MeDesigns.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skulle bruge et billigt armbåndsur. Bestilte lørdag, fik responsmail straks. Mandag blev uret sendt (fik infomail) og tirsdag modtog jeg det. Fragt er ikke gratis, men er yderst rimelig, da MeDesigns... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udmærket sted at handle. Man får hvad man bestiller, dog nogle dage forsinket, taget i betragtning af der står 1-2 dages levering. Her gik der samlet set 6 dage fra bestilling til levering. Det skal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et iPad Mini cover til min datter. Pakken blev sendt den efterfølgende dag, men pakken blev desværre væk hos Post Danmark. Skrev til kundeservice og fik svar med det samme, og fik besked på,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde købt et ur til min datter, men desværre levede det ikke op til mine forventninger, og da jeg bor i samme by som firmaet har adresse, gik jeg ned med det. Efter lidt snakken frem og ti... Mehr ansehen

1. Kostümgeschäft
  2. Dessousgeschäft
  3. Uhrengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

www.medesigns.dk Super service og levering fra dag til dag. Billig fragt og billige varer. Altid god og effektiv rådgivning angående vores varer. Her finder du stort udvalg af Frække kostumer, korsetter, corsager, lingeri, undertøj til damer, silikone ure, ure til damer, børneure, Hår extensions, tasker, sølvsmykker, modesmykker, iPhone covers, iPad covers, dameure, armbåndsure, etc.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

365 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtige og modtager det man bestiller.

15. März 2013

Kære Josephine

Mange tak for dit svar. Dejligt at du er tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin betjening og hurtig levering!

Ipad Cover leveret indenfor 2 dage, er rigtig godt tilfreds!

13. März 2013

Kære Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber at se dig i shoppen igen en anden gang.

god vare hurtig levering

et billigt og fedt cover og hurtig levering og meget overskulig hjemmeside det er ikke sidste gang jeg handler der

12. März 2013

Kære Berit

Tak for din anmeldelse. Håber du bliver glad for dit iPad cover.

fremragende

dejlig produkt svar fuldt til forventningerne .

8. März 2013

Kære Lone

Mange tak for din fine feedback.

Tilfredshed

Hurtig levering produktet er det de viser på nettet

7. März 2013

Kære Jesper

Tak for din fine anmeldelse af www.medesigns.dk

Produkt til tiden

Gennemført handel

6. März 2013

Kære Janne

Tak for din positive feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super god og en rar fornemmelse

Jeg havde nogle spørgsmål som jeg gerne ville have besvaret, jeg sendte en mail til jer og dagen efter fik jeg svar på de spørgsmål jeg havde.
Min datter er super glad for hendes cover til ipad skønt det var svært for hende at vælge hvilken farve det skulle være (endnu en god til ting ved jer. udvalget er stort og meget billigt) .
Jeg anbefaler jer til alle jeg kender og vil helt klart handle hos jer næste gang vi skal bruge noget til alle vores ipads.

5. März 2013

Kære Konni

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at I er tilfredse. Glæder os til at betjene jer igen en anden gang.

Perfekt

Jeg bestilte inde fra hjemmesiden en søndag aften og modtog varen nogle dage senere. Det blev leveret hurtigt og passede perfekt. Jeg vil helt klart anbefale Me Designs til andre og vil helt sikkert købe her igen.

3. März 2013

Kære Christine

Tusind tak for din anmeldelse af www.medesigns.dk. Jeg er glad for, at du er tilfreds med leveringen.

Tip top servce

Super behandling.

1. März 2013

Kære Bitten

Mange tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Den viste vare fra hjemmesiden levede op til forventningen og leveringen var hurtig.

Kære Henrik
Tak for din anmeldelse. Håber du bliver glad for din vare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fejl leverance blev en positiv oplevelse

Efter at have fået forkert var tilsendt, har jeg oplevet en butik der sætter en ære i, at deres kunder skal være tilfredse. Super oplevelse.

Kære Ulla
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg beklager fejlleveringen. Som aftalt så bliver der selvfølgelig rettet op på det. Tak for din forståelse - det er dejligt at opleve en kunde som dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kundeservice

Lidt problemer med leveringen fra PostDanmarks side, men det skal MeDesigns.dk ikke klandres for. Har dog vendt problemet med dem.
Umiddelbart kan hjemmesiden kun anbefales.

Kære Lene
Tusind tak for din anmeldelse af www.medesigns.dk Det var noget bøvl med PostDanmarks bud, da han bare lod halvdelen af din pakke hænge ud af brevsprækken. Heldigvis gik alt i orden. Jeg håber, at du bliver glad for din vare. Håber at se dig igen i shoppen.

Er meget tilfreds!!:)

Servicen er i top og kan hel sikkert anbefale MeDesigns.

Kære Louise

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er glad og tilfreds.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min ene pakke blev væk i posten

Jeg skulle have modtaget 2 pakker fra MeDesigns.dk, men den ene er desværre blevet væk hos Post Danmark. Alligevel har det været en rigtig god kundeservice som jeg har modtaget. Jeg blev ringet op i dag, hvor han beklagede mange gange at pakken var blevet væk, og han har haft ringet rundt til Post Danmark mm., men han ville se om det kunne lykkes at bestille en ny vare hjem fra deres leverandør, som vil komme om en 3-4 uger. Og så håber vi at det lykkedes denne gang. :) Det er godt kundeservice, for selv om pakken blev væk, er der vitterlig blevet forsøgt at hjælpe så godt som overhovedet muligt.

Kære Christina

Mange tak for din anmeldelse, og vi skal selvfølgelig nok vende tilbage til dig, når vi ved mere.

Service

Dejligt jeg fik varerne så hurtigt!

Kære John

Tak for anmeldelsen af www.medesigns.dk - Det er godt at høre, at du er tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service og god handel :-)

Jeg synes siden var super nem, og leveringen kom hurtigt og kvaliteten er som den skal være :-)

Kære Annelouise

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber du bliver glad for din bestilling.

Perfekt og hurtig leveribg

Alt fungerede perfekt, bestilling samt levering

23. Februar 2013

Kære Pareta

Tak for din anmeldelse. Håber at se dig i shoppen igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt gik, som det skulle.

Nemt og hurtig.

22. Februar 2013

Kære Changiz

Tak for din fine anmeldelse. Godt at du er tilfreds.

Hurtigt og effektivt.

Leveret som lovet. Ingen problemer

21. Februar 2013

Kære Carsten

Mange tak for din fine anmeldelse af www.medesigns.dk. Jeg er glad for, at du er tilfreds og håber, at du bliver glad for din bestilling.

www.medesigns.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr