minetilbud.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plejede at være en fantastisk side, nu skal man pludselig downloade en app, for at bruge den... Der er RIGELIGT med apps som man er nødt til at have og en app til tilbud er IKKE et must have og derf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er så ringe man skal bruge deres elendige app nu. Det fungerede meget bedre på hjemmesiden før. Boycotter dette ubrugelige produkt nu.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er virkelig ærgerligt at man ikke kan målrette sin søgning mere. F.eks. fløde: nu kommer både flødekartofler flødeost osv. frem. Under æg kommer selv æggekogere med. Øv Jeg kan heller ikke læn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor kan man nu kun se og søge tilbud, hvis man installerer en app på sin telefon? Jeg sidder aldrig og kigger tilbudsaviser igennem på min telefon, det gør jeg på computeren. Trist udvikling, me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da jeg efterhånden kun læser 2-3 af de…

Da jeg efterhånden kun læser 2-3 af de reklamer jeg modtager, så tænkte jeg, at jeg ville tilmelde mig minetilbud.dk´s NejTak+, så jeg kun modtager reklamer fra dem jeg ønsker, men det kræver, at jeg siger Ja tak til at alle annoncører må kontakte mig pr. mail, tlf, sms i tide og utide, uden at jeg kan frabede mig dette.

Så derfor får minetilbud.dk kun 1 stjerne. Jeg vil ikke framelde mig skriftlige reklamer imod at blive spammet med telefonopkald fra sælgere, sms´er og bunker af spam mails.

01.04.2020 12:55 Liselotte: Vil du så venligst forklare dette: "at jeg kan blive kontaktet af FK og annoncørerne via e-mail, tlf. sms, notifikationer, push-beskeder, bannere, minetilbud appen, Facebook og andre sociale medier, breve og omdelt materiale med information, konkurrencer, analyser, markedsføring, reklamedistribution af produkter fra FK og annoncørerne". Heri står der direkte "at jeg kan blive kontaktet af FK og annoncørerne" etc må kontakte mig.

1. April 2020

Hej Brian

Jeg beklager du ikke vil/kan acceptere vores vilkår og betingelser for og være med i den gratis ordning som hedder NejTak+. Til info så vil du ikke blive kontaktet af andre end minetilbud - du vil ikke direkte blive kontaktet af f.eks en butik - det hele går gennem os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

våde reklamer

Får mine reklamer nogle gange, altså ikk hver uge, hvilket er underligt. Derudover så når de ankommer, så kan omdeleren ikke finde ud af at putte den i postkassen, så reklamerne bliver både våde og bliver blæst væk. Og at klage hjælper ikke for det sker stadig og det er ikke okay...

16. Februar 2020

Hej Stephanie

Tak for din henvendelse.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med selve omdelingen af reklamer og evt. gratis aviser.
- men du er meget velkommen til og kontakte vores reklamationsafdeling på tlf. 7010 4000 så kan de hjælpe dig. - De sidder klar på telefonen Mandag til Fredag fra kl. 8.30.
Du kan også sende dem en mail på: kvalitetost@fk.dk eller indgive en reklamation her:

Hav en dejlig Mandag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stor fejl

Mine tilbud er vældig godt, man får næsten kun de reklamer man selv vælger, og så har de et tilbud om, at når du tager på ferie, så kan du pause dine reklamer.
MEN !!! - Du kan ikke have mere end 5 uger afmeldt NejTak+ , og det er fra maj til maj.
Hvad tænker de på ? - Må vi ikke holde ferie mere de 5 uger ?
Nu rejser vi på ferie igen i 4 uger, og vores reklamer gider de ikke bringe til vores dør og postkasse, men de aflevere dem i et rør 200 meter fra vores bolig, så alle disse reklamer kommer så til at flyde i naturen.
Så meget for miljøet hos MINE TILBUD- Reklamer NejTak+
Det er for dårligt, få det rettet, inkl. levering i postkasse, så 5 stjerner herfra !

Jeg siger tak for svaret, selv om det ikke hjælper nu.
Ros og flere stjerner når i får styr på flere uger at holde ferie for reklamer i !

5. Februar 2020

Hej Asbjørn

At man kan sætte sine udvalgte reklamer på ferie er et tilbud vi giver vores NejTak+ husstande og ud fra et gennemsnit, er det valgt at det er 5 uger man kan sætte sine udvalgte reklamer på ferie.
Det ligger på tegnebrættet om dette skal ændres så det måske kan blive flere uger - men jeg kan ikke love dig dette bliver muligt lige nu - men der bliver kigget på det, da flere har ønsket og kan sætte sine reklamer på ferie i længere tid.

Jeg kan desværre ikke udtale mig om selve omdelingen og hvor det leveres da det er FK Distribution som står for dette - jeg beklager.

Go ferie når du når dertil.

Sikket en skod hjemmeside

Sikket en skod hjemmeside, det er ikke til at finde rundt. Finder man et godt tilbud er det ikke til at finde ud af hvor man kan købe det henne. Ingen information what so ever. Kan selvfølgelig være at jeg gør det forkert, men så kan man vel for faen da sætte hjemmesiden op bedre.. Det er en ommer.

26. Januar 2020

Hej Christian

Jeg er ked af og høre du ikke mener vores hjemmeside minetilbud.dk kan hjælpe dig.
Nu kan jeg ikke ud fra det du skriver her præcist se hvordan jeg kan hjælpe - så jeg håber du vil sende mig en mail hvis jeg skal hjælpe dig med noget eller forklare nærmere hvordan hjemmesiden virker.
Vi har flere ting du kan gøre via os - læse reklamer online, lave lister, bestille NejTak+ som er en skræddersyet reklamepakke m.m.

Min mail er: kontakt@minetilbud.dk hvis jeg skal hjælpe dig. - Jeg håber og høre fra dig.

Ha en dejlig dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomhedens omdelere er tydeligvis…

Virksomhedens omdelere er tydeligvis ikke "opdraget" til at respektere et Nej tak!!! Helt skidt bliver det så når der også afleveres til en anden lejlighed i min postkasse. Fy for en skidt moral!

12. Dezember 2019

Hej Leif

Jeg beklager ulejligheden mange gange.

Hav en god dag og Glædelig Jul.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det!
Mage til inkompetence skal man virkelig lede længe efter. Aldrig har jeg skulle klage over noget så længe!!
Vi har i over 1 år boet i vores hus, hvor vi fra starten af har haft Nej Tak til reklamer og aviser. Vi har på intet tidspunkt tilmeldt os nogle former for reklamer, så postkassen skulle gerne være tom, men nej. Hver evige eneste uge bliver der leveret den ene reklame efter den anden. Jeg har det seneste år klaget over dette til Minetilbud.dk, uden held. Tror efterhånden jeg er på min 4. eller 5. henvendelse.
Første gang de svarer, skriver de at de nok skal sørge for at alt bliver afmeldt, da det stadig ikke er sket 1 måned senere (de lover det sker inden for 2-3 uger), svarer jeg tilbage på deres mail, og der er det standard at de fraskriver sig et hvert ansvar og i stedet henviser til FK Distribution til trods for at der på omslaget med reklamer henvises til deres kontaktmail.
Det er simpelthen så meget op ad bakke og en kamp at få afmeldt reklamer! Jeg håber virkelig at der bliver plantet en masse træer fra minetilbud.dk som kompensation for al det papir vi, som ikke ønsker reklamer, modtager!

17. November 2019

Hej Anina

Jeg beklager den oplevelse du har af os ved minetilbud.dk - jeg har tjekket i de mails du har sendt til os og hvor vi svarer dig at din adresse ikke er tilmeldt vores ordning med udvalgte reklamer, så derfor henviser vi dig til FK Distribution som kan hjælpe med og stoppe de reklamer som kommer hos dig pt. De reklamer er nemlig ikke bestilt gennem os men direkte i butikkerne og derfor skal din adresse gennem dem.
Jeg har kontaktet FK Distribution d.d. og har bedt dem fjerne din adresse på ALT hvad der kan ligge af bestilte reklamer til din adresse og omdelingen vil stoppe så hurtigt som muligt.

Jeg beklager bøvlet.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Så er den gal igen med reklamerne

Så er den gal igen med reklamerne. Det er anden gang indenfor 14 dage. Ærgerligt.

9. November 2019

Hej Lise Lotte

Her hos minetilbud.dk kan vi desværre ikke hjælpe dig med selve omdelingen af reklamer og evt. gratis aviser.

Hav en god dag.

/Og jeg hedder også Liselotte :o)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet noget så…

Aldrig har jeg oplevet noget så useriøst dom efter fkdistribution har overtaget uddeling af gratis aviser og reklamer!!! 😠

PÅ min tidligere adresse fik jeg HVER UGE underboens gratis aviser trods at der tydeligt var markeret hvilken postkasse der var til hvem og jeg havde sat mit 'reklamer og gratis aviser NEJ TAK'-klistermærke rigtigt på.
Da jeg flyttede til min nye adresse ringede jeg ind for at sikre at min NEJ Tak-ordning flyttede med og der ville kommer helt styr på det - men ikke en gang det kan de finde ud af!!
Nu modtager vi på 2. Måned den tidligere lejers 'NEJ TAK +' reklamer hver uge!!! 😠
Jeg har skrevet 4(!!!) mails til jer hvor I har svaret at der ville komme styr på det - så nu må det f**** stoppe!!!

31. Oktober 2019

Hej Maria

Jeg beklager mange gange den oplevelse du har af FK Distribution og jeg er ked af hvis du ikke tidligere er blevet oplyst om at de kan ikke hjælpe med og flytte et skræddersyet reklamesæt - dette skal gøres gennem minetilbud.dk - enten ved man kontakter os på mail eller telefon, eller man selv gør det på hjemmesiden..

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og finde hoved og hale i dette bøvl, så jeg håber du vil sende mig en mail på: kontakt@minetilbud.dk med din gamle og nye adresse så kan jeg hurtigt hjælpe. - Du må meget gerne skrive Att. Liselotte - så napper jeg den med det samme.

Jeg håber og høre fra dig - Go weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I skriver man kan sætte levering på…

I skriver man kan sætte levering på pause, men det er umuligt at finde ud af hvordan. Lav dog en tydelig genvej på forsiden.
Mvh Jens

30. August 2019

Hej Jens

Tak for din anmeldelse.

For du kan sætte dine udvalgte reklamer på ferie, skal du være tilmeldt vores ordning med en skræddersyet reklamepakke dvs du har nogle LOG IND oplysninger og når du er inde på MIN SIDE med dine oplysninger, er der en knap som hedder FERIE .
Vi har ikke lagt en genvej på forsiden af minetilbud.dk til ferie da man skal være tilmeldt for og kunne sætte på ferie.
Du er meget velkommen til og kontakte os på tlf. 8813 0288 eller sende os en mail på: kontakt@minetilbud.dk - hvis vi skal hjælpe med noget.

meget utilfreds kunde

meget utilfreds kunde, i 2 år har jeg fået leveret mine reklamer utilfredsstillende
leverer i 1 mdr. så udebliver de så klager jeg så kommer de i 3 uger dette har stået på i 2år.
så få dog styr på jeres uddelere , det det i bliver betalt for

12. Mai 2019

Hej Janne Mia

Jeg beklager du oplever så uregelmæssig omdeling af dine reklamer. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig her ved minetilbud.dk, da vi er et online site og ikke har noget med selve omdelingen af reklamer og gøre.
Du er meget velkommen til og kontakte vores kolleger ved Kvalitetsafdelingen hos FK Distribution på tlf. 7010 4000 - eller sende dem en mail på: kvalitetost@fk.dk - alternativt sende dem en besked på FB - husk og oplyse dem din adresse hvis de skal have mulighed for og hjælpe.

Ha en dejlig Mandag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får stadig reklamer på trods af…

Får stadig reklamer på trods af afmelding og klistermærke på postkasse. Bruger kun app'en og ønsker ikke papir-reklamer, men det er åbenbart meget svært for firmaet at finde ud af.
Og når jeg forsøger at fravælge reklamerne igen (igen) kan jeg pludselig ikke logge ind og får ikke tilsendt et nyt kodeord.
Vh en meget utilfreds bruger

3. Mai 2019

Hej M. Aira

Der kan komme reklamer på din adresse af flere årsager - men jeg kan desværre ikke hjælpe dig via Trustpilot.
Jeg håber du vil kontakte vores Kvalitetsafdeling på tlf. 7010 4000 eller sende dem en mail på: kvalitetost@fk.dk - husk og oplyse dem din fulde adresse - så kan de hjælpe dig og få reklamerne stoppet.

Go weekend / Liselotte

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er tilsyneladende ikke muligt at…

Det er tilsyneladende ikke muligt at slippe for reklamer på trods af klistermærke på postkassen. Det er blevet mindre, men Hvorfor kan jeg ikke slippe for bla. Fakta reklamer....det er mig en gåde:-(
Opdatering: Nu en uge senere får jeg så alle reklamer igen- hvordan f...... slipper jeg af med det massive pspirspild!!

15. April 2019

Hej Perh0901

Du kan sagtens slippe for din Fakta reklame - men vi skal have den afmeldt hvor den er bestilt.. Hvis du sender mig din fulde adresse på min mail: kontakt@minetilbud.dk - Att. Liselotte - så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Jeg ser frem til og høre fra dig - ha en dejlig Påske.

Hjernedødt dårlig firma

Hver evig eneste gang jeg modtager reklamer får jeg også ovenboens reklamer, på trods af talrige henvendelser sker der ikke en skid. Minetilbud er fuldstændig ligeglad med dere kunder. Så nu opsiger jeg alt, og kontakter de firmaer jeg får reklamer fra og fortæller hvorfor de bør finde en anden leverandør...
0 stjerner herfra, mage til idioti skal man lede længe efter

26. Dezember 2018

Hej Rud

Jeg beklager du modtager andre reklamer end dem nu har valgt/bestilt.

Da det ikke er minetilbud.dk som omdeler reklamerne kan jeg desværre ikke hjælpe dig - men du er meget velkommen til og kontakte FK Distribution da det er dem der omdeler reklamer og gratis aviser.

Du kan fange dem på tlf. 7010 4000 eller evt benytte dette link: https://fk.dk/Contact/Forbrugerkontakt/RegisterComplaint

Jeg beklager ulejligheden - Godt Nytår.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres hjemmeside er så dårlig og…

Jeres hjemmeside er så dårlig og uigennemskuelig, at man må tage sig til hovedet. I har ikke engang fortjent 1 stjerne; Hvis man kigger på Jeres score har 71 % af Jeres "kunder" betegnet Jer som dårlig. Måske det burde give anledning til lidt selvransagelse, men den evne har I vel ikke. Håber Jeres fup-firma går nedenom og hjem - det har I fortjent for at gøre livet surt for et utal af danskere.

Hej Oliver.

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager mange gange, hvis du har haft en dårlig oplevelse af vores hjemmeside.
Hvis der er noget du ønsker hjælp med, eller mangler svar på, så er du mere end velkommen, til at sende en mail til kontakt@minetilbud.dk og så skal vi gøre vores bedste, for at opklare eventuelle tvivl eller spørgsmål.

0 stjerner til minetilbud.dk

Er desværre nødt til at give en stjerne, fordi man ikke kan give 0 stjerner. Hjemmesiden er fuldstændig vildledende og man kan ikke framelde alle reklamer. Det skal man et andet sted hen for at gøre. I er et parasitfirma der lever af vores adresser. Skam jer (hvis I kan) over jeres besværlige og fuldstændigt håbløse hjemmeside.

Hej Finn.

Jeg beklager meget, at du har en dårlig oplevelse med vores hjemmeside. Det er ganske rigtig - du kan ikke framelde alle reklamer hos os, da NejTak+ ikke går ud på det. Systemet er opfundet til dem, som gerne vil modtage reklamer, men gerne selv vil bestemme hvad der kommer i deres postkasser - så i den forstand er det en tillægsordning til selve nej tak-ordningen.

Ønsker man at framelde alle reklamer, så skal det forgå hos FK Distribution. Enten på hjemmesiden www.fk.dk under kontakt, eller på tlf.: 70 10 40 00.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har tilmeldt mig ordningen fordi jeg…

Har tilmeldt mig ordningen fordi jeg ingen reklamer ønsker og har i de sidste 2-3 måneder undret mig over at jeg stadig modtager de samme reklamer selvom jeg har sat nej-tak klistermærket på min postkasse.
Loggede så her til morgen ind på jeres hjemmeside og kan så konstatere at jeg stadig er tilmeldt alle reklamerne og åbenbart selv skal afmelde/klikke dem af.
Desværre er der ingen afmeld-ALT knap, så men er tvunget til at afmelde/klikke på 50-80 reklamer-typer. Det gør jeg så og trykker "Gem ændringe" hvorefter jeg får beskedet "Du skal vælge mindst én tilbudsavis" og samtlige reklametyper er tilmeldt igen.

HVOR ER DET TÅBELIGT AT MAN IKKE KAN FRAVÆLGE ALLE REKLAMER.

---
Fortæl mig så hvilken ordning man så skal tilmelde sig hvis man pt ikke ønsker nogen som helst reklame ?
Det er jo ikke anderledes end permanent ferie !! Der kan i jo godt finde ud af ikke at levere reklamer (formoder jeg).

Hej Jesper

Du bliver ikke fri for reklamer ved at tilmelde dig NejTak+.

Med NejTak+ modtager du et skræddersyet reklamesæt, som du selv bestemmer indholdet af.

Når du er inde på MIN SIDE med din mail og kode skal du ikke vælge REDIGER NejTak+ pakke - men du skal vælge den mulighed som hedder AFMELD NejTak+ - så kommer du ind hvor du kan afmelde dig vores ordning - du skal blot huske og melde dig til den korrekte ordning når du afmelder NejTak+.

Du er også meget velkommen til og sende os en mail på: kontakt@minetilbud.dk med din adresse - så kan vi hjælpe.

Can't Opt Out

You have to register with your personal telephone number and email address in order to stop these ads.

I've put a note on my mailbox asking them for these advertisements to stop and they continue. I can not believe this spamming is allowed.

____

UPDATE:

Thanks for emailing me. Despite sharing my information with you, today my mailbox was full of advertisements. FULL.
I have a sign on my mailbox asking for no advertisements, and I have been in communication with you asking for this to stop. And your service continues to fill my mailbox, so full that I can't receive my normal mail.

I have no idea how this behaviour is allowed.

15. Oktober 2018

Hi Kelly.

I have sent you an email. I need to know you adress and zipcode to help you out.

You can`t say no to ads on our site - if you want to say no, you have to go to www.fk.dk or call them - 70 10 40 00.

Have a nice day.

Umuligt at komme ud af!

Vi har købt nyt hus, og de gamle beboere havde desværre meldt sig til NejTak+
Vi kæmper en brav kamp med at komme af med dem, og det er helt umuligt! Hver uge får vi to tykke omslag i vores postkasse. Når man skriver til den mail, som står på omslagene og på hjemmesiden, svarer de bare, at det kun er til tekniske spørgsmål, og henviser til en mail adresse, som man intet svar får fra (pånær et standardsvar om, at de har modtaget beskeden). Det er blevet en ren farse, og vi er rigtigt godt trætte af det! Kan kun komme med mine kraftigste advarsler mod at indgå i noget med dette selskab.

----------
Svar til jeres svar:
Hej Karina.
Det er jo præcis den adresse jeg skriver til (vi har allerede talt sammen), og når jeg skriver til den mail du opgiver (kontakt(a)minetilbud.dk) skriver du/I følgende:

"Hej

Tak for din henvendelse.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med omdelingen. Her hos minetilbud.dk tilbyder vi teknisk hjælp i forbindelse med vores hjemmeside og NejTak+. "

Det hele går rundt og rundt i ring - nu også på Trustpilot *suk*.

20. September 2018

Hej

Jeg beklager at du har oplevet udfordringer med og komme af med reklamer på den nye adresse.

Når du henvender dig til Teknisk Support kan vi desværre ikke hjælpe dig med selve omdelingen MEN du er meget velkommen til og sende mig en mail på: kontakt@minetilbud.dk - skrive Att: Karina - så får jeg det undersøgt med det samme.

Ha en dejlig Torsdag / Karina

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fungerer for det meste

Jeg har nu brugt minetilbud.dk i over to år, og oplevelsen har generelt været positiv. Egentlig ønsker jeg slet ikke at modtage reklamer, men minetilbud.dk gør det nemt kun at modtage ganske få af dem, hvilket også er i orden.

Dog er der af og til problemer, hvis man ønsker at skifte reklamerne ud. Denne ændring tager lang tid og ender ikke altid med at træde i kraft, hvorefter man åbenbart igen er tvunget til at ændre på reklamesættet blot for at forsøge at få et skifte igennem.

6. September 2018

Hej Peter

Dejligt og høre du er glad for vores ordning med kun og modtage de reklamer du læser :o)

Når man ændrer i sin pakke går der 3-4 uger til ændringen træder i kraft - den lange tid er fordi reklamerne er pakket på maskine og det lige skal igennem alle instanser - men det du ændrer til skal også være det der kommer hos dig..

Oplever du det modsatte eller skal vi hjælpe dig med noget er du altid meget velkommen til og sende mig en mail på: kontakt@minetilbud.dk.

Ha en dejlig Torsdag / Liselotte

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er som et lotteri at være tilmeldt 'Minetilbud'

Jeg har igennem flere år modtaget mine ønskede tilbudsaviser og aviser hver uge. Fra forsommeren og frem har det nærmest været som et lotteri om jeg modtog dem eller ej, Jeg har flere gange rykket og fik så aviserne i de efterfølgende 1 til 2 uger, hvorefter de atter udebliver, som tilfældet er nu. Jeg gider ikke være til grin længere, så jeg melder mig ud af 'Minetilbud' nu.

2. August 2018

Hej Lise.

Det lyder som en rigtig kedelig oplevelse, og jeg vil meget gerne hjælpe dig med det.

Hvis du vil sende din adresse + postnummer, samt en kort beskrivelse af problemet til kontakt@minetilbud.dk - så skal vi gå ind og undersøge det med det samme.

Hav en dejlig dag.

/Karina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr