Jeg bliver altid mødt af glade mennesker. Min behandler: Christina Rasmussen er bare så kompetent dette samtidig med, at hun altid formår at bibringe enhver samtale lidt ekstra - ud over det forvente... Mehr ansehen
Altid en fornøjelse af komme forbi. Og så flyver man ud af døren med friske fødder. Mariah har en virkelig høj faglig stolthed, og man føler sig meget tryg i hendes hænder. Kastrup fodterapi ha... Mehr ansehen
Som altid en dejlig modtagelse og en super behandling. Silke er bare en god "fodnusser".
Jeg har nu gået hos Kastrup Fodterapi i et år og har fået lavet to par indlægssåler hos Maria – til to forskellige formål. Og jeg må bare sige: hun kan sit håndværk! Da jeg kom første gang, h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå optimal fodsundhed. Hos os er vi eksperter i fodindlæg, fodbehandlinger og fodproblematikker. Vi tror på, at alle kan have gavn af professionel behandling af Statsautoriserede Fodterapeuter. Lad os sammen arbejde mod at styrke dine fødder og forbedre din livskvalitet. Besøg os og oplev vores ekspertise i praksis..,
Kamillevej 4, 1. sal, 2770, Kastrup, Dänemark
- +4530135522
- info@kastrupfodterapi.dk
- kastrupfodterapi.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
SUPER
Kompetent og dygtig behandler
Kompetent og dygtig behandler. Bare giv den gas Pippi. Der er desværre kun 5 stjerner… kram herfra til fod dronningen.
Mine fødder er som nye igen
Mine fødder er som nye igen, efter jeg er blevet behandlet hos Kastrup Fodterapi, så jeg vil gerne anbefale det til alle andre.
Super professionel behandling
Super professionel behandling, tak for det, vi ses.
God og venlig oplevelse godt arbejde
God og venlig oplevelse godt arbejde
Fantastic professional service
Fantastic professional service
Altid en god oplevelse
Altid tilfreds
Altid tilfreds. Denice er god til at give råd og vejledning
Meget tilfreds
Meget tilfreds med Denice, som jeg har gået hos i mange år
altid søde og rare og super service
Blid men meget grundig behandling af…
Blid men meget grundig behandling af mine fødder.
Kompetent og professionel
Jeg bliver altid mødt af glade mennesker. Min behandler: Christina Rasmussen er bare så kompetent dette samtidig med, at hun altid formår at bibringe enhver samtale lidt ekstra - ud over det forventelige 🥰
Jeg anbefaler til alle, der gider høre på mig, lige netop denne klinik.
Super god behandling 🤩
Glæder mig til hver gang jeg skal…
Glæder mig til hver gang jeg skal derhen. De er altid imødekommende, smilende og rigtig gode til at hygge om deres kunder. Kan virkelig godt anbefale dem
Hurtig booking af tid.
Hurtig booking af tid.
God behandling af fødderne
En stor fornøjelse at gå til fodterapi
Hos Katrine
Endnu et dejligt besøg hos fodtussen.
Endnu et dejligt besøg hos fodtussen.
Venlig og omhyggelig pleje af fødderne. Tak for det.
Tak Marianne Larsen
Tak Marianne Larsen. Nu danser jeg igen på lyserøde skyer. Jordens bedste fodklinik ❤️🦶🦶
Min kone og jeg har gået hos Marianne i…
Min kone og jeg har gået hos Marianne i over et år, og vi er simpelthen så ovenud tilfredse:)
Fodbehandling
Jeg har nu gået hos Denice meget længe, og det er en sand fornøjelse at gå derfra igen. Hun møder en altid med et smil og behandlingen hos hende er altid i top.
Rigtig god behandling og altid smilende
Rigtig god behandling og altid smilende
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.