Super-super service...Vi har aldrig oplevet noget lignende...min kone er dårlig gående, så stiller de en kørestol til rådighed...super
Alt fantastisk: Lige fra den behagelige betjening af Per i butikken, opmåling i hjemmet og allerede få dage efter var tæppet monteret. Lækkert professionelt arbejde med en flot finish udført af... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ENGLANDSVEJ 380 (tidligere Tæppeland) 1000 KVM butik i 2 etager med alt i tæpper, vinyler, trægulve, løse tæpper og meget meget mere. NYHED NYHED NYHED .... Er du klar til UDSALG.... det er vi. Vi har åbnet Danmarks største, bedste og billigste med Tæpper, Gulve, Vinyler, Afpassede løse tæpper, solafskærmning og meget mere.... i 2 etager på ialt 1500 kvm. OUTLET LAGERSALG ROSKILDEVEJ 398 2610 RØDOVRE Klik her for at komme til OUTLET
Roskildevej 398, 2610 , Rødovre, Dänemark
- info@miljoetaepper.dk
- miljøtæpper.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Linoleumsgulv lagt i Lejlighed
Vi har fået lagt et linoleumsgulv i Kristinas lejlighed af Miljø tæpper og gulve på Englandsvej 380. Kanon service af Per og kanon arbejde af gulvlægger. Jeg kan bare give de bedste anbefalinger herfra. Hilsen Kristina, Tina og Rasmus. De 2 sidste bor i Nordjylland.
Miljø Tæpper og Gulve, Englandsvej, 2300 Kbh. S
Miljø Tæpper og Gulve, Englandsvej: Har fået den fineste service og vejledning i butikken på Englandsvej, 2300 Kbh. S. Valgte et flot linoleumsgulv til køkken, og 2 dage senere havde de lagt gulv (inkl. primer, gulvspartelmasse og fodlister). De 2 gulvlæggere har lavet et flot stykke arbejde. Kan hermed give mine bedste anbefalinger og vender klart tilbage.
Sildeben i verdensklasse
Vi har fået lagt det smukkeste sildebens parketgulv som vi købte hos Miljø Tæpper. Både kvalitet og det endelige resultat er virkelig smukt og alle vores gæster har efterfølgende spurgt hvor vi har fået dette extremt flotte gulv fra... Både gulv og pålægning er udført til perfektion ...Vi siger "godt gået Miljø Tæpper"
Varmeste anbefaling.
Vi har fået nye flotte loose lay gulve på i vores rækkehus. Resultatet og servicen taler for sig selv!
Miljø tæpper & gulve får vores varmeste anbefaling.
Stor tak til Per og holdet!
Meget flot gulv
Vi ledte efter et gulv der var flot og som kunne tåle lidt af hvert. Hos MiljøTæpper, på Englandsvej i Kastrup, traf vi Per ( og senere Sten) som gav en meget kompetent vejledning. Vi lånte " gulvprøver" med hjem, og Per kom hjem til os for yderligere råd og vejledning samt opmåling. Efter vi havde valgt et vinylgulv fra Meltex med korkbagside, aftalte vi en dato for pålægning. Som aftalt og til tiden, kom der 2 flinke gulvlæggere, der arbejdede, næsten uden pauser, til gulvet var lagt færdigt. Gulvet blev lagt meget præcist og flot. Det er så nøjagtigt omkring udskæringer m.v., at det aftvinger respekt. Vi er meget meget glade og vil gerne takke Miljøtæpper og deres gulvlæggere og give dem vores bedste anbefaling.
Aldrig mere Miljø tæpper
Chafføren ringede tre kvarter før tid og sagde at hvis jeg ikke var hjemme inden for 15 min så ville han køre. Hvis du er utilfreds kan du jo ringe til et andet firma, det er ikke så svært, sagde han. Der udover var han det mest flabede menneske jeg har talt med. Mine forældre brugte dem for 3 år siden og var meget træt af dem meget hurtigt. De har intet lært omkring service. Så aldrig mere miljø tæpper. Så er i advaret.
Tip top iorden service
Vi søgte gulv og fandt hjemmesiden miljø tæpper og gulve. De havde er restparti af netop det gulv vi søgte - de svarede på vores henvendelse kort efter jeg havde skrevet og spurgt på gulvet - vi foretog reservation og afhentning sker næst kommende hverdag.
Super service.
skide god kundeservice!
Super fin betjening og flot arbejde…
Super fin betjening og flot arbejde udført af dygtige montører. Tak for jeres fine arbejde.
Hilsen Mona
Super skønt personale dejlig hurtig…
Super skønt personale dejlig hurtig levering og gode montører af både tæppe og klikgulv
Mit nye indkøbte tæppe blev leveret…
Mit nye indkøbte tæppe blev leveret d.19/4, båret op og lagt på.
En kæmpe TAK til de 2 herrer som kæmpede med at få dem bragt op. Godt gået.
Og et kæmpe TAK til den herre som blev tilbage og lagde dem på.
Det er et yderst professionelt stykke arbejde. Der er ingen tvivl om at Du kan dit kram. TAK TAK TAK
Fantastisk service fra Asgher Vosoughi.
Fantastisk service fra Asgher Vosoughi.
Der er masser af tæpper og gulve at vælge i mellem og virkelig gode priser
Super fin/god service i…
Super fin/god service i Rødovre-afdelingen, hvor medarbejderen Asgar udførte super venlig/ærlig service.
Sørgede for at få varen hjem inden påske og leverede den på mit dørtrin 😋👌🏼
Den tæppeforretning bruger jeg helt bestemt fremover! :-)
Super service og venlighed.
Amar afd. Super service og venlighed.
Lev. Ind af hoveddøren og ikke til kantstenen, hvad der er en stor lettelse for os med handicap. Og iøvridt uden ekstra betaling. Kommer helt sikkert igen, og anbefaler varmt.... Miljø tæpper & gulve.
Meget kompetent og venlig betjening
Efter besøg i 2 andre tæppeforretninger, hvor det ikke lykkedes at finde de tæpper, vi gerne ville have, tog vi til Miljø Tæpper og Gulve i Rødovre. Her blev vi mødt af Asgher, som lyttede til vores ønsker og derefter viste os forskellige muligheder. Han var venlig og meget kompetent, så det blev en hyggelig oplevelse. Han var meget opmærksom på vores krav og særheder ;-), og det lykkedes ham at finde lækre tæpper til både vores stue og vores entre. Vi fik en meget fin pris, og det var dejligt, at han ville bestille tæpperne hjem nu. Derefter kan vi så aftale levering og pålægning, når vi er færdig med at renovere stuen.
Vi vil helt sikkert starte i denne butik, når vi næste gang skal købe tæpper.
Plet pist væk.
Jeg Stod med en vanskelig plet
på en sofa og jeg søgte råd hos Miljø tæpper på Roskildevej i Rødovre.
Allerede ved første ankomst i butikken blev jeg mødt med et stort smil og et velkommen. Jeg blev henvist til specialisten med mit problem og efter lidt snak frem og tilbage blev jeg anbefalet et særligt produkt. Prisen var god og servicen i top.
Pletten er nu væk og alle er glade.
Stor tak til teamet fra Miljø tæpper og særlig tak til Per for professionel rådgivning og vejledning.
Kommer klart igen.

Helt i top
Fantastisk service og søde og hjælpsomme medarbejdere. Jeg givet hermed de varmeste anbefalinger.
Super super fin service af Asgher
Super super fin service af Asgher, helt sikkert foretrukne sted ved fremtidige tæppekøb👍🏻 Mere rar og venlig mand, skal man lede længe efter.

Antwort von Miljø Tæpper & Gulve Aps
Fantastisk service og hjælp af asgher.2…
Fantastisk service og hjælp af asgher.2 gange har vi købt vinylgulv og har fået super hjælp 😀(Rødovre afd.)

Man bliver glad i låget, når man handler hos Miljø Tæpper & Gulve😉
En dejlig oplevelse, endnu en gang🤗 vi har brugt Miljø Tæpper & Gulve gennem de sidste 15 år, og vil også gøre det fremover.
Alt fungerer perfekt. Vi har fået nyt vinyl gulv i køkken/entre. 2 friske, søde og meget dygtige unge pålæggere tog det gamle vinyl af, afrensede gulv og lagde det nye på. Ingen samlinger, ligger perfekt, oprydning og bortkørsel af det gamle. Det er service i top. Så tak Per for endnu en skøn oplevelse og perfekt service hele vejen igennem. Nyder vores nye gulv hver dag. 👍🤗👏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kærligst
Jytte & Per, Brøndbyøster

Antwort von Miljø Tæpper & Gulve Aps
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.