minetilbud.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plejede at være en fantastisk side, nu skal man pludselig downloade en app, for at bruge den... Der er RIGELIGT med apps som man er nødt til at have og en app til tilbud er IKKE et must have og derf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er så ringe man skal bruge deres elendige app nu. Det fungerede meget bedre på hjemmesiden før. Boycotter dette ubrugelige produkt nu.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er virkelig ærgerligt at man ikke kan målrette sin søgning mere. F.eks. fløde: nu kommer både flødekartofler flødeost osv. frem. Under æg kommer selv æggekogere med. Øv Jeg kan heller ikke læn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor kan man nu kun se og søge tilbud, hvis man installerer en app på sin telefon? Jeg sidder aldrig og kigger tilbudsaviser igennem på min telefon, det gør jeg på computeren. Trist udvikling, me... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er længe blevet bombaderet med div

Er længe blevet bombaderet med div. tilbud/junk mails, og har flere gange bedt om at blive slettet fra deres register. Det var først da jeg stillede spørgsmål til om den fulgte den nye persondatalov, samt hvor de havde min accept fra, at de handlede. Nu har jeg sjovt nok ikke modtaget noget siden.

4. Juli 2018

Hej Michael

Jeg beklager mange gange at det tog lidt tid og der skulle flere henvendelser til før mails fra os blev slettet hos dig.

- Fejlen som gjorde at du modtog mails selvom du var blevet frameldt dem, er rettet nu og jeg er glad for du ikke modtager flere mails..

Igen så beklager jeg mange gange!

Ha en dejlig sommer / Liselotte

Plattenslager...

Interessante vilkår jeg skal acceptere.
For at undgå unødvendige reklamer i min postkasse skal jeg udlevere mit privatliv, acceptere at samme privatliv sælges og deles med hvem der har lyst til at betale og jeg skal acceptere reklamer i alle mulige virtuelle former.
Minetilbud.dk er tæt på at være definitionen på Plattenslager…

”Jeg accepterer minetilbud.dk’s vilkår og at FK (FK Distribution A/S)
a) via cookies og oplysninger fra mig indsamler data om mig, fx køn, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og aktiviteter mv.
b) bruger dataene til at lave en profil af mig, til målrettet markedsføring og kundekategorisering og
c) deler dataene med annoncører og DMP platforme mhp., at jeg kan blive kontaktet af FK og annoncørerne via e-mail, tlf. sms, notifikationer, push-beskeder, bannere, minetilbud appen, Facebook og andre sociale medier, breve og omdelt materiale med information, konkurrencer, analyser, markedsføring, reklamedistribution af produkter fra FK og annoncørerne. Annoncørerne, produkterne og DMP platformene kan variere, men altid ses på minetilbud.dk. FK må bruge mit samtykke til at orientere mig om nye annoncører, platforme, produkter eller kontaktformer, og også til at spørge mig, om jeg ønsker at udvide mit samtykke.”

23. Juni 2018

Hej Bo.

Jeg beklager meget, at du har den holdning - det er du selvfølgelig i din gode ret til.
Det jeg kan fortælle om det er, at vilkårene ikke har ændret sig, fra den første indmeldelse i systemet og til nu. Det er stadig det samme, og man vil ikke blive kontaktet mere end ellers - forskellen på det er, at det nu er synliggjort for forbrugerne.

Hvis du ikke ønsker denne ordning, så skriv endelig til kontakt@minetilbud.dk og så skal vi sørge for, at du bliver udmeldt.

Hav en god dag.

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner

Mest elendige service nogensinde. Tilmeldte os for 1 år siden. Har ALDRIG modtaget reklamer, og har endda skrevet og snakke med dem om det ikke mindre end 3 gange hvor de ville tage fat i buddet eller hvad end problemet er.

Det må være det mest inkompetente "produkt" jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.

15. Juni 2018

Hej Thomas,

Jeg er da rigtig ked af at høre, at du har så dårlig en oplevelse med vores system.

Vil du ikke prøve, at sende din adresse samt postnummer til mig på kontakt@fk.dk - så skal jeg gå ind og undersøge sagen, og se, om jeg ikke kan finde en løsning på det hele.

God dag til dig :0)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne her app burde skrottes med det…

Denne her app burde skrottes med det samme! Den er en stor bunke @#&%!

9. Juni 2018

Hej Mads.

Tak for din feedback.

Jeg beklager at det er en dårlig oplevelse for dig, at benytte appen. Du må meget gerne skrive til os på kontakt@minetilbud.dk og uddybe hvad problemet er, så skal vi se om det ikke er noget vi kan hjælpe med.

Hav en god dag.

Fejl leverancer

Vi har i den sidste tid fået et hav af reklamer vi har frameldt, og for at vi ikke skal se hvor de burde have været afleveret, er buddet begyndt at rive adressen af omslage. Det er et utroligt resurse spild. Hvis ikke et bliver bedre skal vi slet ikke have reklamer.

27. April 2018

Hej Grethe

Denne omdeling er selvfølgelig slet ikke ok!

Jeg håber meget du vil sende mig din adresse så vi kan gøre noget ved det - og meget gerne på min mail: kontakt@minetilbud.dk - att. Liselotte - så skal jeg nok sørge for det kommer videre til vedkommende som er chef for omdeleren.

På forhånd tak for hjælpen

Surt personale

Blev ringet op af en sælger som presenterede sig spurgte om jeg var mig det bekræftede jeg og spurgte hvad hun ville så smed hun røret på stort tak til Sofie og hendes strålende humør

19. April 2018

Hej Ivan

Det lyder meget mystisk og ubeklageligt - sådan skal der ikke ringes op til nogle! Jeg får det undersøgt nærmere og beklager rigtig mange gange.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De virker dårligt og er tit ude af drift

17. April 2018

Hej Rie

Jeg beklager du mener at vores hjemmeside virker dårligt - jeg håber du vil skrive til mig hvis jeg skal hjælpe med noget. - Min mail er: kontakt@minetilbud.dk

Ha en dejlig dag / Liselotte

Jeg modtager stadig reklamer

Jeg modtager stadig reklamer fra Super Brugsen, Kvickly, Fakta - og nu også Irma - selvom ‘NEJ TAK’ har siddet på postkassen siden november 2017, og selvom jeg siden februar har skrevet til jer tre gange for at få omdelingen stoppet. Jeg vil IKKE have reklamer! Jeg har for længe siden tilmeldt mig ‘NEJ TAK’, skiltet sider på postkassen, og alligevel modtager jeg flere gange ugentlig uønskede reklamer adresseret til mig. Omdeleren vil ikke tage dem med igen, jeg vil som sagt IKKE have dem. Det er nu tredje gang jeg skriver til jer, omdelingen skal stoppes NU - ellers må jeg kontakte Forbrugerrådet.

5. April 2018

Hej Louise

Det kan tyde på at beskeden til COOP om du ikke ønsker deres reklamer mere IKKE er gået igennem - dette vil jeg meget gerne hjælpe dig med - så jeg håber du vil sende mig din adresse på min mail: kontakt@minetilbud.dk - så sørger jeg for de får beskeden igen.

Vi omdeler deres reklamer efter adresser vi modtager fra dem.

Chikane

Ufatteligt, at det kan være så svært at forstå, at man ikke gider modtage nogen som helst former for reklamer. Hverken trykt eller digitalt. Utroligt nogen gider lade sig beskæftige med den form for chikane.

23. März 2018

Hej Olai

Vi skal selvfølgelig ikke omdele reklamer til dig hvis du gennem Postnord har frabedt dig alle reklamer - dog kan der stadigvæk godt komme adresseret tryksager hos dig som vi skal omdele for andre..

Jeg vil meget gerne hjælpe dig og jeg håber du sende mig din adresse på kontakt@minetilbud.dk så kan vi sammen finde hoved og hale i det hele.

Sløseri og elendig kundeservice hos Mine Tilbud

Efter min kære nabo døde i november, har Mine Tilbud fortsat med at omdele reklamer til huset, der står tomt og er forsynet med et kæmpe TIL SALG skilt. Alligevel har Mine Tilbud fortsat omdelingen.
Da postkassen forlængst er fyldt, bliver reklamerne smidt forskellige steder, hvorefter jeg kan feje dem sammen, så fortovet ser ordentligt ud.
Jeg har henvendt mig til Kundeservice hos Mine tilbud og har de sidste par uger været i kontakt med kvalitetsafdelingen, teknisk hjælp og reklamationsafdelingen. Her blev jeg henvist fra den ene til den anden afdeling, uden omdelingen er ophørt! Utroligt at man ikke kommunikerer internt i det tvivlsomme foretagende! Efter knap 14 dage flyder reklamerne stadig på fortovet.
Det er noget svineri og ikke godt nok, spild af papir og unødig brug af CO2.
Har forlængst sagt nej til at få alt det møg i min postkasse!

20. März 2018

Hej Morten

Desværre er det ikke altid vi får informationer om en bortgang før naboer eller f.eks familie henvender sig til os og bér om og få stoppet reklamerne der er bestilt på minetilbud.dk - derfor kan en det tage et stykke tid før de bestilte reklamer stopper - når vi så får besked på det tager det 2-3 uger før omdelingen og pakningen af de ønskede reklamer ophører.

Jeg håber du vil skrive adressen det drejer sig om på min mail: kontakt@minetilbud.dk - så kan jeg undersøge det hele nærmere

Fk distribution

Har siden Januar ikke fået leveret Fakta og Irma tilbudsaviser. Selvom jeg er tilmeldt Har lavet reklamation og været i kontakt og sjovt kundeservice siger de kun udkommer en gang om måneden Der ikke styr på noget som helst

17. März 2018

Hej Dan

Jeg beklager hvis du har fået oplyst at deres reklame kun udkommer 1 gang om måneden - dette gør de selvfølgelig ikke..

Jeg beklager også hvis du ikke modtager dine valgte reklamer - men jeg er glad for du gør os opmærksomme på den manglende omdeling hos dig - så har vi en chance for og rette op på det og lave fremadrettet kontrol på omdelingen hos dig - så gi endelig lyd fra dig hvis der er uregelmæssigheder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været afmeldt i en årrække

Har været afmeldt i en årrække. Modtog pludseligt en fuld postkasse.
Skiltet på min postkasse er tydeligt, så vil er med andre ord ofre for fysisk spam.

15. März 2018

Hej Klaus

Jeg vil meget gerne undersøge nærmere hvad der er sket - Men da jeg ikke har din adresse i dette opslag, håber jeg du vil sende mig en mail på: kontakt@minetilbud.dk - meget gerne Att. Liselotte - så kan jeg undersøge til bunds er du korrekt registreret til nej tak gennem Postnord, og har du ikke valgt reklamer gennem minetilbud.dk - skal du selvfølgelig ikke modtage nogle reklamer.

På forhånd tak for hjælpen / Liselotte

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtager IGEN uønskede reklamer!

Jeg har nu i flere omgange kontaktet mine-tilbud, for at slippe for at modtage reklamer jeg heller aldrig har tilmeldt mig.
Nu har der faktisk været nogle måneder hvor jeg har været fri, men nu er det startet igen.
Jeg ved ikke om det er et bevidst forsøg på at øge antallet af kunder, eller de bare ikke har styr på tingene.
Jeg mistænker at det er det første.

9. März 2018

Hej Gert

Jeg vil meget gerne undersøge det nærmere - for hvis der kommer reklamer til dig i et omslag fra minetilbud.dk - så er det enten bestilte reklamer fra vores hjemmeside, eller det kan være en adresseret tryksag du modtager - altså noget vi skal omdele for andre.?

Jeg håber du vil sende mig din adresse på min mail: kontakt@minetilbud.dk - gerne att.: Liselotte - så kan jeg undersøge og hjælpe dig.

Uberegenlige

Man kan aldrig være sikker på at få de reklamer som man har bestemt sig for. Udbringningen er under al kritik.

28. Januar 2018

Hej Uffec

Jeg beklager hvis du ikke modtager dine reklamer - det skal du selvfølgelig hver uge - jeg håber du melder det ind til vores reklamationsafdeling på tlf. 7010 4000 så kan rette op på omdelingen hos dig- og de vil samtidig lave fremadrettet kontrol på omdelingen hos dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde afmeldt reklamer ved post nord og …

Havde afmeldt reklamer ved post nord og var inde på mine tilbud for at læse dem digitalt. Har sagt hvilke reklamer jeg vil se derinde.og har så "åbenbart" uden jeg ved det tilmeldt mig at modtage ALLE reklamer i postkassen igen. - på trods af alle i blokken (5 andre) også modtager alle reklamer selvom de er tilmeldt nej tak reklamer. Synes alternativer til papirformer er geniale da det skåner miljø og sådan en omgang reklamer fylder snart hele postkassen op. Men når det er på de her vilkår kan det klart IKKE anbefales. Så foretrækkes det helt sikkert at gå ind på HVER side hvor jeg vil se en reklame fra digitalt, fremfor mine tilbud hvor man tilmelder sig ting man ikke er klar over.

23. Januar 2018

Hej Samantha

Vi kan ikke tilmelde dig vores ordning med en skræddersyet reklamepakke uden du selv gør det - når du opretter dig til en pakke på minetilbud.dk sender vi et link til den mail du har tastet ind for du selv skal bekræfte din tilmelding - så fordi du læser reklamer digitalt på minetilbud.dk - bliver du ikke oprettet....

Jeg vil meget gerne se hvad der foregår og jeg håber du vil sende mig en mail på: kontakt@minetilbud.dk med din adresse - så kan jeg se hvad der er sket.

- Du må meget gerne skrive Att. Liselotte - så napper jeg den med det samme du sender..

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Modtager tilbud som jeg har afmeldt for længst

Efter at have læst anmeldelserne her, er det gået op for mig, at det faktisk er positivt at jeg modtager tilbudsaviser fast hver uge.
Problemet er dog bare, at det er tilbud, jeg har afmeldt for et halvt år siden. Jeg har oprettet en reklamation vedr. problemet. Det håber jeg minetilbud.dk vil melde tilbage på!

4. Januar 2018

Hej Laura

Dejligt og høre du er glad for vores ordning med en skræddersyet reklamepakke.

Skal jeg følge op på noget, er du meget velkommen til og skrive igen på min mail: kontakt@minetilbud.dk - og gerne Att. Liselotte - så tager jeg mig af det.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg oplever 8 ud af 10 gange at jeres …

Jeg oplever 8 ud af 10 gange at jeres app ikke kan loade eller at appen crasher når den endelig er loadet eller imens. Det er mega irriterende og gør helt sikkert at jeg vælger en helt almindelig avis.
Super ærgeligt fordi ideen er god nok, men det virker ikke ordenligt.

28. Dezember 2017

Unable to opt-out.

Unable to opt-out.
Used their webpage, their app, complained by email -- they promised me to remove my address. My mailbox has the official "r Ella me nej tak", yet my mailbox is full again today.

21. Dezember 2017

Hi Marius

Its not okay - I hope that you will send me your adresse to my email: kontakt@minetilbud.dk - please write to me that we have "spoken" on TrustPilot.

Have a nice day - Liselotte

Ingen leverancer

Tror vi er på 5 uge nu, hvor vi ikke har modtaget reklamerne. Sendte en reklamation men har desværre ikke hørt fra jer.

6. Dezember 2017

Hej Terkel

Jeg beklager du ikke modtager dine reklamer - jeg vil anbefale dig og kontakte vores reklamationsafdleing igen på tlf. 7010 4000 og få oprettet en reklamation på den manglende omdeling (igen) - de vil så lave fremadrettet kontrol på omdelingen hos dig.

Glædelig Jul / Liselotte

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har nu på 6.uge ikke modtaget reklamer …

Har nu på 6.uge ikke modtaget reklamer eller Weekendavisen. Har ringet og skrevet . Det er det samme svar hver gang, nemlig at de vil undersøge det !!!!
Jeg venter stadig spændt på,hvornår de får styr på det,for det er der bestemt ikke endnu !!!!

Venligst Lone Eiring

12. November 2017

Hej Lone

Det er slet ikke ok at du ikke modtager dine reklamer og jeg håber du vil kontakte vores reklamationsafdeling igen og sige det stadigvæk ikke virker - den eneste måde de kan vide problemet stadigvæk er der - er når du vil melde det ind.

Jeg beklager ulejligheden og bøvlet.

/Liselotte

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr