Hurtig levering og ved henvendelse om ordren blev der ydet relevant og god service.
God sortiment, god kvalitet og til gode priser. Leveringstiden var hurtigt, og jeg er nu ejer af en perfekt lille størrelse vaffeljern der er simpel og effektiv at bruge. Jeg har før købt merch... Mehr ansehen
Hurtig levering, og varerne er fine. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, ville det være at beskrivelserne på varerne kan være lidt mangelfulde. Købte en Olaf bamse med lyd, men beskrivelserne næ... Mehr ansehen
I er hurtigere end end julemanden. Fredag den 8. dec. kl 14.13 modtog jeg bekræftelse på ordre- lørdag den 9. dec. kl 11.41 modtog jeg SMS om at pakken kunne hentes i pakkeshoppen - 21 timer og 28 min... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
MerchShark er en dansk webshop med salg af merchandise fra forskellige populære franchises som Marvel, Dc Comics, Disney, Game Of Thrones og mange andre. Vi sælger alt lige fra Små figurer, til ankelsokker. Gå ind på vores webshop for at finde den franchise du er fan af.
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Dänemark
- +45 31 33 26 06
- kontakt@merchshark.dk
- merchshark.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Produktet lever op til forventning
Alt var ok.
Alt fungerede: nem hjemmeside, god kvalitet af varen (tæppe) og hurtig levering. Jeg har handlet der før og gør det gerne igen.
Jeg har købt ske
Jeg har købt ske, karfel, tasker og madpake paw patrol og disse var meget gode.
Super fint 👍
Jeg er super tilfreds med det jeg købte…
Jeg er super tilfreds med det jeg købte samt leveringstiden. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Merchshark
Godt tilbud. Hurtig levering, kvalitet.
Hurtig levering og en vare med rigtig god kvalitet. Derudover var det et godt tilbud.
KH
Hurtig til at sende det bestilte😄
Nem og fik min vare rimelig hurtigt :)
blandet oplevelse
Fik et ur som gik i stykker i remmen efter det havde været brugt knap to dage indendørs i weekenden og da jeg skulle hjælpe min dreng uret på gik det i stykker i låsen.
Jeg kan godt se som forretningen skriver at det er opstået efter brug meeen jeg syns det er lidt tamt at et ur kun kan bruges knap 2 dage?
De var søde til at give en rabatkode, samt fri fragt på næste ordre og det er som sådan sødt, da jeg jo er nødt til at have et ur igen - men det er også lidt med en træls følelse, man bestiller et nyt ur fra siden, da jeg ikke kan lade vær med at føle, at det er en lidt fræk måde at tjene mere på.
Der er hurtig forsendelse på tingene - det fejler ingenting og det er billigt - men det afspejler jo så nok også kvaliteten af det man køber.
Har nu købt et lidt dyrere ur og håber det er bedre end det første.

Antwort von Merchshark
God og hurtig betjening
Sådan jo
Sådan jo, i gjorde det jo rigtig godt igen som i plejer at gøre. Hurtig levering af varen og den gode service fra jer af også. Mange tak for det.
Rigtig god oplevelse. Hurtigt levering.
Rigtig god oplevelse. Jeg vil vælge Merchahark igen uden tvilvt.
Hurtig levering og fint være.
Jeg bestilt min være tirsdag kl.17 og hvad klar til afhentning torsdag kl.15:30.
Hurtig og god betjening
God hjemmeside, hurtig levering
God hjemmeside, fantastisk hurtig levering på under 24 timer.
Kan varmt anbefale andre at handle her
Lige ud af landevejen
Lige ud af landevejen - ingen problemer overhovedet - hurtig og nem bestilling/levering. Perfekt!
Flot vareudbud.
Nemt at handle på hjemmesiden og stort sortiment.
Hurtig leverance, og ingen problemet med returvarer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.