Dette er uden tvivl det bedste sted at få foretaget en scanning. Annette, som udfører scanningen, skaber en helt særlig tryghed og giver den bedste behandling og den mest behagelige oplevelse. De... Mehr ansehen
Spar din research og book hos Anette!!😁 Vi har haft flere scanninger (tryghedsscanninger, kønsscanning og 3D scanning) hos Anette og jeg vil UDEN AT TØVE anbefale hende til alle 🩷 Anette t... Mehr ansehen
- Schwangerschaftsbetreuung
- Kinderwunschklinik
- Geschäft für Umstandsmode
- Medizinisches Zentrum für bildgebende Diagnostik
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Din Scanningsjordemoder er det vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for at din graviditet forløber, som den skal. Det gør vi igennem scanninger, NIPT og NIFTY test samt gennem personlige konsultationer, som passer præcist til dit behov. Med høj faglighed, den bedste og nyeste teknologi indenfor scanningsudstyr samt grundigt kendskab til alle former for graviditeter, tilbyder vi dig de bedste scanninger, tests og konsultationer igennem hele graviditet
Sluseholmen 17, 2450, København SV, Dänemark
- anette@dinscanningsjordemoder.dk
- dinscanningsjordemoder.dk
Bare det bedste for mor og baby😀
Dette er det bedste sted for en scanning☺️ jeg har været der tre gange. Anette er professionel samtidig med, at hun er nærværende, og jeg følte, at både jeg og baby var i trygge hænder. Nemt at bestille tid til scanning og selve klinikken ligger tæt op ad metro.
Verdens BEDSTE jordmoder!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har prøvet at skrive så kort og præcist men det er svært med så mange gode oplevelser & minder. Så der kunne sagtens stå meget mere😃
Vi var til tre scanninger hos Anette med vores første barn i 2024. Nu hvor vi venter en lillebror, var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle tilbage. I denne graviditet har vi også været til tre scanninger (3D/4D scanning). Et dejligt sted, nemt at komme til og masser af plads i P-kælderen. Men det bedste er Anette, som til hver scanning har givet sig god tid, har været nærværende, lyttende og har været god til at forklare de forskellige ting. Vi har været trygge hver gang (og er hver gang gået trygge derfra). Vi ved, vi skal have vores sidste barn, så det var også trist at vide, vi ikke kommer igen - i hvert fald ikke med vores barn😅 Men vi anbefaler selvfølgelig venner, familie, kollegaer osv. at vælge 'Din Scanningsjordemoder'.
Vi vil rigtig gerne sige TUSIND TAK! Tak fordi du er så god til dit arbejde og er, som du er🥰
Vi er kede af, at det ikke er dig, der kommer til at tage imod lillebror, for du skaber en masse ro og tryghed🥰
Den absolut bedste scanningsoplevelse!
Jeg har været gravid tre gange, og har dermed en del scanningen bag mig. Aldrig har jeg oplevet en scanningsoplevelse så nærværende, rolig og tryg. Det var en kønsscanning, og selvom det kan være hurtigt overstået med at få kønnet at vide, så tog Anette sig så god tid til at gennemscanning baby. Vi fik meget mere ud af det, end det vi kom for. TAK for en god oplevelse - jeg har ikke en finger at sætte på det. KÆMPE anbefaling herfra 😊
En tryg, professionel og hjertevarm scanningsoplevelse
Det er anden gang, jeg vælger dette sted, og jeg vil til enhver tid anbefale det til alle gravide. Man kan tydeligt mærke, at Annette elsker sit arbejde og virkelig brænder for både at se og dele alle de gode nyheder. Hun tog sig god tid, gennemgik alt grundigt og gav endda lidt ekstra med på vejen 😍
Oplevelsen overgår alle forventninger. Man går derfra med ro i maven, en dejlig følelse i kroppen og smukke billeder – en oplevelse, der varmt kan anbefales.
Anette var noget af det sødeste
Anette var noget af det sødeste. Vi kom for at få lavet en trivsels skanning, men enten med en hel bunke 3-D billeder af vores lille pige. Det var så fed og en uventede oplevelse for os. Anette var så sød og fortalte igennem skanningen hvad hun så og kiggede efter. Kæmpe anbefaling herfra! ❤️
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Spar din research og book hos Anette!!😁
Anette tager sig god tid til at forklare, fortælle og gå i dybden med hvad man ser under scanningerne, hvilket gør det både trygt og spændende at få foretaget sine scanninger 🩷
Hun stiller sig til rådighed for spørgsmål man måtte have efter, og man føler sig alt i alt bare godt taget i hånden.
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe anbefaling…
Var inde til en kønsscanning og havde den absolut bedste oplevelse. Vi havde en følelse af grundighed og tid til os, hvilket var super rart. Kan klart anbefale Anette🙏🏼⭐️
Absolut bedste oplevelse hos Anette!
Absolut bedste oplevelse hos Anette!
Vi kom indledningsvist forbi Anette grundet en akut bekymring for graviditetens tidlige forløb. Allerede fra første gang havde Anette en beroligende og professionel håndtering som gjorde, at vi kom igen og igen. Alt fra tryghedsscanning, kønscanning og 3D scanning er blevet gjort hos hende, og vi har været så glade for alle besøgene hos Anette.
Hun har bidraget til positive oplevelser i løbet af graviditeten, og det er med garanti, at hun vil være vores valg igen, når der kommer en efternøler.
Af hjertet tak!
Verdens bedste Jordemoder❤️
Hvis du skal til scanning, så er der ingen tvivl om at du skal tage til Anette🙏🏼
Anette er jordens sødeste, mest behagelige og kompetente jordemoder!
Jeg har igennem min graviditet i 24’ besøgt Anette et hav af gange. Både til tryghedscanninger, 3D scanning og tilvækstscanning.
Anette er så god til at fortælle om hvad vi kigger på og guide en hvis man har spørgsmål eller små bekymringer. Jeg har altid været tryg i Anettes hænder!
Jeg kan absolut kun anbefale at besøge hende i hendes klinik❤️
Anette er utrolig sød og meget…
Anette er utrolig sød og meget behagelig. Hun er både dygtig og grundig i sine forklaringer, så man føler sig helt tryg i hendes hænder. Jeg kan varmt anbefale hende og vil uden tvivl booke hende igen, når vi får barn nummer.
Fantastisk og tryg oplevelse
Fantastisk og tryg oplevelse. Anette tog sig god tid og forklarede grundigt. Vil helt sikkert anbefale Anette og ville 100% booke tid hos hende en anden gang.
Anette er fantastisk og professionel
Anette er fantastisk, super sød, imødekommende og professionel
Mange tak for oplevelsen
Jeg giver mine varmeste anbefalinger…
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Anette hos Din Scanningsjordemoder. Jeg har været flere steder før, men efter mit første besøg hos Anette vidste jeg med det samme, at jeg ikke ville gå andre steder hen. Hun tager sig altid god tid til at forklare, er utrolig fleksibel og ikke mindst utroligt behagelig og tryg at være hos. Det er tydeligt at mærke, hvor dygtig hun er, og hvor meget hun brænder for det, hun laver. Det har gjort hele forskellen for mig at have Anette ved min side på en rejse, som har været præget af flere tab og en efterfølgende konstant frygt for at miste. Nu sidder jeg med resultatet i hænderne – en lille pige på 14 dage – og jeg er evigt taknemmelig for den ro Anette har givet mig undervejs💗
De bedste og tryggeste oplevelser
De bedste og tryggeste oplevelser! Jeg er kommet hos Anette gennem hele min graviditet. Hun formår virkelig at gøre alle scanninger til de bedste oplevelser. Kæmpe anbefaling! ❤️
Så fantastisk service
Så fantastisk service! Vi fandt ud af at jeg ikke var kommet så langt som vi troede til at starte med, og derfor inviterede Anette os til at komme tilbage senere til en ny scanning, helt uden betaling!
Anette er nærværende, rolig og behagelig. Hun har tydeligvis en hel masse erfaring, og vil dig det bedste!
Vil klart anbefale Din Scanningsjordemoder
Fantastisk tryghed
Kan kun anbefale Din Scanningsjordemoder, der gjorde oplevelsen under trivselsscanning helt tryg. Der var tid og plads til at spørge, se og fortælle.
Vi kommer kun til at gøre brug af Anette til fremtidige scanninger.
Omsorgsfuld og tillidsskabende
Annette er meget omsorgsfuld, tålmodig og forklarende. Vi har en forfærdelig fertilitetshistorik, men hun formåede at gøre os trygge både ved Nifty og efterfølgende 3D scanninger. Udstyr er af god kvalitet ift mange andre steder. Kan varmt anbefale Annette.
Super services
Super services! Kan kun anbefale Anette. Hun tager sig tid til at forklare og vise og er virkelig sød.
Anette er den bedste !
Anette er den bedste !
Vi har været hos Anette til tidlig scanning hvor hun fandt ud af vi ventede enæggede tvillinger hvilket var meget overvældende, da vi slet ikke havde regnet med det. Anette gav mig et kæmpe kram og lod mig være i alle de følelser der opstår, når man pludselig finder ud af der kommer to på en gang, og man er førstegangs fødende. Derefter har vi været til kønsscanning hvor Anette kunne fortælle vi venter to sunde og raske drenge og til sidst 3D/4D scanning hvor Anette var så sød at give os to ekstra gange uden beregning, da drengene lå forkert og var svære at se på scanningerne. Anette er professionel og virkelig god til at skabe et trygt og rart rum, og hun har altid sagt man bare skulle ringe ved det mindste hvilket har været virkelig rart. Så vi kan kun anbefale Anette til alle ❤️
Kan varmt anbefale Annette
Kan varmt anbefale Annette. Ikke nok med, at der er ingen tvivl om, at hun er dygtig til sit arbejde, er hun også rigtig rar, empatisk og rolig. Kvaliteter der er guld værd når man står i en meget sårbar situation som denne.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.