Jeg har meget lyse hår, og alligvel var min hårvækst allerede halveret på ben og i armhuler, efter kun to behandlinger. Louise er virkelig den mest smilende og venlige behandler, og kvaliteten er i to... Mehr ansehen
En god oplevelse hver gang! Atmosfæren er rar og afslappet, og man bliver altid mødt med imødekommenhed og professionalisme. Behandlingerne er både kompetente og af høj kvalitet, og jeg er hver gang m... Mehr ansehen
Virkelig god behandling og fantastisk resultat! Klinikken er lille og hyggelig. Man føler sig velkommen det øjeblik man træder ind. Louise er venlig og imødekommende. Kan helt klart anbefales! Særligt... Mehr ansehen
Jeg har bestilt et forløb med laserbehandlinger hos Miilu, og det er ingen hemmelighed, at det er en smule grænseoverskridende for mig. Den følelse blev dog skudt til hjørne meget hurtigt da jeg mø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomme og kan føle sig godt tilpas. Vores formål er at yde den bedste service, og at tilbyde dig den højeste kvalitet af behandlinger på markedet, til en overkommelig pris. Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling. Hos Miilu bruger vi kun nøje udvalgte maskiner med den nyeste og mest innovative teknologi, for at sikre dig de bedste resultater og en smertefri behandling.
Dänemark
- miilubodycare.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God service, super venlige og professionelle medarbejdere ♡
Super sød personale
Super sød personale. Jeg havde Louise til laser behandling, og hun var sød og meget imødekommende. Man kan forvente en tryg og god behandling, samt gode resultater. Helt klart den bedste klinik og personale jeg har prøvet!🤩
Af hjertet tak!!!!
Jeg er nu i sidste fase af mit forløb hvor jeg har fået fedtfrysning på mine overarme. Resultatet er mere end hvad jeg nogensinde har turde drømme om. Jeg er 50 år og har i flere år haft mormorarme og har seriøst prøvet alt. I sommer er første gang i 3 år hvor jeg har haft toppe og t-shirts på, det er fantastisk at have den frihed igen hvor jeg ikke skal bekymre mig om mine arme ser slappe og kedelige ud. Forløbet har været fantastisk og super nemt. Louise er vanvittig dygtig og det vigtigste af det hele, DET VIRKER!!!!
10/10 oplevelse - første behandling
Jeg startede mit laser hårfjerningsforløb i dag, og er allerede super positiv tilfreds over service og venlighed. Jeg havde æren af Louise, og hun tog super godt imod mig og gjorde mig tryg fra starten - kæmpe anbefaling herfra❤️
Fantastiske ansatte og super service
Fantastiske ansatte og super service, kan kun anbefalde miilu! Nikita er især super dygtig, sød og virkelig serviceminded ☺️
Bedste anbefalinger herfra
Bedste anbefalinger herfra. Søde piger og behandlingen lever op til forventningerne😊
Gode resultater og fantastisk service!
Har fået lavet hårfjerning 6 gange. Skulle egentlig bare have fjernet på hagen, men det har grebet om sig. Det er vildt effektivt og pigerne er så behagelige og gode til at give en tryg og god behandling. Eneste ulempe er at man bliver så tilfreds at man bliver ved med at finde nye områder på kroppen der kan behandles 🤣
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Jeg var meget nervøs første gang jeg kom til Miilu da jeg frygtede at behandlingen ville gøre ondt. Louise tog rigtig godt imod mig og fik hurtig beroliget mig. Det gør ikke ondt at få fjernet hår hos Miilu, og der er resultater efter første behandling. Man bliver altid taget godt imod af de søde piger.
Altid super fin behandling
Altid super fin behandling. Smilende og nærværende personale.
Behandling med rigtig godt resultat.
Laser, vipper & bryn
virkelig behageligt sted
Havde de ære at få Nikita til min første beheadling med laser hårfjerning & det kunne ikke være et bedre match, en virkelig behagelig& dygtig person, følte mig tryg hele vejen i gemmen processen,
en varm anbefaling fra Mig
Stor ros fra en snart helt hårfri kunde
Jeg er snart færdig med mit hårfjerningsforløb hos Louise hos Miilu, og det har været en skøn og positiv oplevelse hele vejen igennem. Jeg er næsten helt hårfri nu, og jeg har kunne se resultaterne fra gang til gang, så det har virkelig været effektivt. Udover behandlingen virker så er de dygtige, altid i godt humør og så er priserne endda lavere sammenlignet med de fleste andre steder. Jeg kan kun anbefale andre at tage til Miilu, hvis de vil have fjernet deres hår effektivt.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og professionelle medarbejdere, kan i høj grad anbefales!
God, tryg og kompetent oplevelse
Det er en virkelig god og tryg oplevelse at komme hos Miilu 🤩 Miilu og Louise får mine varmeste anbefalinger.
Man er ikke i tvivl om man er i kompetente hænder og vigtigst af alt virker behandlingen med laserbehandling/hårfjerning.
5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mine varmeste anbefalinger!
Er næsten færdig med mit behandlings forløb, og er nød til at finde på et nyt forløb at starte op, for kan slet ikke forestille mig ikke at skulle komme fast i klinikken!
Det er et trygt, varmt og professionelt miljø man møder når man træder ind af døren. Og klinikken har mine varmeste anbefalinger. Og nå ja! Så virker det bare!!
Varm anbefaling herfra!
Har igen idag været til behandling og gået derfra med et kæmpe smil. Altid god service hos Louise både før, under og efter. Vil anbefale Louise til alle!
Rigtig god og behagelig oplevelse
Rigtig god og behagelig oplevelse. Professionelt og omsorgsfuldt personale, som tager godt imod en. Stor anbefaling🤗
5 behandling og næsten hår fri på…
5 behandling og næsten hår fri på overkrop!
Mega tilfreds, og sødeste personale.
Alt er bare i topklasse!!
Jeg har været igennem 5 effektive…
Jeg har været igennem 5 effektive behandlinger nu, for at få fjernet skæg, og hver gang har været en rigtig dejlig og tryg oplevelse. Man bliver altid mødt med et stort smil når man træder ind af døren.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Kan se resultater allerede efter første behandling👌 Og så er det skønt at komme et sted hvor man tages så godt imod og man kan mærke at både kunder og ansatte trives og føler sig godt tilpas.
super fine resultater
super fine resultater. Proffesionel behandling. Kan varmt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.