Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De behandeling in de winkel is prima, maar dan..................2 weken geleden een afwasmachine afgeleverd die zou worden ingebouwd. Nou hij staat nog in de woonkamer!!! Nog steeds geen actie.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kopen al menig jaar bij Micro Electro. Gunstige ligging. Geen parkeerprobleem. Bekwame verkopers. Vertrouwd, omdat ze er al vele jaren werken. Dood zonde dat het bedrijf moet sluiten. Waar moeten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de aankoop van een nieuwe wasautomaat ging onze voorkeuze uit naar een automaat in een duurder segment. De uitmuntende verkoper met enorm veel kennis van zaken heeft ons bijzonder goed voorge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleine kadootjes onderhouden de vriendschap grote on waarscheinlijke kortingen en of prijzen scheppen verplichtingen. Gekocht eerst bij turksma op het eten en drinkenplein,Miele wasmachine afwasmach... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mikro-Electro is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht in de regio. 15 Vestigingen en een eigen bezorgdienst zorgen voor de beste service.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waar aandacht voor de klant nog gewoon is.

Was weer als vertrouwd winkelen bij Micro Elektro, rustig advies gekregen.
De keuze na goede uitleg was makkelijk. En bij het ophalen alle tijd om te installeren zoals was afgesproken. Vreemd echter dat ik tegen jou moet vertellen dat service hier geen vreemd woord is. Het zou bij alle bedrijven zo moeten. Fijn om hier klant te zijn.

6. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot het gaatje voor de klant.

Een paar weken geleden gingen we voor een Sony e-reader naar Mikro Electro in Zevenbergen. Helaas waren ze door de voorraad heen! Even kijken naar de voorraad elders. Het dichtst bijzijnde filiaal voor zo'n apparaatje was Made. Alhoewel het eind werkdag (lange vrijdag) was, wordt geregeld dat Made die e-reader apart legt en dat de medewerker van Mikro Electro een klein omweggetje naar huis maakt en er zo voor zorgt dat wij zaterdagochtend om 9 uur het apparaatje naar onze wensen tegen de aanbiedingsprijs konden ophalen!! We komen er al meer dan 25 jaar en op deze manier krijg je ons ook nooit meer naar een ander! Alsnog en wederom bedankt!

29. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoera service bestaat nog!!

Vorige week een tv gekocht, deze is volledig geïnstalleerd o.a in verband met een Komfox voor vertaling van buitenlandse titels voor iemand die blind is.
Toen deze er stond kon ik er niet aan wennen, terug naar de winkel en verteld wat er was.
Geen punt, tv werd omgeruild voor een andere ook deze is geïnstalleerd en hier ben ik heel blij mee.
Alle lof voor de medewerkers van Micro Electro Goes.
Diny

29. August 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bezorging volgens afspraak

Mikro heeft netjes zoals afgesproken mijn bestelling geleverd volgens afspraak, ook de verpakking namen ze netjes mee, klasse, dat noem ik service

25. August 2014

De service is super

Je wordt goed geholpen, goede uitleg. Bij het bezorgen zijn het vriendelijke mensen,netjes op zijn plaats neer gezet. Verpakking materiaal meegenomen. En de na zorg is super, een dikke pluim

22. August 2014

Al meer dan 36 jaar tevreden klant door service en klant betrokkenheid

Gekocht eerst bij turksma op het eten en drinkenplein,Miele wasmachine afwasmachine combie mag natron 2 maal later its senseo,stofzuiger philips.radio,radio slaapkamergrootbeeld t.v. speciale t.v. voor caravan 5dagen geleden een scheer apparaat. Soms maak je als klant een beoordelings fout bij de aan koop van een z.g.n. cinema set ,de oplossing van dit probleem is in het filiaal Sliedrecht perfekt op gelost,Bij de beoordeling gold de regel de klant is koning alleen als de klant zich koninklijk gedraagt,tot volle tevredenheid van beide kanten de zaak verlaten ,wij blijven klant zeker op basis van het verkoop team SLIEDRECHT. Gijs van Harskamp Sliedrecht

22. August 2014

Topservice

Tv gekocht in zevenbergen icm Ziggo module & kaart, werd ter plekke ingesteld. thuis alleen nog maar de stekker erin en kijken. Top service! Ga hier vaker komen

5. August 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mikro elektro Hulst

De klant is koning geldt zeker niet voor Mikro elektro Hulst, tenminste als ze hun huidig personeel niet terecht wijzen! Ik kocht vandaag een mobiele airco (de laatste) en die bleek bij het uitpakken niet compleet te zijn. Ik ging 2 uur later deze terugbrengen en dezelfde jonge verkoper wist mij te vertellen dat HIJ 100% ZEKER WIST DAT ALLES COMPLEET WAS BIJ AFLEVERING, met andere woorden dat wij grandioos staan te liegen als we beweren dat dat niet zo is! Of nòg erger, dat wij een onderdeel gestolen zouden kunnen hebben. Ik heb het helemaal gehad met deze winkel en hun personeel wat nog heel wat te leren heeft!

19. Juli 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goede winkel slechte levering

Ik bestelde een koel/vries combinatie bij micro elec.Het bestellen en de vlote levering waren perfect.Tot de transportfirma de levering kwam brengen.Spijtig was het een andere transportfirma die geen casch wou aannemen als betaling terwijl ik telefonis deze afspraak had gemaakt.Bij vorige leveringen heb ik geen problemen gehad.Ik moet er wel bijvermelden dat de levering in Belgie plaats vond.

30. Juni 2014

geen flop maar top!

Hallo beste lezer, 't Zal toch niet waar zijn? Zit ik op korte termijn voor een billijke prijs om een tafel vrieskastje verlegen, surf op Internet, stuit op Mikro-Electro, waag de web-sprong en wordt geenszins teleurgesteld. Integendeel, de volgende dag de vrieskast reeds in huis en beslist niet duur.
Geen flop maar top!

9. April 2014

Top geregeld!

In verschillende winkels was het product pas na een aantal dagen te leveren. Via de site van Mikro electro was het binnen een dag geregeld. En dat een dag voor Kerst. Echt helemaal goed. Detailhandel: Eat your heart out!

31. Dezember 2013

Voor herhaling vatbaar

Eerst afwasautomaat besteld en na paar dagen een wasdroger omdat die ook ineens kapot ging. Zal je net zien.
Voor en na bestelling even gebeld met Mikro, zodat alles op rolletjes zou lopen en Mikro niet 2 x zou hoeven te rijden. Uiterst klantvriendelijke mensen. perfecte afspraken.
De wasdroger is door de heren die hem hebben afgeleverd en op de 2e verdieping hebben gezet netjes aangesloten en ze hebben zowel de oude vaatwasser als de oude wasdroger weer meegenomen.
De vaatwasser is de dag daarop geheel conform afspraken netjes ingebouwd en heel deskundig aangesloten.
Perfect geregeld. Echt voor herhaling vatbaar. terecht een 10.

31. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr