Meubelshop Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 losse bestellingen vlak na elkaar gedaan. 8 dagen na deze bestelling kreeg ik van de 1e bestelling een mailtje dat het geld teruggeboekt werd, zonder enige reden. Ik heb contact opgenomen. De menee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie! 2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat e... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vanaf eind 2024 hebben wij met trots de deuren geopend van onze compleet nieuwe winkel in Klazienaveen. Het heeft tijd en zorg gekost, maar het resultaat mag er zijn: een prachtige showroom met een unieke mix van stijlen en hoogwaardige merken. Met 10 jaar ervaring in de meubelbranche hebben we alle kennis en vakmanschap samengebracht in een bijzondere en eigenzinnige winkel. Onze showroom is zorgvuldig samengesteld met eigen ideeën en een stijlvolle aanpak. Hier vind je een breed assortiment meubels en accessoires, passend bij de nieuwste trends en geschikt voor elke woonstijl. Onze winkel is makkelijk bereikbaar, direct bij binnenkomst van Klazienaveen, en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Dankzij de ruime opzet en uitgebreide collectie is dit dé perfecte plek om jouw ideale meubels te vinden.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

4 eetkamerstoelen

Via de website heb ik 4 eetkamerstoelen besteld. De levertijd bleek ineens meer dan verdubbeld te zijn. Jammer, maar niets aan te doen! We zijn direct op de hoogte gebracht door een van de medewerkers, zowel via mijn persoonlijke pagina als ook telefonisch. Ze zijn zeer goed bereikbaar en vriendelijk :)
Zodra de stoelen waren geleverd kreeg ik het bericht dat ze direct werden opgestuurd. De volgende dag stonden ze al bij ons in de eetkamer. Zeer tevreden!

13. Mai 2022

Meer dan tevreden!

Blij met onze kast. Komen afspraken na, je wordt up to date op de hoogte gehouden. Vriendelijk bezorgers, zetten kast in elkaar, nemen verpakkingsmateriaal netjes mee. Als attentie kregen we ook nog een doos bonbons. Aanrader dus!

Wel jammer dat op de website wordt vermeld dat verzenden boven 75€ gratis is maar dat geldt dus alleen als het verzonden kan worden (zonder personeel erbij) Wij moesten 75€ aan bezorgkosten betalen. Dat mag wel duidelijker worden vermeld.

29. April 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie stoel, onduidelijkheid over de levering

De stoel die we besteld hebben is heel mooi en zit lekker.
Er was wel onduidelijkheid over de levering, ik kreeg eerst een mail dat de stoel vrijdag 15 april geleverd zou worden, maar toen kwam er niets. De week erna kwam er een mail dat de bestelling was afgerond, met daarin "als de bestelling verzonden wordt, krijgt u daarvan bericht".
Daarna geen bericht gehad, maar stond vrijdagmiddag 22 april ineens DHL voor de deur. Gelukkig waren we thuis op dat moment.

28. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte levering van onze mooie nieuwe fauteuil. We zijn er erg blij mee. Ging iets mis met de betaling via klarna, maar na een mail naar de klantenservice was dit snel weer opgelost. Bedankt voor de paaseitjes!

6. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelde spiegel hangt na even…

De bestelde spiegel hangt na even wachten prachtig in onze kamer.
Het moeten wachten op de spiegel lag niet aan het team van de meubelshop. De manier waarop ik telkens van de stand van zaken op de hoogte werd gehouden verdiend een compliment.
Ik had het idee dat jullie niet zo blij waren als ik toen de spiegel bij jullie geleverd werd. Daarna hoefde ik slechts 1 dag te wachten en de bestelling kwam binnen.

Goed gedaan mannen!

10. März 2022

Top zaak

Breed aanbod, voor ieder wat wils.
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Is het niet in de winkel dan gaan ze op zoek voor je en worden alle mogelijkheden uitgeplozen. Een absolute aanrader

9. Februar 2022

Blij verrast door…

Als eerste waren we blij verrast door het enorme aanbod. Daarnaast werden we ook nog eens zeer goed geholpen door een enthousiaste jonge man met verstand van zaken. We kwamen voor een bank en na ons bezoek hadden we een bank een tafel en een dressoir gekocht, waar we nog steeds met volle tevredenheid van genieten. Bedankt meubelshop team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne winkel met prettige medewerkers

Fijne winkel met prettige medewerkers. Wil je rondkijken? Prima. Wil je geholpen worden? Dan wordt je goed en vakkundig geholpen. Ook de levering van onze mooie meubels was uitstekend!

Prettige winkel.

Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen.
Denken ook met je mee.
Weten ze zelf iets niet gaan ze informeren.
Fijne mensen fijn bedrijf.
En altijd een lekker bakje koffie/thee erbij.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr