Hurtig levering og ved henvendelse om ordren blev der ydet relevant og god service.
God sortiment, god kvalitet og til gode priser. Leveringstiden var hurtigt, og jeg er nu ejer af en perfekt lille størrelse vaffeljern der er simpel og effektiv at bruge. Jeg har før købt merch... Mehr ansehen
Hurtig levering, og varerne er fine. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, ville det være at beskrivelserne på varerne kan være lidt mangelfulde. Købte en Olaf bamse med lyd, men beskrivelserne næ... Mehr ansehen
I er hurtigere end end julemanden. Fredag den 8. dec. kl 14.13 modtog jeg bekræftelse på ordre- lørdag den 9. dec. kl 11.41 modtog jeg SMS om at pakken kunne hentes i pakkeshoppen - 21 timer og 28 min... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
MerchShark er en dansk webshop med salg af merchandise fra forskellige populære franchises som Marvel, Dc Comics, Disney, Game Of Thrones og mange andre. Vi sælger alt lige fra Små figurer, til ankelsokker. Gå ind på vores webshop for at finde den franchise du er fan af.
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Dänemark
- +45 31 33 26 06
- kontakt@merchshark.dk
- merchshark.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Det var en god oplevelse varene blev…
Det var en god oplevelse varene blev leveret hurtig
Nemt og hurtigt
Fede ting og vores søn er lykkelig og…
Fede ting og vores søn er lykkelig og dejlig hurtig service
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Flot skoletaske, gymnastiktaske, drikkedunke og madpakke.
Anklager og truer kunder
Aldrig har jeg fået så dårlig kundeservice!
Vi købte et headset, hvor lyden ikke virkede ordentligt. De bad os sende video som dokumentation, efter nogle forsøg, fik de endeligt en video de var tilfredse med. De skrev at de ikke længere havde headsettet men vi kunne få et tilgodebevis (skal man ikke have pengene retur?) Vi skulle bare sende dem et billede af, at vi havde destrueret det. Det tog så også nogle forsøg. Tilsidst påstod de at det ikke var det samme headset. At det var blåt, (man kan tydeligt se på billedet at det er gråt) at vi kunne få en sidste chance, ellers blev vi politianmeldt (Det håber jeg da de gør, vi har dokumentation for det hele) Vi sendte endnu et billede, hvor vi udtrykte vores skuffelse over at handle i god tro og så blive mødt af trusler og beskyldninger. Vi har ikke hørt yderligere.
Vi fraråder alle at handle der!
Det er åbenbart ikke nok at vi bruger en verificeret profil, de vil have vi skriver under med navn, selv om de udemærket ved hvem vi er. Endnu en måde at fralægge sig ansvar, på en offensiv og konfrontatorisk måde.
I må meget gerne offentliggøre jeres beviser for vi skulle prøve at snyde jeg.
Hilsen Thomas Jakobsen.

Antwort von Merchshark
Super duper
Mega hurtig levering og et stort udvalg…
Mega hurtig levering og et stort udvalg på siden. Her kan man altid finde en gave til et barn eller en teenager
Meget tilfreds
Hurtigt levering
Fin hele vejen igennem
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.