Heinrich Nielsens Køreskole Bewertungen 114

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De vil nok lære dig eller det giver de udtryk for ihverfald, men de er ikke gode lærere. Meget arrogante og du bliver straffet for at fejle trods du kun er ved at lære.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Asger og Lennart er meget dygtige kørelærere, som på 4 hektiske uger, gør de passionerede til rigtig gode motorcyklister. Teori- og køreprøve gik over al forventning. Faktisk bestod hele holdet begge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har adskillige gange deltaget i de kortere 3 timers kurser. Hver gang er der nye øvelser og instruktørerne varierer deres forklaringer og instruktionerne forklares altid med et smil og krydres med e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super set up. Rigtig god træning og feedback fra kørelærer undervejs i træningsforløbet. Godt scenarie for indøvning af kritiske maneuvre for sikker kørsel på MC. Desuden kanon social event med en god... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg. Uanset om du er 18, 24, 37 eller 55, er det at tage kørekort et spørgsmål om tillid.

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet godt at sige

19. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget hård og forvirrende tone fra begge lærer

Både Asger og Lenard har afsindig meget erfaring når det kommer til alt angående motorcykler. Problemet ligger i at når det kommer til den praktiske undervisning prøver de meget hurtigt at skynde dig igennem materialet og hvis du sakker bagud bliver de begge irriterede over det.
Jeg tvivler ikke på at de gerne vil lære dig at blive en god motorcykellist men måden hvorpå de videregiver den viden kan godt være meget hård og direkte og til en vis grad også hånede.
Mit største problem har været at Asger og Lenard vil begge give dig tips som nogen gange modsætter hinanden. F.eks. Lenard vil give dig et tip men hvis du så bringer det op til Asger vil han sige at man skal ignorere det og give et andet hvilket ret hurtigt gør det frustrerede at arbejde sammen med dem da der ikke er en enighed omkring hvad der vil være bedst for at styrke ens læring.

Kort sagt, begge lærer har utroligt meget erfaring omkring motorcykler men videregiver den viden på en meget arrogant, hånede og hård måde som gør at man hurtigt kan miste at motivation til at tage motorcykel kørekort hos dem.

12. Juni 2025

Fantastisk forløb til MC-kørekort

Asger og Lennart er meget dygtige kørelærere, som på 4 hektiske uger, gør de passionerede til rigtig gode motorcyklister. Teori- og køreprøve gik over al forventning. Faktisk bestod hele holdet begge prøver.
Her handler det om at gøre folk til super gode motorcyklister. Og selvfølgelig få stemplerne i kortet. :-) ANBEFALING! læs og forstå forløbet på hjemmesiden inden du går igang. Det bliver du, og ikke mindst din chef, glad for, da der kommer til at gå noget arbejdstid med forløbet. 😉

23. September 2025

Mc kørekort

Til prisen kommer man på Jyllandsringen, et bonus er at man også erhverver kørekortet i første streg. Var overhovedet ikke nervøs for teori eller køreprøven, så det må da sige bare lidt om undervisningen.

Og så er der alle de andre perks der kommer når man har gennemført forløbet, køreskolen er nærmere en klub, så der er ingen grund til at vælge andet...

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig kørt motordrevet 2 hjulet før.

Jeg havde nul erfaring med 2 hjulet motordrevet cykel.
Jeg er knapt 60 år gammel, og kom igennem i første forsøg. Både teori og praksis.
Så det må siges, at være noget af en prestige fra skolen.
Hjælpsomme og forståelige lærere. "Forståelige" er selvsagt ment begge veje. De forstod mig, og jeg forstod dem.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To ildsjæle der virkelig brænder for…

To ildsjæle der virkelig brænder for deres fag!
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Heinrich Nielsen, hvis du skal tage kørekort. Jeg tog mit MC-kørekort på et kort og intenst forløb, hvor alt fra teori til praksis var planlagt og gennemført på en super professionel måde.

Fra første teoriundervisning og manøvrebanen til de sidste køretimer, følte jeg mig hele vejen tryg, motiveret og godt klædt på. Underviserne er både engagerede, kompetente og ikke mindst passionerede – man kan tydeligt mærke, at de brænder for at give eleverne den bedste oplevelse.

At jeg kunne gå fra første lektion til færdigt kørekort på under en måned, siger alt om deres struktur og evne til at tilrettelægge et effektivt og intensivt forløb, uden at der på noget tidspunkt blev gået på kompromis med kvaliteten.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne køreskole – her får du både dygtige undervisere, et positivt læringsmiljø og en oplevelse, man husker med glæde.

26. August 2025

Burde være obligatorisk 😉

Som altid en helt igennem fantastisk dag. Veltilrettelagte mc kurser på højt niveau samt hyggelig og afslappede atmosfære, hvor der er plads og overskud til alle. Man kører helt sikkert hjem som en bedre motorcyklist 😊

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefales til folk der ønsker…

Kan varmt anbefales til folk der ønsker kørekort til motorcykel, men også deres kørekursus på MC. Har haft et sjov og lærerigt forløb hos dem. Både til kørekort, men også på deres kørekursus. Asger og Lennart er super flinke og yderst dygtige mennesker til det de gør bedst… at køre motorcykel!

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik mere end vi betalte for

Kurset var virkeligt godt tilrettelagt og instruktørerne tilpassede kursus indholdet så det passede individuelt til vores maskiner og færdigheder. Vi fik ud over selve kurset også mulighed for at bruge banen i op til en time efter kurset var slut.
Det er sjældent man får mere end man betaler for, men det fik vi helt sikker på dette kursus. Jeg kan varmt anbefale kurset.

14. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man finder ingen andre i Danmark som…

Man finder ingen andre i Danmark som brænder mere for at undervise i at blive klædt på til livet som motorcyklist, end Asger og hans bror Lennart. Her får man så meget mere end bare det lovpligtige med i posen når man går derfra, og det samme gælder kørekurser, og fællesturene.

14. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil uden at tøve anbefale Heinrich…

Jeg vil uden at tøve anbefale Heinrich Nielsen køreskole. Jeg havde selv fornøjelsen af at tage motorcykelkørekort der og jeg må bare sige man får rigtig meget for pengene! Asger og Lennart er utroligt dygtige kørelærer og deres passion for (og ikke mindst evner til) at køre motorcykel skinner meget tydeligt igennem. Man føler sig velkommen og teoritimerne fløj afsted med en tilpas kombination af grundig seriøsitet, med plads til gode historier og sjove anekdoter “fra det virkelige liv” - det er nok også en af grundene til at samtlige elever bestod alle prøver første gang.

Det er et seriøst foretagende, hvor den enkeltes udvikling og støtte er i fokus og her lærer du at køre motorcykel af undervisere der helt tydeligt ved hvad de snakker om, så du føler dig rigtig godt klædt på til at færdes trygt og sikkert i trafikken.

Så hvis du overvejer at tage motorcykelkørekort, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til her. Du fortryder det ikke.

Tak for et rigtig godt forløb!

8. April 2025

Den mest seriøse køreskole

Fantastisk sted at tage MC kørekort! Asger og Lennart er top passionerede omkring motorcykler, og man bliver klædt solidt på, til at komme på vejene som motorcyklist!
De varmeste anbefalinger herfra.

13. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole jeg hidtil har prøvet

Jeg er enormt positiv over handlingsforløbet hos Heinrichs Køreskole med Asger som underviser, samt hans hjælpende bror Lennart. Man føler den gode stemning og kan ved første øjekast se at de bruger meget tid på motorcykler selv. Det er en god fornemmelse da de dertil ved hvad de snakker om, og har en stor interesse for at lære fra sig.
Klar anbefaling herfra :)

6. Mai 2025

Intenst og fedt forløb

Fantastisk forløb hos Asger og Lennart. Startede til teori til MC 11 Marts, og kortet var i hus 7 April.
Et intenst, men fedt forløb, med 2 instruktører der virkelig brænder for deres arbejde. Tror ikke man bliver "klædt" bedre på som ny MC fører, end ude hos dem. Alle detaljer bliver der lagt mærke til, og der bliver nørdet på den fede måde. Lidt nostalgisk for mig at komme tilbage til køreskolen, da jeg også tog kørekort til bil derude, hos deres far Heinrich, tilbage i slutfirserne. Ekstra bonus er at man som tidligere elev har lov til at bruge deres manøvrebane når der er åbent derude, og hvis den er fri.
Mvh.
Filip.

3. Mai 2025

Vildt fedt MC-forløb

Asger og Lennart er begge meget dygtige kørelærere, som på blot 4 uger formår at gøre dem der vil det, til rigtig dygtige motorcyklister. Jeg har aldrig kørt på 2 hjul før, men gik efter fuldendt lektionsplan op til både teori- og køreprøve med stor selvtillid.
Her handler det ikke blot om at presse folk igennem systemet, men helt oprigtigt om at dygtiggøre eleverne således at de kan færdes trygt og sikkert i trafikken, når kørekortet er i hus :-)

11. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr