Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mias Køreskole. Undervisningen var god, og nem og forstå. Hun var hurtig til at finde både teoriprøve og køreprøve. Så det gik rigtig hurtigt, og jeg... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Virkelig den bedste oplevelse. Jeg startede først hos øens køreskole. Som virkelig var dårligt, og mente jeg skulle have 8 ekstra køretimer, så kom jeg over til mia, og skulle kun have 3 ekstra køret... Mehr ansehen
Super god oplevelse fra start til slut. Dygtige kørelærere og virkelig god undervisning. De har gjort, at jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet. Kan varmt anbefale dem til alle, der skal tage k... Mehr ansehen
Jeg tog mit kørerkort hos Mias køreskole fordi jeg havde hørt rigtige mange gode ting om det og kan kun give dem ret i det jeg har hørt. Både Mia og Danny er nogle meget søde mennesker så derfor vil j... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en lille lokal køreskole i Dragør, der værner om den enkelte elev. Vi starter typisk 7-8 hold om året, med 10-15 deltagere pr. hold. De små teorihold gør, at der er masser af tid til læring og spørgsmål.
Kontaktinformationen
2791, Dragør, Dänemark
- info@mias-koreskole.dk
- mias-koreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kan klart anbefale Mia’s køreskole
Kan klart anbefale Mia’s køreskole! Nemt, hurtigt og flexiblet. Med super fedt samarbejde mellem Mia og verdens bedste kørelærer Johnny🚗😁
Mia er en virkelig dygtig kørelærer
Mia er en virkelig dygtig kørelærer, som er tålmodig med sine elever, og som gør det beroligende at køre, når man er usikker. Desuden kan Mia hurtigt finde tid til køretimer og køreprøver modsat nogle af de store køreskoler.
Virkelig fantastisk oplevelse
Har lige fået mit kørekort, og det var alt sammen takket være den bedste Kørelære, der var der for en 100% gennem hele forløbet.
Virkelig fantastiske timer vi har haft sammen.
Kan kun anbefale det til folk, da det har været en kæmpe fornøjelse.
Kan kun anbefale Mias køreskole
Kan kun anbefale Mias køreskole. Det var et rigtigt godt og hurtigt forløb som var super fleksible når det kom til kørsler
Bedste køreskole
Bedste køreskole, kan klart anbefales. Forløbet går hurtigt, med god og lærerig struktur. Mia fokusere meget på den enkelte elev, der gør man let rykker sig som køreelev.
Bedste køreskole
Bedste køreskole, hos Mia er det super hyggeligt og forløbene er hurtige. Derudover Mia super fagligt dygtig
Den bedste køreskole
Jeg har været meget glad for at gå på Mias Køreskole! Alt er gået super hurtigt, og vi har haft de hyggeligste køreture sammen. Kan helt klart anbefales!
Super god køreskole
Super god køreskole. Jeg havde problemer med at få prøvetid og køretimer på min første køreskole. Jeg skiftede derfor til Mias køreskole som fik mig hurtigt igennem. Kan helt klart anbefales!
Fantastisk undervisning og vejledning
Mia er en super sød kørelærer som virkelig har gjordt, at tage kørekort blev en sjov og nem oplevelse.
Mega god
Mega god køreskole og helt vild gode kørelærer. Mega glad for jeg tog kørekort hos Mia
Bedste køreskole
Sød og humørfuld kørelærer og god undervisning
Helt eminent oplevelse
Helt eminent oplevelse, jeg kom super hurtigt igennem og fik alle mine prøver med det samme, kan kun anbefales.
Varm anbefaling, mega godt forløb!!
Super behagelig oplevelse, at tage kørekort hos Mia. Hun er super sød og meget rolig. Jeg fik mit kørekort meget hurtigt på ca. 2,5 måned og der var ingen problemer under mit forløb hos Mia. Kan varmt anbefale Mia til alle der skal tage kørekort :-)
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole!
Jeg startede hos mia i december og har haft den bedste og mest trygge oplevelse jeg bestod alting første gang og det var helt sikkert takket været mia og Johnnys fantastiske undervisning og hjælp. Mia giver nemlig tid til at forklare og uddybe alt og alle spørgsmål man kunne ligge inde med, hun står der altid for sine elever også efter uddannelsen er slut! Jeg kan 100% anbefale denne køreskole hendes partner Johnny er også super dygtigt, sjov og sammen gør de bare et kanon arbejde for at udvikle sine elever til de bedste bilister! Hvis du skal starte på et kørekort så er denne skole det perfekte sted!
Den sødeste kørelærer
Den sødeste kørelærer, som er grundig og ikke mindst super hjælpsom i hele processen
Agf er gode KSDH
Min oplevelse hos Mias køreskole har…
Min oplevelse hos Mias køreskole har været virkelig god, og kan klart anbefales😃
Sindssyg god oplevelse
Sindssyg god oplevelse
Der var styr på alt, det var nemt og det gik hurtigt. Kan virkelig anbefale Mia og hendes køreskole til alle
Har været på 2 forskellige køreskoler…
Har været på 2 forskellige køreskoler hvor at Mia's køreskole var min tredje. Nok den bedste kørelærer jeg har mødt. Tak for kørekortet 😄👍
Mias køreskole
En fantastisk sød og dygtig Kørelærer. Gode forklaringer og hyggelig kørsel. Der er hurtig adgang til prøver og rar bil at køre i. Kan kun anbefales:)
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.