Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De behandeling in de winkel is prima, maar dan..................2 weken geleden een afwasmachine afgeleverd die zou worden ingebouwd. Nou hij staat nog in de woonkamer!!! Nog steeds geen actie.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kopen al menig jaar bij Micro Electro. Gunstige ligging. Geen parkeerprobleem. Bekwame verkopers. Vertrouwd, omdat ze er al vele jaren werken. Dood zonde dat het bedrijf moet sluiten. Waar moeten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de aankoop van een nieuwe wasautomaat ging onze voorkeuze uit naar een automaat in een duurder segment. De uitmuntende verkoper met enorm veel kennis van zaken heeft ons bijzonder goed voorge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleine kadootjes onderhouden de vriendschap grote on waarscheinlijke kortingen en of prijzen scheppen verplichtingen. Gekocht eerst bij turksma op het eten en drinkenplein,Miele wasmachine afwasmach... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mikro-Electro is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht in de regio. 15 Vestigingen en een eigen bezorgdienst zorgen voor de beste service.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koop er een , dan krijg je er twee

Hoi Jan, even het volgende. Ik vertelde jou dat ik een nieuwe wasmachine had, gekocht bij Micro-Electro? Nou, na 1 keer wassen bemerkte ik dat de trommel van de machine een schurend geluid maakte vergezeld met een brandlucht. Nadat ik de klacht aan de verkoper vertelde maakte hij direct met mij de afspraak dat de machine omgeruild zou worden. Ik vroeg hem moet er dan geen monteur bij komen om de machine te repareren? Nee, zo werkt het bij ons niet mijnheer, U krijgt van mij een nieuwe en ik maak nu meteen een nieuwe afspraak met U zodat de machine omgeruild kan worden. Vandaag precies een week later heb ik een gloednieuwe wasmachine in huis waar niets op aan te merken is. Dus Jan, als je iets van elektra nodig hebt adviseer ik jou naar Mikro- Electro te gaan want zo'n service vind je echt nergens.
Ik zie je binnenkort weer op de club?

Groetjes ook aan Rita,
Frans en Willy

7. November 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne, gezellige zaak met een goed assortiment!

Bij de Micro Electra wordt je goed geholpen, hebben ze een leuk assortiment, hebben kennis van de artikelen, hebben er plezier in om je dingen te vertellen en uit te leggen. Kortom ik kom er graag, al is het maar om er even een bakje koffie te drinken om vervolgens weer iets leuks te zien en evt te kopen!

4. November 2014

Super Service voor goede prijs

Ik ben zeer tevreden over Micro Electro. Ik heb een koelkast/vriezer besteld. De bezorging wilde ik persee op een zaterdag en dit was geen probleem. De klantenservice heeft mij 2x vriendelijk en goed geholpen. Daarnaast was het bestellen via de site ook zeer makkelijk.
De bezorging verliep vlekkeloos. Binnen het tijdvak en de 2 heren hebben prima de koelkast in mijn keuken geplaatst. Goede instructies gekregen.
Ik kan alleen maar vol lof spreken over Micro Elektro. Hun service is super goed! Ik raadt dit bedrijf ook aan iedereen aan om te bestellen.

24. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed uitgevoerde en overzichtelijke winkel met professioneel personeel !!!!

Voor uw verschillende aankopen op het gebied van electrische toestellen , geluidsapparatuur en TV -toestellen kan ik Micro aanbevelen zelfs als zich onverhoopt problemen zouden voordoen met het aangekochte product.
Bij dit soort problemen hebt U bij Micro een professioneel luisterend oor,
om de problemen tot Uw tevredenheid en op korte termijn, indien mogelijk,
op te lossen, dus vind ik dit het overdenken waard om bij Micro uw aankopen te doen !!!

20. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service met kennis van zaken

Fijne zaak om met vriendelijkheid geholpen te worden, met name het filiaal in Bergen op Zoom. Wij zijn daar speciaal heen gegaan.
Kennis van zaken, goede service, vriendelijkheid. Ook het afleveren van de aankoop in één woord toppie!

20. Oktober 2014

Top service

Knullie,

heb me nu toch een fantastische elektronica winkel gevonden, zelden zo goeie service meegemaakt. Winkelpersoneel zeer behulpzaam, levering keurig op tijd. Echt iets voor jouw.

17. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

geweldig, vriendelijk en kundig personeel/service

Ik ben bij Mikro-Electro geweest. Een top winkel met vriendelijk, deskundig en aardig personeel. Ze snappen precies wat je bedoelt en leggen heel goed uit wat je allemaal kunt met het apparaat. Ook zijn ze eerlijk als ze voor jou een ander apparaat geschikter vinden. Ook al is dat goedkoper dan het apparaat waar je zelf voor kwam.
De service bij problemen is ook heel goed. Al met al een top zaak. Beter dan de Mediamarkt.

4. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg, kennis van het product, goede service en klantvriendelijk

27. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitmuntende voorlichting,service en aftersales.

De uitmuntende verkoper met enorm veel kennis van zaken heeft ons bijzonder goed voorgelicht bij de aanschaf.
Hij nam alle tijd en hij liet geen vraag onbeantwoord.
Ook de bezorging en plaatsing van de nieuwe machine verliep perfect.
Zal daarom Mikro-Electro bij iedereen aanbevelen.

26. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede Service, duidelijke afspraken en nette prijs

tijdens mijn bezoek aan de winkel ben ik erg vriendelijke geholpen, dit door iemand die veel verstand had van de producten en ook erg goed met mij meedacht. De prijs die ik hier zag was ook erg goed zeker met de bezorgkosten erbij. De verkoopster dacht goed met mij mee, zo had ik bijvoorbeeld nooit aan een bak voor onder de wasmachine gedacht. Maar gelukkig de verkoopster wel. Mijn volgende aankoop wordt zeker weer bij Its/ Mikro.

26. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je zou denken het is maar zo zo, maar niet bij Mikro-Electro

We zijn bij Mikro-Electro binnen gelopen , we moesten een nieuwe was-
droger. De uitleg die we kregen was erg goed, toch wilden we nog even
bedenktijd. Andere dag terug naar dezelfde zaak, hadden een andere
verkoper die gaf zowaar dezelfde uitleg, hij had alle tijd en beantwoorde
al onze vragen. Toe was het voor ons niet moeilijk meer en hebben een
nieuwe wasdroger bestelt. Die werd ook op de juiste dag en tijd afgeleverd. Hiervoor alle lof en dank, dus een dik verdiende
WARME DOUCH !!!!!

24. September 2014

behulpzaam en vriendelijk

we zijn zeer tevreden hoe mikro electro met de klanten omgaat.ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam maar bij problemen ook altijd bereid te helpen of in ieder geval de tijd er in te steken .niks is teveel of gek.
dit maakt mikro ook uniek tegenover de grote ketens zoals media markt!!
service staat hoog in het vaandel bij micro electro.
ook de bezorgers zijn erg vriendelijk en geduldig en je krijgt een keurige uitleg over het bezorgde product.

met vriendelijke groet,
lisanne vd broek

14. September 2014

5sterrenhotel behandeling

voor de eerste keer dat ik iets koop bij elektro micro of het nu groot of klein is,perfekte service en veeel keus ,ook wat prijs betreft,heb daarvoor nog op andere site gekeken en de beste keus was nog altijd micro elektro.toen mijn bestelling kwam was ik verbaasd van het produckt ,mooi afgewerkt in een woord super,heb mijn winkel gevonden ook wat mijn volgende aankoop betreft.

13. September 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr