Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mias Køreskole. Undervisningen var god, og nem og forstå. Hun var hurtig til at finde både teoriprøve og køreprøve. Så det gik rigtig hurtigt, og jeg... Mehr ansehen
Virkelig den bedste oplevelse. Jeg startede først hos øens køreskole. Som virkelig var dårligt, og mente jeg skulle have 8 ekstra køretimer, så kom jeg over til mia, og skulle kun have 3 ekstra køret... Mehr ansehen
Super god oplevelse fra start til slut. Dygtige kørelærere og virkelig god undervisning. De har gjort, at jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet. Kan varmt anbefale dem til alle, der skal tage k... Mehr ansehen
Jeg tog mit kørerkort hos Mias køreskole fordi jeg havde hørt rigtige mange gode ting om det og kan kun give dem ret i det jeg har hørt. Både Mia og Danny er nogle meget søde mennesker så derfor vil j... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en lille lokal køreskole i Dragør, der værner om den enkelte elev. Vi starter typisk 7-8 hold om året, med 10-15 deltagere pr. hold. De små teorihold gør, at der er masser af tid til læring og spørgsmål.
2791, Dragør, Dänemark
- info@mias-koreskole.dk
- mias-koreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg havde den bedste oplevelse med Mias…
Jeg havde den bedste oplevelse med Mias køreskole fra første kontakt til slut. Mia udviste stor forståelse for mine bekymringer om, at tage kørekort noget senere end andre. Det hele var planlagt og gennemført ift. undervisning, køretekniskanlæg, førstehjælp mm. Mia gjorde alt hun kunne for at få køretimerne planlagt, så både privatliv og arbejde kunne hænge sammen. Jeg har været så glad for at køre med Mia og glæder mig over, at jeg trygt kan sende min datter på Mias køreskole til september. Kun den varmeste anbefaling herfra.
Fremragende oplevelse!
Havde en kaotisk oplevelse på en anden køreskole, med en kørelærer der gjorde mig voldsomt usikker i trafikken, men kun efter 3 køretimer på Mias køreskole bestod jeg køreprøven i første hug, netop idag.
Mia er super dygtig og pædagogisk. Hun formåede på kort tid at gøre mig 100% sikker i det jeg gjorde, så det føltes helt naturligt at køre bil🙂
Kæmpe anbefaling herfra!
Amagers bedste kørerskole!
Mias køreskole kæmpe anbefaling herfra. Gode oplevelser med både teori og praktis, rare og sjove mennesker som gør oplevelsen god. Har altid glædet mig når jeg skulle ud og kører, da jeg altid følte mig tryg .Kæmpe anbefaling herfra!!!
Perfekt køreskole
Perfekt køreskole, mega flink kørelærer!
Super god oplevelse
Virkelig glad for både den teoretiske del af undervisningen, men også kørsel delen, super god oplevelse.
god oplevelse med…
Har haft en virkelig god oplevelse med Mias Køreskole. Kørelærerne er søde, sjove og virkelig pædagogiske.
Super fed oplevelse med Mias køreskole
Super fed oplevelse med Mias køreskole. Godt og kort forløb. Både den teoritiske undervisning og den praktisk virker på en god måde.
Bestod i dag min praktiske prøve og…
Bestod i dag min praktiske prøve og kunne ikke have været mere tilfreds med oplevelsen. Super oplevelse både hvad angår teori og praksis. Rare mennesker og god undervisning og kom igennem vildt hurtigt, kan helt klart anbefales.
Rigtig god oplevelse med Mias…
Rigtig god oplevelse med Mias køreskole, et kort og godt forløb som resulterede i, at jeg bestod begge prøver i første forsøg.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Jeg har idag bestået den praktiske prøve og har dermed afsluttet mit forløb med Mia. Det har været helt igennem fantastisk fra start til slut, Mia er rigtig dygtig til det hun gør og jeg har følt mig tryg gennem det hele. Jeg kan kun anbefale det til andre!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra. Bestod teori og køreprøven første gang i trygge hænder. Mega søde kørelærer, med både gode teoritimer og køretimer.
100% den bedste
Ærligt jeg blev anbefalet køreskolen af en af mine venner, jeg er så glad for det!! Jeg blev færdig på ca 3 måneder. De er enormt søde og man føler sig sikker i trafikken!!! Vil vælge den igen hvis jeg skulle miste min kørekort:///
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, blev færdig på ca. 3 måneder. Enormt dygtige. Kan varmt anbefales
5 stjerner fra forældre
Som forældre kan jeg varmt anbefale Mia’s Køreskole. Mine tvillinger kom igennem både teori- og praktiskprøve på under 3 måneder. Kompetent undervisning som hjalp dem til at bestå begge dele i første forsøg!
Rigtig god køreskole
Jeg kom igennem hele forløbet på lidt under 3 måneder så det er gået rigtig hurtigt. Teoriundervisningen forgår på en rigtig god måde, det føles på ingen måde tungt eller kedeligt. Og det samme gælder køreundervisningen, den er sat sammen så den passer til, hver elevs behov. Det betyder også, at man faktisk er tryg når man skal ud og køre alene på vejen.
Jeg vil klart anbefale, at vælge Mias køreskole.
Fantastisk oplevelse
Jeg bestod, og var hele oplevelsen fantastisk. Min kørelærer har gjort at jeg føler mig tryk på vejen, selvom vi havde det pisse sjovt i mellemtiden. De er guld værd.
Danmarks bedste På 3 måneder færdiggjorde jeg forløbet…
På 3 måneder færdiggjorde jeg forløbet uden at skulle tage hverken den teoretiske eller praktiske prøve om. På ikke ét tidspunkt var jeg i tvivl om mine evner som bilist - og det kan jeg takke mine kørelærere, Mia og Johnny, for.
Jeg ville anbefale enhver at kontakte Mias køreskole hvis de vil være sikre på at få Københavns bedste kørselsundervisning, et gennemskueligt forløb hvad angår regler, love, kørslen, betaling, ekstra køretimer (som der er et meget lille antal af, trods en ekstrem høj beståelsesprocent) og ikke mindst et kæmpe højt humør!
Stor anbefaling👏🏻
Jeg kom igennem forløbet på under 3…
Jeg kom igennem forløbet på under 3 måneder. Køreskolen fungere rigtig godt og får dig hurtigt igennem vha god hjælp og tålmodighed fra kørelærerne:)
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, Mia er en fantastisk kørerlærer. Hjælper en godt igennem ens forløb og er mega sød! Mia får en til at føgle sig sikker i trafikken, og vil tage det med mig fremover. Tak for en god oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.