Ik bestil det people For det første er deres kundeservice virkelig ikke noget at råbe hurra for! Altså af de få svar man nu får over mail af flabede svar! Jeg endte som mange med at prøve det fordi j... Mehr ansehen
Bestilte prøvepakke. Gikk ned 16kg ved daglig bruk (veide 92kg ved oppstart). Sa opp abonnement uten problemer etter endt bruk. Super kundeservice! (Nei, er ikke sponset!!) Anbefales! Reduserer søtsug... Mehr ansehen
SVINDELFIRMA: Metaburn tilbød i annoncen på Facebook 1 måneds GRATIS prøve. Den ankom med en regning på 79 kr. som jeg ikke ville betale. Det desuden viste sig at være totalt virkningsløst, Her på Tru... Mehr ansehen
Løgn og bedrageri!!
Løgn og bedrageri!!
MIN SØN PÅ 16 ÅR FIK BREVE FRA INKASO,selvom har aldrig bestilt noget fra den firma.... Da jeg ringede til dem og nævnte bedrageri og at han er 16 år, vedkommende slettet med det samme alle min søns oplysninger og så skulle han ikke betale noget. I skal virkelig passe på med denne firma det lugter af snyd og løgn!!!! PAS PÅ FOLKENS!!!!
IKKE BESTIL HERFRA
IKKE BESTIL HERFRA
De har den mest uforskammede kundeservice. De sælger et produkt der ikke virker men kun er til at trække penge fra folk der ikke læser det med småt, har aldrig følt mig så snydt af et firma der har været til i så mange år. De burde lukkes ned for og de burde returnere penge tilbage til alle der har bestilt fra dem og er blevet snydt.
Gør dig selv en tjeneste og LAD VÆRE med at bestille fra dem selvom der står gratis prøveperiode ender du med at skulle betale 700kr
Dårligt firma der skaffer dig en gratis…
Dårligt firma der skaffer dig en gratis prøveperiode og snyder dig til at der så kommer en pakke til du ikke kan få retur på. Plus metaburn virker ikke.
Aldrig køb derfra
Aldrig køb derfra!
Det et dårligt firma som ikke engang gider og hjælpe, jeg modtog det til 79kr. Men at de sender mig den til 676kr! Ej jeg føler mig snydt! Prøv dov at vær mere søde overfor jeres kunder!! DESUNDEN SMAGER JERES PILLER AF FISK!
Hvorfor kan man ikke stoppe dette firma…
Hvorfor kan man ikke stoppe dette firma når de har røvrendte så mange .
De siger gratis !
Bagefter skal man betal 79 for porto
Pakken kom sent og når man siger man ikke vil have flere de siger man skal opsige det inden 4 uger
Men ! pakken kom ikke før 4 uger l
Og næste pakken er allerede på vej, ikke for en måneds forbrug ,,,men 4 måneder og det koste 695kr
Betalt over 700 kr for en prøve som skulle være gratis .
LAD VÆRE MED AT KØBE FRA DEM !!!
Disapointed
I am generally satisfied with the product, it actually helps. The down side is the policies. I just received my firt order after the almost free trial. The date says I should receive the shipment and the bill at the 26th of october, i received the package the 7th of november. Which means i have litterally 3 days to Pay, to me that smells. So i just cancelled my "contract “i dont trust Them anymore. This is my story, nothing Else. Good luck to u 😉
Bestilt pakken a 79 kr uden binding
Bestilt pakken a 79 kr uden binding. 2 mdr efter modtager jeg en ny sending til 4 mdr a 700 kr. kontakter Metaburn som ikke vil modtage min pakke retur som er uåbnet da jeg henviser til tilbuddet som jeg bestilt hvor der står uden binding. Sælger vil følge op her på og vende retur og sætter henstand på opkrævningen mens de undersøger. Modtager senere endnu en opkrævning med rykkergebyr. Aldrig har jeg følt mig så bondefanget før. Produktet virker heller ikke men at de snyder ved at binde folk alligevel og så ikke vil modtage uåbnet produkt mod at jeg kan fremvise det tilbud jeg købte hvor der står at jeg ikke binder mig til noget. KØB ALDRIG DETTE PRODUKT ELLER NOGET ANDET AF DEM!
Super dårlig kundeservice
Super dårlig kundeservice. Insisterer på at sende varer til mig selvom jeg ikke har penge til at betale for varerne.
Dårligste behandling nogensinde
Michael koch
Promoverer at folk ikke behøver at træne
Nærlæs det med småt/ kan ikke anbefales
Ingen effekt. Opsagde abonnementet efter 1 mdr, men 3 uger før næste pakke blev afsendt, så sidder nu med en regning på 696kr. Skal opsiges 4 uger før afsendelse….
Et af de firmaer hvor alt skal læses med småt
Dårligt firma
Jeg har via en YouTube reklame besøgt metaburns hjemmeside. Jeg oprettede en kundekonto for at modtage e-mails omkring tilbud osv. også kiggede jeg på produkt beskrivelsen, hvor jeg læste at man ikke måtte indtage pillerne før man fyldte 18 og da jeg kun er 15 gik jeg ud bare ud af hjemmesiden og så videre på den video jeg var i gang med. Ca 4 dage efter modtog jeg en pakke fra metaburn med et prøve-pakke. Der er bare lige det at jeg ikke havde trykket at jeg gerne ville modtage nogen prøve-pakke. Mig og min far ringede derefter til kundeservice for at få den til at logge mig ud af deres system.
Helt forferdelig at jeg kunne bite på…
Helt forferdelig at jeg kunne bite på dette🥲 Angrer som en hund. Bestilte en prøve pakke og ga beskjed om at jeg ikke ville ha noe mere. Men hva dukket opp🙈 ett abonnement . Grøss og gru. Gikk på posten og jeg måtte betale porto for å sende inn. Og hva skjer… jo må betale for pakningen jeg har sendt i retur og må kontakte vitamail for å produktet i retur hvis jeg ønsker det🙈 Hvor galt er dette systemet ??? Hold dere langt unna. Har faktisk sendt alt til Tv2hjelper deg
Jeg bestilte prøvepakke til 79 kr
Jeg bestilte prøvepakke til 79 kr. med abonnement uden binding. Der står på deres hjemmeside under “vilkår og betingelser” (huske at læse det;)) at abonnement fortsætter medmindre man opsiger det:). Sådan er det generelt når der handler om abonnementer. Modtog min prøvepakke og loggede ind på hjemmesiden og opsagde abonnement uden problemer. Kundeservice er super hjælpsomme og det hele fungerer som andre almindelige produkter og hjemmesider med abonnement.
Jeg mærker en lille effekt af pillerne i forhold til sukkertrang, men spiser også meget sundt generelt, så måske de bare ikke er for mig:).
Det er hvertfald et helt normalt firma der ikke snyder eller andet.
Jeg har lige læst om utilfredse kunder
Jeg har lige læst om utilfredse kunder
Det er ikke sådan jeg opfatter det
Jeg bestilte en prøvepakke. Efter et stykke tid bemærkede jeg at jeg ikke har den samme lyst til kager og søde sager, så bare det vil jeg godt betale for har modtaget pakken til fuld pris ( lidt dyrt) men så spar jeg mange penge på kager.
Tør ikke stoppe.
Har tabt mig 7 kg
Det er sjældent man løber ind i noget der virker , men det gør de her
Hilsen en tilfreds kunde
Opkrævning af abonnement
Der er et eller andet fuldstændig galt med jeres firma politik, jeg har via en annonce på Instagram fået gratis prøve pakke, og i annoncen stod der ovenikøbet at der ingen bindingsperiode var på tilbuddet også nu idag har jeg modtaget en nu pakke (organge pakker er ikke åbnet) som jeg ikke har bestilt og deri ligger der en opkrævning på 696,-, som jeg ikke vil betale, altså jeg betaler simpelthen ikke for noget jeg ikke har bestilt eller givet sammetykke til.
Jeg har nu snakket med jeres kundeservice og bedt dem om at lave en afhentning, så i kan få jeres produkter tilbage, for jeg har ikke noget at bruge dem til, de virker desværre ikke.
Mvh Gustav Høgh Olesen
1 de er forfætelig dålige til at…
1 de er forfætelig dålige til at inforemer om har obsagt sit abodement så jeg fik en rykker og piller for 600kr uden at videt det skide flot og nej det kunne ikke sendes tibage og de kunner heller ikkr fjerne bøden
Jeg har modtaget Metaburn fra Vitamail
Jeg har modtaget Metaburn fra Vitamail, uden at have gennemført en ordre. På deres side kan man ikke se normalpris, de er umulige at få fat på og det er svært at logge ind, så man kan afbestille. Jeg har derfor sendt opsigelse med brev. Dårlig kunde politik, at sende vare til personer, der ikke har bestilt...
Læs dette før i overvejer at købe noget…
Læs dette før i overvejer at købe noget som helst. Har været inde på hjemmesiden, overvejet at bestille et produkt, fortrød og derefter slettede mine oplysninger. Har på intet tidspunkt godkendt noget !!!!
En måned efter ligger der en pakke fra dem i postkassen - ved ikk hvordan de gør, men det er ihvertfald en smart måde at narre penge ud af folk på.
Tvivler på om der er lovligt, men det er en anden sag.
Så for jeres egen skyld, nævn aldrig navn og adresse !!!!
FUP OG FIDUS FIRMA
PAS PÅ DETTE ER MEGET VIGTIGT!
Jeg har bestilt denne vare mataburn samt african mango, det jeg har fået ud af det er at dette firma lænser min konto uden at have fået lov til at trække pengene, de har heller ikke fremsendt nogle varer så advar alle I kender om dette firma. Forbrugerklagenævnet kan ikke stoppe deres reklame på Facebook da den jo er amerikansk. Har du handlet hos dem få lukket din visa konto omgående inden de lænser dig.
Bondefangeri
Man køber noget til kr.17,00 og senere viser det sig at man abonnerer
og at de trækker over kr. 500,00 fra Din konto.Bondefangeri
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.