Ik bestil det people For det første er deres kundeservice virkelig ikke noget at råbe hurra for! Altså af de få svar man nu får over mail af flabede svar! Jeg endte som mange med at prøve det fordi j... Mehr ansehen
Helt forferdelig at jeg kunne bite på dette🥲 Angrer som en hund. Bestilte en prøve pakke og ga beskjed om at jeg ikke ville ha noe mere. Men hva dukket opp🙈 ett abonnement . Grøss og gru. Gikk på po... Mehr ansehen
Dont do it
Ik bestil det people
For det første er deres kundeservice virkelig ikke noget at råbe hurra for! Altså af de få svar man nu får over mail af flabede svar! Jeg endte som mange med at prøve det fordi jeg var desperat i min vægtøgnings periode. Jeg fik to abonnementer som jeg havde besvær med at afmelde pga deres kringlede betingelser. By the way the medications did not have a effect! Just crap!!!
ng i trænngen…
Jeg har oplevet en nedgang i trænngen til søde sager, mere frugt og nødder.
Har tabt mig i vægt.
Men hvordfor svarre metaburn ikke på kritik ?
Det virker meget suspek😒
Er det virkelig et fup firma ?
Svar os Metaburn ???
Mvh Peter Madsen
Har ätit metaburn nästan 4 månader nu…
Har ätit metaburn nästan 4 månader nu och fortfarande ser jag ingen resultat. Det känns istället att jag går upp i vikt. Rekommenderar inte denna produkt.
Jeg bestilte og efter 3-4 uge som der…
Jeg bestilte og efter 3-4 uge som der fremgår tydeligt begyndte jeg at miste lysten til søde sager. Jeg har netop genbestilt. Da jeg er fuld ud tilfreds.
Min opfattelse er at alle dem der brokker sig virkelig ikke har læst betingelserne igennem. Men brokke sig det kan man.
Jeg er glad for dette produkt og vil gerne forsætte.
Lad vær med at prøve dette
Lad vær med at prøve dette. De snyder dig sindssygt, det er alt for svært end det burde være at finde dit eget login og dermed afmelde dit abonnement igen, de sender hverken mails eller andet om påmindelse om betaling men indberetter dig isted til inkasso nærmest med det samme. De fortsætter med at sende dig pakker og forlanger betaling måneden efter du har opsagt abonnementet. Dette er et firma der er baseret på snyderi og folks hverdags forglemmelser. Jeg ville aldrig have handlet med dem hvis jeg vidste det var sådan de kørte det. Meget, meget dårlig oplevelse. Og hvis metaburn læser det her så vær dog venlig at stoppe med at sende mig flere pakker!!!!!
Har afmeldt levering
Har afmeldt levering. Har alligevel nu modtaget 2 pakker til næsten 700 kr.😳😡😡😡
Nogen der har erfaring med at få sletter denne betaling ?
Hej jeg har købt en metaburn pakke for…
Hej jeg har købt en metaburn pakke for første gang og nu skal jeg betale 174kr, men tør ikke sende dem
Pengene efter jeg læse over alt de svindler og trækker penge ud af en, kan jeg lade vær med at betale uden gælden vil blive støre,og uden de kan trække penge fra mig? de har jo heller ikke mine kortoplysninger, kun mit navn adresse og telefonnummer?
Virkningsløst og meget svært at melde…
Virkningsløst og meget svært at melde sig ud af igen.
Det bare en scam.
Ærligt talt ik, så er det bare svindel. Altså jeg Ok en rykkegebyr, IMENS jeg var på ferie, de havde ikke engang kontaktet mig om det, sendt en email om jeg skal betale INTET. Og nu skal jeg betale 800+ kr. er fändme sur over det. Ka ikke tro at min penge går på noget som det her. Ikke kun det, men jeg havde allerede betalt 179 kr da jeg fik min første rykkegebyr, og da jeg ringede til collectia vedr om det, sagde de noget sluder som jeg ikke engang forstod. Ærligt talt bruge de lukke det her firma ned. Altså det er bare en scam.
ingen sukkertrang for 79 kr - ja tak 🤩
jeg vil bare lige sige at de reklamere med det er gratis men koster 79 kr I forsendelse.. jeg forstår ikke hvorfor nogen kan misforstå så tydelig en reklame 🤷♀️
virkningen har de i hvert fald - jeg har ingen sukkertrang mere og har tabt mig også.. 😉
Anbefales❣️💥💫
Bestilte prøvepakke. Gikk ned 16kg ved daglig bruk (veide 92kg ved oppstart). Sa opp abonnement uten problemer etter endt bruk. Super kundeservice! (Nei, er ikke sponset!!) Anbefales! Reduserer søtsug og brenner fett. Hjelper på med sunt kosthold og daglig mosjon (30-45min) rask gange + enkel hjemme-trening fungerte utmerket for meg. Satte av 2 mnd til «prosjektet» og det virket. Har prøvd før uten kosttilskudd, men uten like bra resultat. Har bestilt runde to nå etter 3 mnd for ytterligere nedgang på ca 10-12kg. Gleder meg! Terningkast 6+
It is a Fraud
It is a Fraud! Company dont register in Denmark, dont have a legal addresser and phone. Yes, they workshop with Collectia, collect money, when the pils is free, just shipment 79dkk from Kastrup! I want deliver pills back, but it’s no real,or legal address on the company, no CVR of the company, no phone register on the company. Do they pay skat and moms of sail?
SVINDELFIRMA: METABURN.
SVINDELFIRMA: Metaburn tilbød i annoncen på Facebook 1 måneds GRATIS prøve. Den ankom med en regning på 79 kr. som jeg ikke ville betale. Det desuden viste sig at være totalt virkningsløst, Her på Trustpilot fremgik svinlen tydeligt med rigtig mange vrede anmeldelser. Vi er nu nogle kvinder der har kontaktet DR. "KONTANT" Vi ønsket at de tager sagen op. Det er tydeligt at de præøver sig frem med andre FUPMIDLER.
Jeg kan se at der flere der har oplevet…
Jeg kan se at der flere der har oplevet det samme som jeg har. Dette firma røverender folk. Jeg skrev en anmeldelse og de siger de har ringet men det Løgn vi arbejder og går i skole så når i forventer penge fra mig brude man sende en mail til mig isted for at ringe mig op når næsten hele min dag er min telefon i flytilstand.
Dont go there!!!
Jeg har modtaget en pakke fra dem hvor de mener at have givet mig en regning. Dette er ikke tilfældet og ved kontakt til kundeservice er de totalt glatte. De sidder og siger, ja send du en klage, det er du meget velkommen til. Virkeligt nedladende og meget bevidste om at de snyder folk så det står ud af ørerne!
Jeg ville ønske man kunne minus 10!
Jeg ville ønske man kunne give minus 10!! Jeg bestilte en prøvepakke i november, og har stadig ikke modtaget pakken. Jeg får en regning her start januar en betaling på 79. kr til porto, hvor der er lagt 200 kr. gebyr. Jeg skriver samme dag til dem, og hører om hvorfor jeg først har modtaget betalingen nu med en rykkergebyr nu. De fortæller mig at kontakte PostNord, da der åbenbart står i deres system at pakken er leveret. I mellemtiden jeg venter på svar fra PostNord, modtager jeg endnu en betalingen fra dem, hvor der står endnu 100 kr. inkassegebyr og 500 kr. inkasseomkostninger. Efter dette, skriver de at de har sat min sag på bero. HVORFOR HAVDE DE IKKE GJORT DET DA JEG SKREV TIL DEM SAMME DAG KEG MODTAG MIN EN REGNING. De siger så at de ikke kan rette på min betaling og mit eget ansvar (de vil først rette på min betaling når postnord svar - hvilket er aldrig) ALDRIG KØB DER FRA, DET ER SNYD OG SCAM!! PAS PÅ DERUDE...
Ville ønske jeg kunne give minus 0!
Ville ønske jeg kunne give minus 0!
HOLD DIG VÆK FRA DETTE!! Totalt snyd. De trækker bare mange penge ud af dig uden at du modtager noget som helst!
Jeg bestilte en pakke Metaburn som jeg ALDRIG modtog og ALLIGEVEL har firmet meldt mig til Collectia Finasservice. Jeg meddeler BÅDE firmaet OG Collectia at jeg ALDIG har modtaget en pakke frsa Metaburn, men det ghoster mig totalt og jeg må betale for noget jeg ALDRIG har modtaget.
Sender rykkere selvom man har betalt…
Sender rykkere selvom man har betalt 79kr for porto. Svindel. Hvis de fortsætter anmelder jeg dem
Ville ønske jeg kunne give nul
Ville ønske jeg kunne give nul
Var ved at dø jeg nåede at tage 4 piller og fik det dårligt jeg fik feber og opkast det var slemt ville slet ikke anbefale det til nogen det bare 🤮
Bestil aldrig den
Bestil aldrig metaburn
man skal betal 79 for porto
Pakken kom sent og når man siger man ikke vil have flere de siger man skal opsige det inden 4 uger
Men ! pakken kom ikke før 4 uger l
Og næste pakken er allerede på vej, ikke for en måneds forbrug ,,,men 4 måneder og det koste 695kr
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.