.

Jeg kan klart anbefale denne klinik . For selv hvis ting ikke går som forventet bliver du holdt i hånden hele vejen 🫶🏻.

Tak for jeres støtte og hjælp og for at hjælpe mig med at tage beslutninger jeg slet ikke kunne finde ud af at tage i øjeblikket.

23. Oktober 2025

Kære Tanya,
Du skal have SÅ mange tak for at finde overskuddet frem til at skrive denne anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at få at vide, at man kan have en 'god' oplevelse hos os selvom beskeden er hård♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thank you for this sweet experience!

The specialist was very smiley and sweet and you could ask anything you are worried about.

Thank you for this amazing experience 😊

See you again!

25. Oktober 2025

Thank you Eleni🙌
Looking forward to seeing you again!

Thorough and sweet

Lovely clinic. Pernille is very thorough and attentive. I could get both detailed ultrasound with a detailed explanation from Pernille and also super nice baby portraits😊👍

29. September 2025

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Thank you, I really appreciate you feedback🙌

God oplevelse hos SPIRE <3

Vi havde en rigtig god tryghedsscanning hos Pernille. Hun var super sød og professionel. Klinikken ligger meget centralt, tæt på Frederiksberg centeret.

17. September 2025

Antwort von Spire - klinik for graviditetsscanning

Tusind tak for den søde anmeldelse, og tak for besøget🫶🏻

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr