Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

420 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

4.2

Alle Bewertungen

273 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Well done Metis.

Excellent product 08 slaap.
After ordering product well wrapped arrives well in time.

17. Februar 2026

Dear Gina,

Thanks for the positive review!

Only I think you gave a wrong star rating?

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Keuze eenmalige bestelling of abonnement

Wat beter kan is duidelijker zijn in de keuze tussen een eenmalige bestelling of een abonnement. Het is me tot 2x toe overkomen dat ik eenmalig aanvink, maar toch een abonnement heb.. Vind dat jammer en irritant.

13. Februar 2026

Beste,

Dat is inderdaad vervelend! Ik heb dit doorgegeven aan de medische dienst, en zij zullen dit verder nakijken. Bij verdere vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken op hello@metissupplements.com

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

adres stond fout op pakketje

op het pakket stond mijn adres nummer fout! Er stond alleen 43 en ik heb 43C. Op account staat het wel goed. Daardoor kwam het bij de buren. Vervelend dus

13. Februar 2026

Dag Greet,

Inderdaad een vervelende situatie! Ik keek dit net even na en in ons systeem staat je adres ook gewoon correct. Ik veronderstel dat er dan iets technisch misgaat bij onze verzendpartner. Moest je nog vragen hebben kan je deze altijd sturen naar hello@metissupplements.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na maanden slecht te slapen en constant…

Na maanden slecht te slapen en constant wakker te worden gedurende de nacht, slaap ik nu door sinds ik 03&08 supplementen gebruik. Het voelt als een godsgeschenk! Mijn slaapkwaliteit is enorm verbeterd en ik voel me de volgende dag uitgerust. Absoluut een aanrader voor iedereen die moeite heeft met slapen. Bovendien is de service uitstekend.

16. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,

Dankjewel voor de positieve review! Dit is dan ook echt waar we voor streven bij Metis.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik slaap er helemaal niet van

Ik slaap er helemaal niet van. Ik zal een van die moeilijke gevallen zijn. Valeriaan heeft op mij helemaal geen vat.

3. Februar 2026

Dag Filip,

Dat is jammer om te horen! Slaap is nu eenmaal erg persoonlijk en daarom hebben onze producten niet voor iedereen hetzelfde effect. Moest je nog vragen hebben of extra tips willen ontvangen kan je ons bereiken op hello@metissupplements.com.

correct uitgevoerd

correct uitgevoerd

30. Januar 2026

Antwort von Metis Supplements

Dag Christa, bedankt voor je review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het feit dat ik 1,5 week moet wachten…

Het feit dat ik 1,5 week moet wachten op mijn bestelling en er achter aan moet om deze verzonden te krijgen vind ik wat minder. Ook het feit dat er geen compensatie daarover mogelijk is maakt het niet positief. Ben pas 2 dagen bezig met de capsules en kan daar nog niets over zeggen.

26. Januar 2026

Antwort von Metis Supplements

Beste Mylou, bedankt voor je feedback. Je pakket is inderdaad tijdelijk blijven hangen in het systeem van ons magazijn door de 4+2-lettercode van Nederlandse postcodes. We hebben dit snel opgepikt en intussen volledig rechtgezet. We hopen dat onze supplementen ook voor jou een positieve bijdrage mogen leveren.

Top product

Aangenaam verrast van Metis anti-stress and Sleep. Ik werk in shiften en ervaar hier de nevenwerkingen van, met Metis is dit zoveel aangenamer!

20. Januar 2026

Antwort von Metis Supplements

Dag Laurine, blij te horen dat onze Metis Sleep 08 & Anti-Stress 03 DUO je shiftenwerk weer meer draaglijk maken!

Good products

Good products, good communicatie flexible for changing subscription

13. Oktober 2025

Antwort von Metis Supplements

Dankjewel voor je goede feedback, Roberta!

Verlost van slaapproblemen

Jarenlange slaapproblemen zijn volledig verdwenen door het gebruik van de Metis supplementen.
Hun snelle verzending en bereikbaarheid via mail zijn echt topservice👌

22. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Metis Supplements

Bedankt voor je positieve feedback, Sonja. Blij te horen dat je verlost bent van je slaapproblemen en tevreden bent over onze klantenservice!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was snel alles goed…

Levering was snel alles goed verpakking. Ik ben gestart met testen . Energie is beter. Ook slaap en rust. Maar ik merk dat ik nu wel geen grenzen ken en door blijf gaan. De tijd zal het uitwijzen. Hey is wel aan de prijzige kant. Dat is helaas voor mij een nadeel. Maar ik geef zowel sleep, relax alsook energie een 9 op 10

Antwort von Metis Supplements

Beste Karina, bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je nu al positieve effecten en meer slaap en rust ervaart. Wat betreft de prijs: Metis onderscheidt zich van anderen doordat onze supplementen worden gemaakt met kwaliteitsvolle grondstoffen. Wanneer je je supplementen op een consequente basis inneemt kan het ook voordelig zijn om een abonnement af te sluiten. Dit geeft je een korting op elke bestelling van -20%.

Prima levering

Prima levering. Aflevering ben je altijd afhankelijk van de transporteur

13. Januar 2026

Antwort von Metis Supplements

Bedankt voor je review, Marcel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte levering en voor mij is de 08…

Vlotte levering en voor mij is de 08 heel goed om een betere slaap te hebben en wanneer ik wat nerveus ben neem ik er de 03 bij, dat helpt me enorm

Antwort von Metis Supplements

Dag Annie, bedankt voor je review. Fijn te horen dat onze Metis-supplementen je meer rust en een betere slaap bieden!

Regelmatig goed.

Heb al eerder besteld, ik slaap niet elke keer lang genoeg, maar tot nu toe het beste medicijn.

Antwort von Metis Supplements

Dag Rita, fijn om te horen dat onze Metis-supplementen je alvast iets verder helpen!

3. Januar 2026

Antwort von Metis Supplements

Bedankt voor je positieve feedback, Claudine! Met Metis streven we steeds de snelste service na!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr