Super snelle levering! Sergio kwam zelfs naar mijn woning om het pakket te bezorgen en regelde meteen een vervangend exemplaar omdat er een kras op zat. Topgast — bedankt voor alles!
Unternehmen hat geantwortet
Goed geleverd door Kevin ben echt tevreden over dit bedrijf 2 dagen geleden besteld en nu al me meubel in huis dit verdiend 10 sterren
Afgelopen vrijdag in de winkel geweest. Dame was net even weg, maar gaf telefonisch aan 10 minuutjes nodig te hebben om aanwezig te zijn. Dit en de winkel gaven wat twijfels bij ons. Maar bij nader in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Arli Walls staat voor exclusieve wandpanelen en vloeren van hoogwaardig kwaliteit voor de laagste prijs! Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met de meest geavanceerde technologie. Hierbij zorgt Arli Walls voor een duurzaam, maar ook enorm hoogwaardige kwalitatieve product aanbod. Arli Walls bestaat uit een dynamisch team wat zich altijd blijft innoveren in de beste producten. Zo kunt u als klant bij Arli Walls terecht voor de meest exclusieve items en zullen wij u altijd blijven verassen met het aanbod aan nieuwe trends en scherpe prijzen!
Niederlande
Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
leveringverwachting zou 1-7 werkdagen zijn. Duurde uiteindelijk 2 hele maanden. De bezorger Daniel was wel vriendelijk en heeft het goed geleverd, moest wel geholpen worden met de plaat tillen. De plaat is ook niet goed verpakt, alleen maar een wikkel noppenfolie en geen bescherming aan de hoeken van de plaat. Waardoor alle hoeken zijn beschadigd, jammer.
Eindstand, zou ik dit bedrijf niet aanraden voor je decor!
Echt een slechte ervaring met Arli Walls.
Levertijd zou 4 weken zijn, uiteindelijk 9 weken moeten wachten. Dat is al belachelijk lang, maar het wordt nog erger alles komt beschadigd aan. Zowel het tv meubel als de wandplaat hebben zichtbare schade. Voor €1200 verwacht je gewoon kwaliteit, geen half beschadigde spullen.
Daarnaast betaal je ook nog eens €40 bezorgkosten, om het vervolgens gewoon zelf te moeten sjouwen. Dat slaat echt nergens op.
Voor de bezorging is er ook totaal geen duidelijke communicatie. Je krijgt geen mail of afspraak vooraf, maar wordt ineens op de dag zelf gebeld door een onbekend nummer met de vraag of ze vandaag of morgen kunnen leveren. Je hebt geen idee wie het is. Blijkt het dus om de bezorgers van Arli Walls te gaan.
En om het nog mooier te maken ze staan aan de deur en het eerste wat gezegd wordt is of er hulp is, omdat hij het niet alleen kan sjouwen. Terwijl je wel gewoon voor bezorging betaalt.
Wat ook totaal niet klopt er wordt gezegd dat het maatwerk is, maar ineens kan er wél snel omgeruild worden? Dat geeft mij serieuze twijfels over hoe “maatwerk” dit nou echt is.
Omruilen was voor mij geen optie omdat alles al gemonteerd was. Uiteindelijk bieden ze €120 compensatie. Dat is echt niet in verhouding tot de schade en het hele gedoe.
Slechte kwaliteit, slechte service en slechte communicatie. Ik zou hier niet snel nog een keer bestellen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee bespaar je zelf de hoofdpijn en gedoe !!!
Super netjes geleverd door Bruno en alles fijn en duidelijk uitgelegd zeker aan te raden

Antwort von Arli Walls
Fijne communicatie, snel en vriendelijk. Dankjewel Delano.

Antwort von Arli Walls
Geweldige bezorger . Heel netjes en vriendelijk.

Antwort von Arli Walls
Tristan, bedankt voor de bezorging en voor het binnen zetten en zelfs controleren van het tv meubel! Hij is echt super mooi!! Voor alle mensen die een meubel zoeken.. Arliwalls moet je zijn! Top top top 👌🏼 heel blij mee

Antwort von Arli Walls
Mijn tv meubel is netjes afgeleverd door Bruno! Van tevoren gebeld of de levering uitkwam en bij ontvangst het product laten zien. Top!

Antwort von Arli Walls
Levering en communicatie was hooguit echt top mededank aan Kevin.

Antwort von Arli Walls
Ik ben heel tevreden over bezorging van mijn bestelling bedankt Dylan !

Antwort von Arli Walls
Super goede servicen en goede kwaliteit ben tevreden over arli walls en kevin de bezorger

Antwort von Arli Walls
Slecht service ik heb in januari wandpanelen gekocht ze hebben dubbelprijs gerekend ik kwam pas achter toen ik het ging ophalen bij de magazijn ik ben naar de winkel teruggegaan om mijn te veel betaalde geld terug vragen moest ik mail schrijven, ze hebben gezegd binnen 2weken krijg ik me geld teruggestort, na aantal emails en telefoongesprekken en 2keer naar de winkel geweest nu is 3maanden geweest heb ik mijn geld nog niet ontvangen.
Het leveren duurde lang maar super blij met mijn tv meubel! Mo bood nog netjes namens Arli walls excuus voor het laat leveren. Erg vriendelijk!
Helaas weet ik niet wat ik ervan moet denken.
Mijn bestelling is een paar weken geleden gedaan. Ik heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar krijg geen reactie. Niet op de mail en ook niet op sm kanalen.
Ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben. Wanneer en of de tv meubel nog bezorg gaat worden. Er komt gewoon geen reactie.

Antwort von Arli Walls
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.