Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... Mehr ansehen
Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.
jan verbertlei 8, 2650, Edegem, Belgien
- hello@metissupplements.com
- metissupplements.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Vlotte levering, goede producten
Vlotte levering, goede producten, handig met het abonnement !

Antwort von Metis Supplements
Ik sliep de laatste jaren echt slecht
Ik sliep de laatste jaren echt slecht, moeilijk in slaap komen maar sins ik sleep gebruik slaap ik veel sneller en slaap ik goed door ,
Gr Ron

Metis 08
Periodieke automatische bestelling bij Metis.
Uitstekend product.
Al jaren gebruik ik Metis 08.
Uitstekende en tijdige leverantie en informatie vooraf.

TOP ERVARING!
Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd.
Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we graag wilde.
De supplementen zijn perfectimo!
So.....een 10!

Antwort von Metis Supplements
Jammer dat er geen staaltjes voor op…
Jammer dat er geen staaltjes voor op reis voorzien worden bij de bestelling.

Beste Casper
Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend.
Dus graag eentje schrappen aub.
Thanks.
Geeraard.

Antwort von Metis Supplements
Snelle en correcte levering - nog afwachten hoe het bevalt
Snelle en correcte levering. Weet nog niet hoe de supplementen bevallen want pas net begonnen. Verwacht er wel eea van want ze zijn niet goedkoop.

Antwort von Metis Supplements
Wacht nog steeds op de levering.
Wacht nog steeds op de levering.
Is zogegegd geleverd maar wacht nog steeds op de levering.
Geen reactie van Metis op mijn bevraging

Metis supplementen
Metis supplementen, vind ik een fijn bedrijf met goede uitgebreide uitleg over de supplementen die zij maken en wat de werking is van deze supplementen.

Antwort von Metis Supplements
Blij met de med,werkt redelijk ,ik…
Blij met de med,werkt redelijk ,ik slaap nog steeds niet elke nacht door maar ik maak me er niet meer druk om
Vervelend dat de potjes van glas zijn , ik heb er al 2 laten vallen en dus stuk .begrijp dat het donker moet bewaard worden ,maar glas?

Ik heb een abonnement
Ik heb een abonnement, maar dit is nu al de 3de keer dat een levering niet of laattijdig bezorgd wordt. Deze keer ben ik ongeveer 5 dagen zonder mijn Metis tabletten...

Absoluut aan te raden
Ik vind het echt goeie producten en de abonnement formule zorgt ervoor dat je je geen zorgen maakt over zonder te vallen. Dat is makkelijk en biedt geruststelling.

Antwort von Metis Supplements
Correctie levering en het aanbieden van…
Correctie levering en het aanbieden van een oplossing ivm het per vergissing aanduiden van de optie abonnement...

Antwort von Metis Supplements
Diepe slaap was jarenlang een probleem…
Diepe slaap was jarenlang een probleem bij mij met mijn PTSS
Sinds Metis Sleep heeft dit wonderbaarlijke positieve effecten opgeleverd . Uitgerust wakker worden bijv waardoor ik veel productiever ben geworden. Heb ook al veel reclame gemaakt zeker bij gelijkgestemden.

Antwort von Metis Supplements
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.